Home / Știrea zilei / Pompiliu Diplan, numele care poate să răstoarne guvernul!

Pompiliu Diplan, numele care poate să răstoarne guvernul!

Incorect Politic
Mai 20, 2020

Conform filozofiei noastre, Țara reală – dincolo de cenzură, avem deosebita plăcere să vă punem la dispoziție un material care a fost incriminat pentru Adevăr și dat jos de YouTube.

În acest material, românul de nădejde Pompiliu Diplan aduce în prim plan o sinteză nimicitoare despre manipularea Covid-19…

Faptul că acest material a fost interzis pe YouTube, fiind dat jos la presiunile autorităților ticaloase al GuWernului de ocupație din România (ATGOR)…., fac din el un material care trebuie difuziat masiv.

11 comments

 1. unde e filmul ? vreau sa-l descarc, iar asa, de pe pagina asta nu se poate. multumesc

 2. cred ca trebuie neaparat organizata o demonstratie masiva de romani dansand in fata guvernului cu masca legata de cur !

  • Și o să ajute la ce? Ar trebui organizată “rezistența” prin procese. Cum s-a întâmplat cu Megamoscheea, cum s-a întâmplat cu cei care au fost țepuiți de bănci în cazul creditelor în franci elvețieni. Metodă pe care de altfel etnia binecunoscută o aplică din plin și cu foarte mare succes. Până la urmă inteligența înseamnă să înveți de la cei din jurul tău, mai ales de la cei care au succes.

  • Interesant ce ganduri au unii…

 3. Filmul a fost prezentat în integralitate pentru prima dată de Nașul TV Canada în emisiunea din 16 mai. La min 4:18 își incepe Pompiliu Diplan excelenta argumentație despre mascarada pandemiei. — https://www.youtube.com/watch?v=ARBl_P2r4nc

  Tot din 16 mai filmul este și pe youTube și poate fi descărcat:
  Pompiliu Diplan – Opriți Mascarada! — https://www.youtube.com/watch?v=Ej6UfWoBdJM

 4. Vasile Zarnescu

  NU mai folosiți caracterizări ca „autoritățile Roșii”…, eventual albastre, portocalii, zebrate etc. Culorile sunt o acoperire demagogică și e păcat să murdărim culorile – atît de frumoase, în sine – cu alegații partinice. Toate partidele, indiferent de culoarea (auto)atribuită au o singură „doctrină”: jefuirea averii publice.
  De aceea, exprimarea corectă trebuie să fie „autoritățile ticăloase”, indiferent de partidul sau coaliția de partide aflată la putere.
  Moarte cleptocrației!

  • Incorect Politic

   Multumim domnule Zărnescu, prin sugestia dvs. avem denumirea dușmanului, ATGOR, așa cum americanii au ZOG. Autoritățile Ticăloase ale GuWernerului de Ocupație al României. ATGOR.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *