Home / Știrea zilei / VIDEO: Demonstrație Științifică – Masca Dăunează Sănătății

VIDEO: Demonstrație Științifică – Masca Dăunează Sănătății

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Septembrie 18, 2020

Mulțumim Principelui pentru traducere!

3 comments

 1. Asta nu este stiintific. Este o pervertire a definitiei si intelesului adevarului stiintific. Este o fata care desfasoara o masuratoare in conditii neverificate, cu un aparat despre care nu stim nimic si urmand o metoda dupa cum a crezut ea de cuviinta. Fake news

 2. OMSN -Organizatia Mondiala Salvati Neuronii

  @Samir – Domnule cu pseudonim “omologat” in semintia lui Arafat.
  Daca esti un om “omologat” atunci inspiri oxigen si expiri bioxid de cabon. Acel bioxid de cabon nu se elimina la expiratie in totalitate prin masca “neomologata” pentru covid19, ci ramane in spatiul semiinchis dintre nas, gura si masca, pentru a fi inspirat din nou. Logic? La ce este bun CO2? Sa nu ne ia foc neuronii!
  Mergem cu logica mai departe. .Acest test nu este un fake news fiindca poate fi facut de oricine, cu orice aparat, oriunde, oricand. Deci poate fi verificat si para-verificat. De fapt s-au mai facut astfel de teste!
  Termenul fake-news se refera la o stire senzationala, mincinoasa care nu prea poate fi verificata. Spre exemplu: “Arafat s-a culcat cu Bianca Dragusanu”.
  Apoi hai sa vorbim despre Pandemia de carcalac care nici macar n-a fost declarata Pandemie in Romania pana in luna mai.
  -Mastile sunt omologate pentru Covid-19? NU!
  -Starea de alerta este constitutionala? NU! Dimpotriva! Incalca flagrant Art .25 din Constitutie
  -OMS are autoritate decizionala in Romania? Evident Nu! Desi acum a iesit o lege abuziva in sacest sens
  -OMS este o institutie finantata doar de statele membre pentru a trata problemele de sanatate la nivel global? Evident nu! OMS este finantata din fonduri private (ex. Bill Gates) si apara interese private cum ar fi cele ale companiei Big Pharma.
  – Exista carcalacul Covid-19? Probabil da, dar din punct de vedere stiintific nu prea exista:
  Ministerul Sănătății recunoaște într-un răspuns oficial că diagnosticul bazat pe testul RT-PCR nu este decât o comparare cu genomul neconfirmat științific NC_045512.2 înregistrat la NCBI, National Center for Biotechnology Information din Bethesda, SUA și cu alte genomuri similare din țări care fac aceeași comparație. De asemenea:
  Analiza filogenetică deținută de Institutul ”Cantacuzino” nu dovedește izolarea, purificarea și confirmarea genomului viral conform postulatelor KOCH și RIVERS..Nici documentele de la: POUTENAN, PEIRIS, DROSTEN, KSIAZEK, ZHOU, ZHU, KIM și McMASTER University nu pot demonstra cele 4 postulate!

  • @OMSN

   Copile, pe ce lume traiesti? Mai iesi din cercul de indobitociti de media de propaganda in care va autoalimentati delirul.

   Aia zici tu ca se intampla cu CO2? Ramane gazul in masca si creste nivelul de CO2 din sange? Asta inseamna ca trebuie sa fie un adevar confirmat de comunitatea medicilor de pretutindeni. Poti oferi un link catre un studiu STIINTIFIC care sa ateste asta? Eu m-am uitat si am gasit contrariul. Daca n-ai dovezi, e doar trambitare de opinii. Uite cateva exemple:

   http://rc.rcjournal.com/content/55/5/569
   https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4469179/#:~:text=The use of an N95,and exercise over 1 hour.
   http://scielo.isciii.es/pdf/neuro/v19n2/3.pdf
   https://advances.sciencemag.org/content/6/36/eabd3083#F3

   Daca e prea mare efortul de lectura (cum de altfel pare din moment ce sustii aberatii de genul), gandeste-te un pic ce probleme de sanatate dezvolta medicii, personalul medical, cei din laboratoare, etc care poarta masca de protectie zi de zi la munca? Niciuna.

   Vad ca e o problema comuna sa nu intelegi termenii corecti, si tu si autorul articolului. Fakenews nu inseamna ce zici tu cu exemplul de mai sus. Ala ar fi poate un exemplu de clickbait monden /cancan. Fakenews este orice stire falsa raspandita pt deturna opinia publica in scopuri politice de regula:
   https://dictionary.cambridge.org/us/dictionary/english/fake-news

   Repeti aceeasi gargara cu OMS si Bill Gates de pe grupuri de conspirationsti cu 4 clase de genul Fara botnita. Marile minti luminate s-au gasit sa surpinda adevarul cu capacitatea lor in domeniu. Cauta informatii mai bune din surse diferite si o sa vezi ca nu sta niciunul din punctele alea in picioare.

   Noroc si BillGates-ajuta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *