Home / Actualitate / Vizita Fanariotului la Înalta Poartă (2019)

Vizita Fanariotului la Înalta Poartă (2019)

Incorect Politic
August 21, 2019

Via Justițiarul:

Nu s-a schimbat nimic de la întâlnirea celor doi pehlivani din anul 2017. Au păstrat amândoi până și semnul piramidal de recunoaștere între „frații” masoni. Doar bufonul american și-a schimbat cravata. Atât!

Klaus Werner Iohannis și Donald Trump în 2019

 

Klaus Werner Iohannis și Donald Trump în 2017. Doi diavoli masoni îmbrăcați la fel, gâtuiți cu cravate colorate în albastrul masonic și schițând semnul piramidei. Bufonului american i-au ieșit în fotografie și coarne aurii, a doua culoare simbol a iudeo-masoneriei.

Boul Apis l-a rugat pe Marele Blond să suplimenteze numărul trupelor de ocupație militară de pe teritoriul României. În anul 1958, când am scăpat de armata sovietică de ocupație, o țară întreagă de oameni normali la cap s-a bucurat. Acum un idiot se roagă de stăpânul său să suplimenteze numărul militarilor americani de pe teritoriul României și imbecilii care-l adoră aplaudă de pe margine.

Exemplu de cromatica masonică pe simbolul lor celebru, rigla și compasul.

Probabil că jupânul american și-a întrebat consilierii care-i programul prezidențial al păcăliciului așteptat la Washington, iar trepădușii i-au spus că nu există așa ceva, ăla mare, înalt cât bradul și prost ca gardul, nu știe altceva decât „corupțea” și „justițea” în sus și în jos. Așa că stăpânul și-a răsplătit sluga, așa cum ai mângâia un cățel, bâiguind ceva despre supermanul sas care va învinge corupția, chit că asta ar însemna ca Werner să se sinucidă, el fiind cel mai corupt politician din România.

Cam atât despre fanariotul plecat cu plocoane la „Înalta Poartă” de la Washington și cu asigurări că va crește tributul pentru ca „sultanul” să-i mai semneze încă un firman de numire pe tronul României. Mai mult nici nu merită scris despre acest slugoi alogen, străin de Neamul Românesc, instalat guvernator peste colonie pentru zece ani ca să supravegheze jefuirea țării de către străini.

Marius Albin MARINESCU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *