Home / Actualitate / Wallachia pe Google și Dezmembrarea României?

Wallachia pe Google și Dezmembrarea României?

Incorect Politic
December 22, 2019

Preluat de pe  Justițiarul:

În timp ce alogenul Klaus Werner Iohannis, instalat Gauleiter peste colonie, vă tot prostește cu „România normală și puternică”, Google a înlocuit în 21 decembrie numele țării România cu Wallachia! Nici măcar Valahia, au anglo-saxonizat denumirea ca să fie cu W de la Werner.

Wallachia pe Google

Ce știu cei de la Google și nu știm noi? Adică unii mai și știm, eu tot trag semnalul de alarmă de acum zece ani că se pune la cale dezmembrarea României și că instigarea la secesiune este în plină desfășurare în Transilvania și Banat, focarele antiromânești fiind la Cluj, Sibiu, Oradea și Timișoara, orașe care apăreau, totuși, în 21 decembrie a.c. ca fiind în România… încă. Grav este că insituțiile din România își luaseră sâmbătă lumea în cap pe Google și se mutaseră în țara  numită Wallachia, așa cum puteți vedea în capturile de mai jos.

Wallachia pe Google

Să fie oare o simplă coincidență că acest experiment de pe Google se desfășura în aceeași zi cu învestitura solemnă a antiromânului infatuat Iohannis pentru a doua oară în funcția de președinte și cu comemorarea primilor tineri uciși în Capitală în urmă cu 30 de ani, când a izbucnit revolta din decembrie 1989 și la București? Eu am ajuns la o vârstă când nu mai cred în coincidențe!

Probabil că migranților economici din așa-zisa „diaspora” li se pare „kinky” denumirea Wallachia, la fel și cosmopoliții de aici, cu creierii spălați de Pro TV, vor crede că-i mai „cool” numele Valahia în varianta saxonă.

Wallachia pe Google

Dacă București și palatul Cotroceni erau sâmbătă în Wallachia, Târgoviște a fost „Capital of Valaquia” pentru o zi!

Wallachia pe Google

Și pe Google Spania situația era identică în 21 decembrie 2019, Palatul Parlamentului din București era în Valaquia.

Între timp Google a modificat, revenind la denumirea România! Deci, să recapitulăm telegrafic: Sâmbătă – 21 decembrie, numele România fusese înlocuit cu denumirile Wallachia și Valaquia pentru partea de sud, mai puțin Dobrogea, ca să nu aibă nici ieșire la mare. A doua zi, duminică – 22 decembrie, cei de la Google au schimbat și se revine iarăși la denumirea România pe browserele Google Chrome, pe alte browsere încă apare Wallachia și Valaquia, până se vor reseta automat.

Întrebarea care rămâne este dacă am asistat la un experiment de o zi pentru verificarea ignoranței globaliștilor progresiști #rezist, „votaci” de werneri, hellvigi și orbani sau pentru a testa răbdarea taberei celelalte, a nationaliștilor și suveraniștilor?

                                                                                                       Marius Albin MARINESCU

3 comments

 1. Google a modificat pe ma-sa! Am cautat azi 23 decembrie Palatul Parlamentului si se afla tot in Wallachia.
  Chiar nu se poate face nimic?

 2. Divide et impera – asta reprezinta “regionalizarea” = hacuirea tarilor spre a le seca mai usor veniturile.
  Primarii vor fi jefuiti mai usor daca sunt dezuniti. Poporul va fi astfel dizolvat prin dispersare !(avea Asselineau problema analizata pentru cazul Frantei – din pacate am cautat videoul dar fara succes – daca-l gasesc il afisez )
  Analizati bine “regionalizarea” planuita de sindicatul gangsterilor si iesiti din IOROPA BRIGANZILOR !

  Porcaria cu “Wallachia” in anticiparea Craciunului nostru crestin ortodox face parte din arsenalul lor de tactici si manierisme francmasone !
  nimic altceva !
  Trebuie presat internetul sa scoata falsul din afise !Exista lege pentru asta iar daca organele romane refuza sa actioneze – adica sa bage imediat proces dupa avertisment, ele trebuiesc destituite si inlocuite cu oameni care isi respecta rolul si inzestrarea politica

 3. Petitie "Romania nu este Wallachia!"

  Eu as fi spus “Romania nu este DOAR Wallachia!”

  “In atentia Google!!! Romania nu este Wallachia! Google confunda Romania cu Wallachia!

  Google a înlocuit Romania cu Wallachia! La o simpla cautare pe Google a Guvernului României sau a altor Instituții publice apare scris Bucharest, Wallachia, in loc de Bucharest, Romania. Sa semnam aceasta petitie si sa explicăm Google ca Romania nu este Wallachia. Sa arătăm Google ca Marea Unire din 1 Decembrie 1918 a existat si exista si in zilele noastre! Romania este stat național, suveran si independent, unitar și indivizibil!
  Sa semnam in număr cât mai mare!”

  https://secure.avaaz.org/en/community_petitions/google_att_google_romania_is_not_wallachia_google_confunda_romania_cu_wallachia_sa_semnam/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *