Home / Educativ / Libertatea este un drept, vaccinarea este o alegere. Petiție împotriva vaccinării obligatorii

Libertatea este un drept, vaccinarea este o alegere. Petiție împotriva vaccinării obligatorii

Incorect Politic
Mai 15, 2020

Alătură-te și tu celor care spun NU obligativității vaccinării.

Semnează petiția împotriva vaccinării obligatorii

Cum semnez petiția?

Tutorial video:

 

 

Burebista2012:

Minciunile despre Coronavirus și Războiul pentru Vaccinare

De cel puțin 3 luni cred că fiecare dintre noi este sătul de știrile despre Coronavirus, încât, cred că unii au alergie numai dacă aud acest cuvânt. Eu am această alergie de asemenea când aud Vaccin, și Vaccinare (sau cum fals se declară la TV – imunizare). Încet, încet, pe măsură ce omenirea se deblochează, tot mai multe adevăruri despre această falsă pandemie ies și vor mai ieși la suprafață.

Bill Gates, Lordul războiului vaccinului și regele depopulării, a comis „crime împotriva umanității” și trebuie urmărit penal pentru depopularea planificată – omor global. Ca parte a planului britanic de a depopula lumea, de o sută de ani, Bill Gates a comis aceste „crime” care îi permit să mituiască în mod deschis fiecare universitate majoră și facilitate biomedicală (nivelul de biosecuritate P 1-4) din întreaga lume, pentru a se concentra exclusiv pe vaccinuri și nu pe tratamentul pentru virusuri. Iată o listă scurtă a ,,filantropiei” sale:

– A început cu Alianța Globală pentru Vaccinuri și Imunizare (GAVI) în 2000 (a donat 750 de milioane de dolari) o „alianță pentru vaccinuri”, care susțin că au vaccinat jumătate din copiii lumii (cu vaccinuri otrăvitoare).

– A oferit celor 496.000 de copii indieni poliomielita prin noul său „vaccin anti-poliomielitic”, așa cum a confirmat OMS. Gates este acum judecat în India pentru crime împotriva umanității.

– Până în 2018, 75% din cazurile de poliomielită la nivel mondial au provenit de la „Vaccinurile Gates”. Gates a introdus lumea într-o nouă formă de poliomielită pe care a finanțat-o.

– În 2014, Gates a vaccinat 23.000 de fete indiene cu vaccin HPV – Gardasil și Cervarix de la Merck și Glaxo Smith Kline (fost Burroughs-Wellcome) – 5% au avut reacții adverse severe, majoritatea au fost permanent sterilizate, șapte au murit, iar vaccinul a fost inutil împotriva HPV. Personalul lui Gates a fost urmărit de guvernul indian pentru falsificarea semnăturilor, constrângere și refuzarea tratamentului medical pentru reacții adverse.

– În 2002, Gates a vaccinat cu forța copiii din Africa de Sud împotriva meningitei. Mulți au dezvoltat paralizie permanentă. Presa l-a numit pe Gates „nemilos și imoral”.

– În 2010, Gates a distribuit vaccinul anti-malarie la 5.000 de copii africani – 151 au murit – 1.000 au avut reacții adverse grave, inclusiv paralizie și convulsii.

– Tot în 2014, OMS (Organizația Mondială a Morții) a sterilizat chimic milioane de femei din Kenya cu un „vaccin pentru tetanosul Gates” care a fost otrăvitor, iar ulterior OMS a admis-o public.

– A creat Grupul de Experți Consultanți Strategici (SAGE) pentru a sfătui OMS cu privire la politicile de vaccinare și imunizare, cercetare și dezvoltare și sisteme de livrare. Acest grup secret este prezidat de Sir Peter Vallance, fostul director al companiei farmaceutice Glaxo Smith Kline, un prim-comandant al vaccinării.

– Gates a angajat 10 miliarde de dolari pentru campania OMS de a reduce populația lumii prin intermediul noilor vaccinuri. El s-a lăudat că noul său program verde pentru Africa va depopula Africa cu 10-15%.

– În parteneriat cu Fundația Rockefeller, UNICEF, OMS, Banca Mondială, DFID, DNIH, CDC, WEF, producători de vaccinuri și alții, au solicitat un ID biometric obligatoriu pentru urmărirea vaccinărilor la nivel mondial. Aceasta este dominația mondială a „războiului împotriva vaccinurilor”. A controlat Departamentul Dezvoltării Internaționale (DFID) prin donații începând cu anul 2000. Acest grup britanic cere ca țările să doneze pentru ,,Războaiele Vaccinurilor Gates” și să controleze propaganda despre vaccinuri prin mass-media, pentru a ascunde adevărata intenție a Lorzilor vaccinurilor: Gates, SAGE, OMS, CDC , NIH și Big Pharma, ,,adevărați eroi…” care au grijă de siguranța oamenilor de pretutindeni. DFID găzduiește un summit internațional privind vaccinurile în iunie 2020. Oricine pune la îndoială intenția lui Bill Gates pentru vaccinare și narațiunea universală a vaccinului vor fi reduși la tăcere.

A acordat 40 de milioane de dolari în 2008 profesorului Chris Witty, ofițer medical principal al Angliei și consilier științific șef pentru Departamentul de Sănătate și Asistență Socială (DHSC), Institutul Național de Cercetări în Sănătate (NIHR), Departamentul pentru Dezvoltare Internațională (DFID) și Membru al consiliului SAGE pentru controlul promulgării vaccinului britanic. Chris Witty este unul dintre lorzii vaccinării ai lui Gates în Anglia la fel cum Anthony Fauci este este în America. A început Coaliția pentru Pregătirea Epidemiei (CEPI) în 2017 pentru a accelera crearea și distribuirea de noi vaccinuri. CEPI a acordat 8,4 milioane de dolari Imperial College în 2017 pentru a dezvolta „Vaccine X”, un vaccin vizat pentru fiecare persoană de pe planetă. A donat 200 de milioane CDC pentru a ajuta la dezvoltarea unui vaccin COVID-19 știind că nu este posibil un astfel de vaccin.

Anthony Fauci

A donat 100 de milioane de dolari eforturilor lui Anthony Fauci de a crea noi vaccinuri la Institutul Național pentru Sănătate. NIH a donat 3,7 milioane de dolari din acei bani către Institutul de Virologie Wu Han (printre altele), singurul laborator de arme biologice de nivel patru din China, unde medicul chinez (Dr. Qiu) care a încălcat regulile Laboratorului Național de Microbiologie din Canada luând virusul Covid-19 britanico / canadian, dezvoltat de Institutul PirbrightMerial și QinetiQ și ducându-l în China.

A donat 184 de milioane de lire sterline la Imperial College of London pentru predicții false de Covid-19, propagandă a morții (2,2 milioane în America și peste 1,5 milioane în Anglia). Gates încearcă să forțeze criza COVID-19 pentru a forța programele sale de vaccinare din lumea a treia și în lumea occidentală și ID-urile de vaccin obligatorii implantate în fiecare ființă umană.

Un copil moare la fiecare 30 de secunde de înfometare, 3 milioane pe an, dar acest lucru nu este suficient de bun pentru Bill Gates, Stăpânul Vaccinurilor – Regele Depopulării și Eugeniei. El dorește ca fiecare om (cu excepția prietenilor săi) să aibă „Vaccinul X” înjectat pentru a evita toate virusurile – când știe că NICIUN VACCIN NU POATE STOPA UN VIRUS. Orice „vaccin Gates” este otrăvitor.

   Bill Gates a mituit, a influențat sau a controlat:

 •  Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC)
 •  Anthony Fauci, Institutul Național de Alergie și Boli Infecțioase
 •    Consorțiul de Modelare a Impactului Vaccinului
 •  Sir Peter Vallance (x-Glaxo Smith Kline-SAGE)
 •  Institutul Pirbright
 •  Merial Animal Health Institute
 •  Glaxo Smith Kline / Pfizer
 •  Colegiul Imperial / Universitatea Harvard
 •  Fundația Wellcome / Wellcome Trust
 •  Regina Angliei / Deținătorul de acțiuni de aur al Pirbright
 •  MHRA – Agenția de Reglementare a Medicamentelor și Asistenței Medicale
 •  GAVI, The Vaccine Alliance
 •  CEPI, Coaliția pentru Pregătirea Epidemică
 •  UNICEF
 •  Organizația Mondială a Sănătății
 •  Profesor Chris Witty, ofițer medical șef britanic
 •  SAGE, organizația secretă a vaccinurilor

Departamentul de Dezvoltare Internațională DFID, printre altele.

Am fost la Fundația oficială Bill&Melinda Gates Foundation și am scos un eșantion de beneficiari ai donației Gates. Practic, ai majoritatea infractorilor cu planul lui Bill de a crea vaccinuri (pentru îmbogățirea sa), în loc să recunoști zeci de tratamente dovedite pentru viruși care nu includ vaccinuri. Am enumerat mai multe dintre aceste tratamente mai sus și subliniem că mita lui Bill îi împiedică pe toți să fie „lăsați” să privească în orice direcție, în afară de vaccinuri – care nu pot funcționa niciodată datorită „științei proaste”. Dar, în multe cazuri, vaccinurile vor depopula planeta, vor îmbolnăvi și Bill (și Melinda) știu bine asta. Face parte din planul „Sănătate globală” pe care multe donații o duc.

De fapt, când citiți accentul subvenției, traduceți după cum urmează:
·        Planificare familială – depopulare
·        Sănătate globală – controlul vaccinării pe pământ
·        Creștere globală – luare de mită de către națiuni prin Reconstrucția Băncii (Internaționale) și Dev.
·        Malaria – malaria are deja multe tratamente eficiente și numeroase vaccinuri
·        Polio – Vaccinul otrăvitor polio-Gates (496.000 de cazuri noi create)
·        SIDA HIV – Bill și Melinda au susținut OMS și CDC pentru crearea și continuarea HIV
·        Controlul tutunului – protecție pentru răspunderea tutunului britanic / American
·        Dezvoltarea vaccinului – niciun vaccin nu este sigur sau s-a dovedit că funcționează eficient
·        Pneumonia – există deja multe vaccinuri actuale pentru pneumonie
·        Boli tropicale – pentru a dezvolta noi brevete pentru viruși noi
·        Child Health Global – Programul de vaccinare anti-HPV pentru Gates, printre altele
·        Dezvoltare agricolă – programul Gates pentru OMG-uri din Africa și din lume

Deci cam asta este pe scurt cu ce se ocupă miliardarul Bill Gates în majoritatea timpului său. După cum probabil știți, el a demisionat din funcția de CEO al Microsoft, la fel ca foarte mulți alți CEO ai marilor corporații (câteva mii).

Referitor la vaccinuri, iată ce spune tatăl lor, dr. Stanley Plotkin:

În 30.04.2020 organizația O.C.H.R a înaintat 50 de sesizări penale către procurorii a 50 de state, mințite și manipulate prin uriașa presiune făcută asupra lor de cea mai mare organizație criminal din istoria omenirii: Organizația Mondială a Sănătății. În textul sesizării s-a introdus și solicitarea către organele judiciare ale acestor state, de a verifica dacă datele publice prezentate de John Hopkins Resourse Center referitoare la cazuistica particulară fiecărei țări implicate, au fost conforme cu realitatea sau au fost făcute din softurile lui Bill Gates :  https://coronavirus.jhu.edu/map.html

Iată documentul :  https://ochr.ro/wp-content/plugins/wonderplugin-pdf-embed/pdfjs/web/viewer.html?disabledownload=1&disableprint=1&disabletext=1&disabledoc=1&disablerightclick=1&file=https%3A%2F%2Fochr.ro%2Fwp-content%2Fuploads%2F2020%2F05%2F30.04.2020-General-complaint.pdf#page=1&zoom=auto,-50,798

Aici iată documentul pentru România: https://ochr.ro/wp-content/plugins/wonderplugin-pdf-embed/pdfjs/web/viewer.html?disabledownload=1&disableprint=1&disabletext=1&disabledoc=1&disablerightclick=1&file=https%3A%2F%2Fochr.ro%2Fwp-content%2Fuploads%2F2020%2F05%2F30-04-2020-Sesizare-Penala-OMS.pdf#page=1&zoom=auto,-50,798

Toate posturile de știri, radio și TV au participat (probabil pentru interese financiare și altele) la această propagandă deșănțată privind Coronavirusul (în afară de Nașul TV), ducând la încurajarea autorităților de a ne limita drepturile fundamentale ale omului, care au fost stipulate în Carta Drepturilor Omului, după marea vărsare de sânge ce a constituit-o Al Doilea Război Mondial. Aceste drepturi le avem de la naștere și ne-au fost date de Dumnezeu Tatăl/Mamă și nimeni nu are dreptul să ni le ia. Singura națiune care se poate opune prin cetățenii săi este SUA, unde cetățenii au arme și se pot apăra împotriva oricăror nedreptăți, inclusiv guvernamentale (este prevăzut în Constituția SUA). Vedeți exemplul celor din Michigan, care au intrat înarmați în clădirea guvernatorului care a prelungit starea de izolare…

În încheiere urmăriți și spusele dr. Rashid Buttar referitor la aceste probleme și la viitor (pentru subtitrare activați-o din josul paginii) :

Surse: https://prepareforchange.net/ ; https://ochr.ro ;

SEMNEAZĂ PETIȚIA: https://www.petitieonline.com/suntem_impotriva_vaccinarii_obligatorii

 

3 comments

 1. https://youtu.be/Zv0gkpGppik

  Încărcat de Spiro Skouras, 14 mai 2020:
  https://youtube.com/watch?v=eeLQuwa8ssc

  Informații de ultimă oră: Președintele Trump zice că va folosi armata pentru a distribui vaccinul covid-19

  (transcriere)
  Salutare tuturor. Sunt Spiro. Mulțumesc că mă urmăriți.
  Vreau să încep prin a spune că nu am nici o afiliere politică. Nu susțin nici o ideologie politică. Nu sunt nici republican, nici democrat. Eu susțin regula de bază a legii, reflectată în drepturile omului și constituție.
  Oamenii nu au fost niciodată mai dezbinați decât sunt acum. Iar asta ajută la strategia ”dezbină și stăpânește”. Dacă ne luptăm unii cu alții, nu putem vedea pericolul adevărat care vine din exterior.
  Aceasta e știre de ultimă oră. Președintele Trump tocmai a anunțat că el crede că un vaccin covid va fi gata până la sfârșitul anului. Iar odată vaccinul pregătit, Trump are de gând să desfășoare armata pentru a distribui vaccinul în toată țara. Nu știu ce părere aveți voi, dar pentru mine asta e alarmant.

  ”- Deci ajungem la un nivel unde când mergi la muncă ți se verifică temperatura, ți se ia un test. Oare asta e direcția ?
  – Nu cred că vreți așa ceva. Uite, vrem să ne întoarcem la … să zicem că vrei să urmărești un meci de baseball, basket, sau fotbal. Vrei să intri fizic în stadion. Am mers anul trecut la un meci unde erau 110.000 oameni. Nu vreau să văd 25.000 de oameni și scaune goale peste tot.
  – Când credeți că ne putem întoarce la asta ? Cât ne va lua să ne întoarcem la normalitate ?
  – Cred că vom avea un vaccin până la sfârșitul anului. Dezvoltarea vaccinului merge foarte bine. Îți spun un lucru pe care l-am discutat chiar mai înainte, într-o sedință: mobilizăm armata și alte forțe de ordine, pe baza că avem un vaccin. Este foarte grea distribuirea vaccinului. Armata noastră e acum mobilizată. Prin urmare, la sfârșitul anului vom fi capabili să-l distribuim rapid foarte multor oameni.
  – Tocmai faceți ceva și cu seringile, pentru a avea destule doze.
  – Așa este. Vom desfășura forțe colosale. Presupunând că obținem vaccinul, va trebui să-l distribuim. Dacă nu ești mobilizat și pregătit, va dura mult până începe distribuirea. Așa că începem de pe-acum. Pornim de la premiza că avem un vaccin până la sfârșitul anului, și trebuie să-l putem distribui și utiliza pe majoritatea populației. Ne vom concentra pe oamenii în vârstă, pe azile și centrele de îngrijire. Dacă stai să te gândești, acela e un segment foarte vulnerabil al populației. E un lucru groaznic.
  – Se poate să-i diferențiați pe oameni ? ”Dacă ești sub 50 de ani, sănătos și puternic, te poți întoarce la muncă”. Iar cei bătrâni …
  – Facem asta și acum. Eu chiar spun asta. Deschideți școlile. Dar dacă profesorul are 65 de ani sau mai mult, și mai ales dacă are diabet sau altă problemă, îi spunem: ia o pauză, pentru o perioadă mai mare de timp. Boala a făcut puțin rău în cazul oamenilor sănătoși și tineri, și chiar în cazul oamenilor de vârstă medie.”

  Spre cinstea președintelui, a spus că oamenii tineri și sănătoși nu trebuie să ia vaccinul. Dar, înainte să ne bucurăm, vreau să văd asta într-un document. (n.n eu zic că nu trebuie să ne bucurăm nici așa). Nu le-aș da voie celor din umbră – celor care trag sforile în această așa-zisă ”criză globală de sănătate” – să facă obligatorie vaccinarea. Un alt scenariu (și chiar mai probabil) este că vor folosi vaccinul ca o condiție. De exemplu: să nu te poți întoarce la muncă sau să participi la viața socială până nu ai luat vaccinul; probabil până nu primești și acel certificat digital de care vorbea Bill Gates.
  Credeam că e un lucru destul de grav faptul că Statele Federale au scos Garda Națională pentru a ajuta la ”depistarea contacților”. Acum lucrurile au devenit mult mai grave. Armata va fi implicată cel puțin în distribuirea vaccinului. Dar cine îl va administra ? Oare armata va injecta pe oameni cu acest vaccin experimental ?
  Vă reamintesc faptul că Statele Unite au un istoric foarte lung în experimente făcute pe oameni; nu numai asupra trupelor, ci și asupra populației. În realitate, asta fac și aici. Acesta e un vaccin experimental care nu a mai fost niciodată folosit pe oameni.
  Într-un interviu precedent, cu Ryan Christian și Whitney Webb de la ”Ultimul vagabond american”, am vorbit despre cum Ministerul Apărării și DARPA (Agenția pentru proiecte de cercetare avansată în domeniul apărării), împreună cu Bill Gates, finanțează acest vaccin nou-nouț și experimental, având nano-tehnologie, care nu a mai fost niciodată folosită pe oameni. Acest vaccin a fost dezvoltat pe repede-înainte, mai mult decât oricare alt vaccin din istorie; cu modificări aduse legislației, justificate de această ”urgență” declarată oficial.
  Într-un interviu recent cu dr. Andrew Kaufmann – interviu pe care youtube l-a șters chiar ieri, dar se află în continuare pe contul meu bitchute – acesta a spus că noul vaccin ARN sau ADN va modifica genetic pe oricine îl primește. Va rescrie codul genetic al omului.
  Știu că mulți și-au pus speranțe mari în Trump când și-a început mandatul, cum că va fi sever împotriva vaccinurilor. Sper că acum vedeți poziția lui cu privire la asta.
  În articolul ”Program al Administrației Trump ochește 14 posibile vaccinuri covid” scrie: ”Operațiunea Președintelui Trump și-a propus să fabrice 100 milioane doze vaccin covid care să fie disponibile în noiembrie, 200 milioane până în decembrie și 300 milioane până în ianuarie 2021. Această operațiune a selectat 14 vaccinuri din 93, iar ei estimează că vor reduce la 6 sau 8.”
  Alt articol: ”Un contract guvernamental în valoare de 138 milioane dolari va finanța producția de 500 milioane dispozitive de injectare umplute dinainte cu vaccin covid”. Iată o delarație de presă dată în 12 mai 2020. ”Ministerul Apărării și Ministerul Sănătății anunță că au semnat un contract de 138 milioane dolari cu Sistemele Americane Apiject pentru proiectele ”Lansare” și ”SUA Rapid”, demers care va crește în mod dramatic capacitatea de producție a Statelor Unite în ce privește dispozitivele medicale de injectare fabricate intern, cu începere din octombrie 2020.” ”Condus de către ”Grupul de lucru privind achizițiile colective” din cadrul Ministerului Apărării, împreună cu ”Biroul pentru pregătire și răspuns” al Ministrului adjunct de la Ministerul Sănătății, programul va sprijini proiectul ”Lansare” (Jumpstart) să creeze o linie de aprovizionare de mare viteză, bazată în SUA, pentru a procura seringi umplute dinainte, începând cu sfârșitul acestui an, folosind binecunoscuta tehnologie de fabricație ce utilizează plastic aseptic. Seringile sunt potrivite în combaterea covid, când va fi disponibil un vaccin sigur și cu eficiență dovedită. ”
  Așa cum a arătat Michael Snyder, astăzi sunt aproximativ 328 milioane oameni care trăiesc în SUA. Dar declarația de presă spune că se plănuiește fabricarea a 500 milioane seringi pre-umplute, deci ar fi destule dispozitive de injectare pentru a vaccina pe toți bărbații, femeile, și copii din țară de cel puțin 1,5 ori.
  Deja ni s-a spus că virusul suferă multe mutații. Oare asta înseamnă că vor fi multe vaccinuri covid ?
  Oameni buni, trăim niște vremuri fără precedent. În acest moment, Statele Federale pregătesc oficiali guvernamentali și oficiali de sănătate – împreună cu trupele de la Garda Națională – să desfășoare programe pentru ”depistarea contacților”; acest lucru l-am arătat în rapoartele anterioare.
  Aceste programe ar putea include scoaterea din casă a voastră sau a membrilor familiei. Acest lucru a fost declarat de oficiali din domeniul sănătății. Unii au dat înapoi, dar filmările au rămas. Vedeți rapoaretele mele precedente. Iar acum iată-l pe președintele Trump cum spune că-i pregătit să desfășoare armata pentru distribuirea vaccinului, poate chiar pentru administrare. Un vaccin nou-nouț, experimental, care conține nanotehnologie, care nu a mai fost niciodată folosit pe oameni, și care vă va modifica genetic pentru totdeauna.
  Țineți aproape și pentru alte rapoarte. Urmăriți-mă pe bitchute și twitter.
  Sunt Spiro. Mulțumesc că m-ați urmărit.

  Articole:
  Trump spune că ar mobiliza armata pentru a distribui vaccinul covid când e gata:
  https://cbsnews.com/news/coronavirus-vaccine-trump-military-distribute-when-ready/
  https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=ro&u=https%3A%2F%2Fcbsnews.com%2Fnews%2Fcoronavirus-vaccine-trump-military-distribute-when-ready%2F

  Un contract guvernamental de 138 milioane dolari va finanța producția a 500 milioane dispozitive de injectare pre-unplute cu vaccin covid-19:
  https://lewrockwell.com/2020/05/michael-snyder/138-million-government-contract-will-fund-production-of-500-million-pre-filled-covid-19-vaccine-injection-devices/
  https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=ro&u=https%3A%2F%2Flewrockwell.com%2F2020%2F05%2Fmichael-snyder%2F138-million-government-contract-will-fund-production-of-500-million-pre-filled-covid-19-vaccine-injection-devices%2F

  Ministerul Apărării încheie un contract de 138 milioane dolari pentru seringi pre-umplute cu viitorul vaccin covid:
  https://defense.gov/Newsroom/Releases/Release/Article/2184808/dod-awards-138-million-contract-enabling-prefilled-syringes-for-future-covid-19/source/GovDelivery/
  https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=ro&u=https%3A%2F%2Fdefense.gov%2FNewsroom%2FReleases%2FRelease%2FArticle%2F2184808%2Fdod-awards-138-million-contract-enabling-prefilled-syringes-for-future-covid-19%2Fsource%2FGovDelivery%2F

  O operațiune a Administrației Trump ochește 14 posibile vaccinuri covid:
  https://biospace.com/article/operation-warp-speed-highlights-14-covid-19-vaccines/
  https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=ro&u=https%3A%2F%2Fbiospace.com%2Farticle%2Foperation-warp-speed-highlights-14-covid-19-vaccines%2F

  Pregătind faza a doua din Programul pentru depistarea contacților. Statele Federala scot Garda Națională:
  https://activistpost.com/2020/05/setting-the-stage-for-phase-2-as-states-deploy-national-guard-for-contact-tracing.html
  https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=ro&u=https%3A%2F%2Factivistpost.com%2F2020%2F05%2Fsetting-the-stage-for-phase-2-as-states-deploy-national-guard-for-contact-tracing.html

  Bill Gates, DARPA și Ministerul Apărării colaborează pentru dezvoltarea unui vaccin covid-19 cu tehnologie nouă, bazată pe nanometrie și ADN:
  https://activistpost.com/2020/05/bill-gates-partners-with-darpa-department-of-defense-for-new-dna-nanotech-covid19-vaccine.html
  https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=ro&u=https%3A%2F%2Factivistpost.com%2F2020%2F05%2Fbill-gates-partners-with-darpa-department-of-defense-for-new-dna-nanotech-covid19-vaccine.html

  Dr. Andrew Kaufmann: Vor să ne modifice ADN-ul folosind vaccinul covid-19 (actualizat):
  https://activistpost.com/2020/05/dr-andrew-kaufman-they-want-to-genetically-modify-us-with-the-covid-19-vaccine.html
  https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=ro&u=https%3A%2F%2Factivistpost.com%2F2020%2F05%2Fdr-andrew-kaufman-they-want-to-genetically-modify-us-with-the-covid-19-vaccine.html

  • Fără nici o condiție. Adică fără “mă vaccinez dacă…” Îmi bag vaccinul lui Bill Gates in organism dacă… Sincer, chiar ar trebui să ne gândim serios cum facem să-l refuzăm…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *