Home / Actualitate / “Zeci de medici din Botoșani” cer ca vaccinarea să fie obligatorie

“Zeci de medici din Botoșani” cer ca vaccinarea să fie obligatorie

Vlad Voicu
Incorect Politic
Aprilie 30, 2021

"Zeci de medici din Botoșăni" cer ca vaccinarea să fie obligatorie

Titlul este cam incorect, de fapt este vorba de un singur medic, Paul Șerban, psihopatul care vrea să-i înțepe cu forța pe Români. Presa mainstream spune “Medicii din Botoșani”, dar nu dau alte nume.

Botoșani este judetul în care înaintea campaniei de vaccinare, doar opt medici s-au înscris să lucreze la cele 12 centre de vaccinare care urmau să fie functionale.

Via Realitatea.net:

Medicii din Botoșani cer ca vaccinarea să fie obligatorie. Cadrele medicale trag un semnal de alarmă și susţin că acest proces nu ar trebui sa fie voluntar. Autorităţile spun că, până acum, 9% din populaţia oficială a judeţului este vaccinată cu prima doză de vaccin, relatează Realitatea PLUS.

Cifrele Direcției de Sănătate Publică (DSP) Botoșani arată că doar 37.000 de persoane s-au imunizat cu prima doză de vaccin anti-Covid. Procentul de vaccinare este puțin peste 9%, iar ca soluție medicii din Botoșani gândesc ca vaccinarea să fie obligatorie.

Paul Șerban, un medic de familie din Botoșani, spune însă că ideea celor două doze de vaccin nu este cea mai potrivită și că oamenii se arată reticenți să se vaccineze de două ori. Potrivit medicului, ideea unei singure doze ar fi mai potrivită, oamenii poutând fi mai deschiși la o astfel de soluție. 

În ideea în care Paul Șerban nu e singur, doctorii care susțin așa ceva se miră de ce oamenii îi numesc asasini și criminali? După ce că leagă pacienți de pat, îi sedează cu forța, le iau telefoanele, îi intubează, îi ucid prin malpraxis fără să răspundă în fața legii, acum atât de tare li s-a urcat la cap duma propagandistică cu medicii eroi din linia întâi încât pretind să impună vaccinarea obligatorie, ca niște șefi în ferma de animale?

Vorba lui Vadim, da o muie nu vreți?

9 comments

 1. Baga soparla cu Botosani caci tocmai in Moldova e procentul cel mai mic de romani care vor sa se intepe cu chestiile astea.

 2. Sarpele Serban
  Nu e turc, nici han
  Dar vrea sa omoare
  Cu vaxxuri ingrozitoare

  Nu’i medic, e’un drac
  Orice vrednic dac
  Sa’l arunce’n lac
  Ca sa se trezeasca
  Cazand peste’un ac

  Napasta si moartea
  O sa’I dea de hac !

 3. Care e problema unui … medic (?) cu omu’ care nu vrea sa se spurce?

  • Mama voi va meritati soarta oamenilor, sunteti fara scapare. Puneti mana pe o carte si lasati prostia asta de site. Fantastic ce se debiteaza pe aici. Pt autori : nu faceti decat sa contribuiti la indobitocirea populatiei. Meritati puscaria jegurilor

 4. Medicii care vor vaccinare incalca Constitutia Romaniei, legea drepturilor pacientului din Romania, Conventia de la Oviedo, dar si Codul de la Nurnberg. Niciun medic onest nu sustine un act medical obligatoriu. Va dati seama ce fel de medici sunt acestia…
  Valabil si pentru politicieni…

  Campania de vaccinare anti-Covid din Romania este un esec pentru politcieni, mass-media si medici!

  In opinia mea, acesti ticalosi care cer vaccinare obligatorie trebuie arestati! Sunt un pericol!

 5. Deschideti acest link si la minutul 24 si 48 de scunde incepe scena cand James Bond este « vaccinat » cu NanoCIPul pentru a fi monitorizat oriunde pe glob :
  https://vezionline.net/spectre-2015.html 28 minute si 48 secunde
  Nanotehnologia exista si nu este SF, dar putini oameni stiu ce inseamna.
  Specialistii rusi au facut autopsie cadavrelor celor morti de « Covid » si au gasit sange inchegat in vene.
  Concluzia lor a fost ca NU EXISTA NICIUN VIRUS !!!
  Sub influenta microundelor 5G care sunt asemeni microundelor din cuptoarele cu microunde, dar cu frecventa de 125 de ori mai mare, sangele se incheaga in vene si nu mai transposrta oxigen in organism si la creier, si oamenii mor.
  Toata mascarada cu Pandemogolania are ca scop isterizarea populatiilor pentru a cere vaccinul salvator, fara sa stie ca cer sa li se implanteze CIPul Nanometric 666.
  Pentru ca satanistii pot monitoriza si parametrii bio ei pot oricand apasa pe DELETE si omul vaccinat moare instantaneu.
  https://vezionline.net/spectre-2015.html la min 24 si 48 sec.TREZIREA !!! DISTRIBUITI sa se afle ADEVARUL !!!

 6. Medicii din Botosani ar trebui sa fie nominalizati, om cu om , pentru ca opinia publica sa vada culmea deprogfesionalizarii, a inculturii medicale si a obedientei fata de sistem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *