Home / Actualitate / Îl cheama Paul Serban – Un psihopat cu titlu de medic care cere vaccinarea obligatorie

Îl cheama Paul Serban – Un psihopat cu titlu de medic care cere vaccinarea obligatorie

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Aprilie 28, 2021

Îl cheama Paul Serban - Un psihopat cu titlu de medic care cere vaccinarea obligatorieChipul psihopatului care vrea să ne înțepe cu forța

Paul Șerban vrea vaccinare obligatorie. N-ar fi o mare problemă dacă Paul Șerban ar fi un dement fără vreo importanță în mersul lucrurilor, dar din nefericire Paul Șerban e un dement cu oarecare influență, ceea ce îl face mai periculos. Este președintele Asociaţiei Medicilor de Familie din Botoşani, dar și președinte la nivel național al Asociaţiei Medicilor de Familie din Rural. Acesta susține că “vaccinarea la cerere a fost o greşeală a autorităţilor atât române, cât şi europene sau mondiale”, așa cum raportează Știripesurse:

“Din punctul meu de vedere, faptul că s-a pus problema imunizării doar la simpla solicitare, deci dreptul de a alege, a fost o mare greşeală, atât din partea autorităţilor, cât şi din partea forurilor europene şi mondiale, pentru că nu era vorba de a alege să îmi fac un vaccin oarecare, ci e vorba de un vaccin împotriva unei pandemii care a decimat milioane de oameni. Nu pot să ies în faţă şi să spun ‘Domnule, eu am dreptul meu, e pentru mine’. Care e dreptul tău? Dreptul tău este să te duci să te izolezi undeva, singur cuc, ca să nu mai vii în contact cu alţii, pentru că, dacă tu te-ai îmbolnăvit, ai împrăştiat boala peste tot. Şi, atunci, care e dreptul tău? Să îi îmbolnăveşti pe alţii? Sau e dreptul tău să participi la viaţa socială fiind în legitimă siguranţă? Care este?”, a afirmat Paul Şerban.

După cum vorbește, Paul “Înțepătorul” Șerban încă trăiește în comunism, n-a auzit de Constituție, de drepturile omului, de libertatea și integritatea fizică, etc.

Băi dementule, e dreptul meu să nu permit săvârșirea unui act medical asupra mea împotriva voinței mele, e dreptul meu să refuz substanțe experimentale care pot avea efecte nebănuite în timp.

Și dacă vrei să mă vaccinezi cu forța, va fi nu doar dreptul meu, ci obligația sfântă să mă apăr, cu forța, dacă nu pricepi cu vorba.

Continuă, Șerbane, să vezi până unde poți întinde coarda.

12 comments

 1. ALAAAARMAAAA!
  ATENTIE LA POLITRUCII ASTIA MEDICALI SAU NU, GUVERNAMENTALI SAU SIMPLI POLITSOI SECRETI IN CIVIL BAGATI IN FATA ECRANELOR DE SECTA -MASINA DE RAZBOI (ADESEA RASI IN CAP ) CE PARAZITEAZA TARA SAU FAC JAFURI INTERMINABILE, RAMANAND PERMANENT INTANGIBILI SI DE NEINLATURAT , ATENTIE CA SE VACCINEAZA CU SIRINGI FALSE IN FATA ECRANELOR !!!
  AU FACUT LA FEL LA GRIPA PORCINA PANA I-A DEMASCAT SI OPRIT TOATA MASCARADA, CEL MAI MARE PULMONOLOG AL GERMANIEI, DR WOLFGANG WODARG, MEMBRU AL BUNDESTAGULUI SI FOST MEMBRU AL COMISIEI EUROPENE, PANA L-AU DAT AFARA DIN COMISIA LOR, CRIMINALII TROTZKISTI AI PLANETEI, CARE AZINE SUG SANGELE FIIND INCRUSTATI IN CEAFA NOASTRA SI TRIMITANDU-NE LA VACCINARE PERVERS SI PERFID INSTALATA MASCAT OBLIGATORIE .

  ATENTIE MARE !!!!!!!!!!!!

  IN CORONA AUSSCHUSS inainte de SITZUNG 49,
  in
  Sondersitzung
  Am 23.04.2021 ab 17:00 Uhr
  International Legal Offensive – Part 1

  O AVOCATA DIN CHILE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NATALIA RAVANALES ,

  IL ANUNTA PE AVOCATUL REINER FUELLMICH SI PE ECHIPA SA CA AU INCEPUT SA CONFISTE COPIII CELOR CE NU-SI LASA COPIII LA VACCINAT .

  TOTI AVOCATII AU CONCHIS CA ACESTA ESTE FINALUL PLANIFICAT SA FIE CAPAT DE DRUM PENTRU TOT GENOCIDUL VACCINAL PUS IN FUNCTIUNE CA SA RAREASCA FORTAT POPULATIA GLOBULUI !

  AVIZ ROMANILOR CARE NU MISCA IN FRONT PANA CAND FEMEILE NU-SI VOR TRIMITE BARBATII PE BARICADE SA LE APERE PROGENITURA – ROLUL FEMEILOR VA FI CAPITAL LA MOMENTUL CAND ROMANII VOR PRICEPE CA SITUATIA ESTE :

  ORI EI, ORI NOI !

  ADICA CARE PE CARE, PE ROMANESTE !
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • AICI AM ADAUGAT LINKUL SI MINUTUL UNDE PUTETI ASCULTA AVOCATA INTR-O SPANIOLA PERECT INTELIGIBILA – ARE SI TRADUCATOARE IN ENGLEZA PTR AVOCATUL FUELLMICH .
   IERTACIUNE PENTRU OMISIUNE !

   IN CORONA AUSSCHUSS inainte de SITZUNG 49,
   in
   Sondersitzung
   Am 23.04.2021 ab 17:00 Uhr
   International Legal Offensive – Part 1, la minutul 3:19

   O AVOCATA DIN CHILE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NATALIA RAVANALES ,
   https://www.youtube.com/watch?v=i_5Y3QMyEI8

   Special Session: International Legal Offensive – Part 1

   • Cu lanturi de otel planeta
    Vor s’o lege
    Miliardarii lumii si
    Oameni fara lege

    Poseda tot pamantul
    Dar nu stapanesc vantul
    Ce rau i’o spulbera
    Cand Dumnezeu o vrea

    Tornade, uragane, tsunami
    I’or nimici napraznic
    Cu zecile de mii
    Pe criminalii care
    Conspira la vedere
    Contra fratilor vii

    Ei, ruginitii roboti ai mortii
    Si’ai durerii, vor suferi amarnic Mai rau decat toti hotii
    Caci tinta lor e viata si libertatea noastra

    Dar Domnul o sa stinga
    Toata dracia voastra !

 2. deocamdata barbatii romaniei sunt sosoaca,budeanu,alberts,lovin,cerva,steer.
  cu indivizi de genu acelui paul serban nu e de discutat-pana una alta trebuie tinutzi in injuraturi si blesteme grele!

  • nicio grija, si in Franta etc este la fel ! Alain Soral a facut prezicerea momentului “ori ei ori noi”/ e “care pe care”, iar noi ne alaturam – in asteptarea momentului decisiv !

  • Eu tot nu înțeleg un lucru cu privire la vaccinare. Din moment ce tu ești vaccinat, ce contează că eu nu sunt? Nu de-aia ai făcut vaccinul, ca să te protejeze? Din moment ce ești vaccinat, ești în siguranță. Dacă nu, înseamnă că te-ai vaccinat degeaba.

Leave a Reply

Your email address will not be published.