Home / Actualitate / Comunicat Real-News

Comunicat Real-News

Incorect Politic
Mai 14, 2020

Comunicat Real-News

În atenția “Stop fake-news România”, ANCOM și celalalte organisme cosmopolite din România, care încearcă în zadar să sufoce contestația politică crescândă a românilor împotriva statului de ocupație.

Alături de 6 platforme online neafiliate politic, totalizând șase milioane de accesări lunare,  două ziare centrale cu triaj de 22.000 , 8 asociații cu influență națională împreună cu cei mai cunoscuți militanți patrioți din țară, 4 asociații studențești, 24 de avocați patrioți dispuși să apere cauza națională, ne-am organizat și vom preîntîmpina cu măsuri proporționale orice abuz îndreptat împotriva presei independente din România, împotriva oricărui atac menit să reducă la tăcere sau să împiedice divulgarea opoziției politice pan-europene împotriva cosmopolitismului politic, tradus prin toate ideologiile globaliste și globalizante la nivel autohton, disimulate după fake news, discurs sau incitare la ură, știri menite să inducă panică și toate celalalte subterfugii de comunicare ascunse după pretextul persecutării minorităților instrumentalizate politic împotriva interesului național, cea mai importantă fiind LGBTQ…

Redacția Incorect Politic

 

8 comments

 1. ati uitat sa mentionati miile de cititori care va urmaresc si care s-au acrit de manipularea din tara. Bravo!

  • Aici se discuta numai cu nationalistii crestini ortodocsi. Ceilalti romani sunt niste rahati.

   • Incorect Politic

    Pe INCORECT POLITIC, din principiu, nu împărțim lumea în români buni și români răi, ci în români și anti-români. Unii dintre noi se află în rătăcire față de Ortodoxie, poate că nu înțeleg încă dedesubturile și obiectivele cosmopolitismului politic din țară, neînțelegînd că suntem o colonie în momentul de față. Din acest motiv, pentru că credem în pocăință, deșteptare, conștiință și, mai ales, în politica reală (populară) și dreaptă informare: “Țara Reală – Dincolo de Cenzură”, nu încurajăm și nu întreținem un climat de ură între diferitele sensibilități românești aflate în permanentă mișcare, așa cum o fac dușmanii noștri.

    • Complet de acord. Dar observ ca se infiltreaza in campurile de comentarii provocatori. Trebuie expusi in toata goliciunea lor

   • Romanii sint din acelasi neam si de aceeasi credinta.
    Cei nascuti in Romania, cu cetatenie dar care s-au jidanit s-au lepadat de aceasta calitate.
    Ei nu pot fi romani “de constiinta” chiar daca pozeaza in romani “buni”, adica cetateni care resprecta regulile statului, un stat secularist si [din nou] coborat in anti-crestinism si anti-romanism… adica este SATANIST.
    Intre cel crestin – doar ortodox – si cel jidanit nu exista varianta de colaborare sau de convietuire.
    Este cazul ori-ori, adica ori pleci/mori ori ma omori, ca nu pleaca romanul de pe pamantul neamului lui…
    Nu mai incercati varianta “tolerantei”, nici a “umanismului”, nici a “ecumenismului”… nimic nu merge.
    Aceasta “chestiune” a fost discutata, analizata pr toate pertile/fetele si concluzia este unica: jidanitii care nu pleaca de pe pamantul romanesc ori se convertesc, ori mor.
    Alta solutie de SUPRAVIETUIRE nu exista.

 2. iar va deschid ochii

  Este probabil ca populatia actuala, cu o cultura simpla, de victima, neadaptata la realitate, VA FI DISLOCATA – la fel ca in Palestina (cred ca stiti ca sunt aproape 2.500.000 de jidani cu cetatenie romaneasca, primita in secret).
  Si chiar daca le spui asta romanilor, in direct la TV, si le tot repeti, tot nu vor reactiona.
  Si chiar daca se vor vedea fara tara, tot nu vor reactiona.
  Desi la recensaminte majoritatea se declara crestina/ortodoxa, la ultimul referendum asta nu a functionat deloc. Traiasca sarea iodata şi MGS !

  Romanii asculta povesti evreiesti scrise in Biblie si uita ca stramosii lor au fost daci, nu evrei. De aceea sunt natiunea perfecta pentru experimentele globaliste. De exemplu Constantin Necula – “formator de opinie” de la Sibiu. De ce tocmai Sibiu? Simplu! La Sibiu funcționează cu succes, de la sfârșitul anilor ’90, un „poligon” de testare a globalismului la scară mai mică. De aceea pe lângă primar sas au existat un rege și un împărat al țiganilor pentru un multiculturalism cât mai divers. Tot la Sibiu a avut loc Congresul Mondial Ecumenic, în anul 2007, când cu evenimentul Sibiu – Capitala culturala a Europei. După ce s-a testat la Sibiu credulitatea, toleranța și răbdarea românilor, care au acceptat un primar sas și clica lui majoritară în Consiliul Local, coterie ce i-a scos ulterior pe capete din case prin retrocedări ilegale și s-a constatat că românii nu se revoltă, ci acceptă în continuare dictatura personală a unui alogen corupt, iată că s-a reeditat experimentul cu un același „tătuc” străin de neamul românesc și la nivel national!

  Tot la Sibiu sunt șapte (!) loji masonice „românești”, două cluburi Lions, unul Rotary și trei loji ale alogenilor, din care una fățiș antiromânească, având componență exclusiv germano-ungurească, la Cisnădioara (14 km de Sibiu). Nu întâmplător a fost selectată Kovesi, acum și cu cetățenie americană, tot de aici, ca și Iohannis! De asemenea, la Sibiu funcționează și Clubul Economic German din Transilvania, care este mai tare decât Consulatul german, foarte activ și el în localitate. Membrii Clubului Economic German, oameni de afaceri din Germania, Austria și Olanda sunt toți masoni!

  — STOP AICI —
  Oare merita sa va spun toate astea, cand va organizati pe Facebook ? PE Facebook, pe care il denigrati, despre care spuneti ca e creatia si intrumentul jidanilor !
  PS. ma plictisesc sa va deschid ochii mereu. Mai vorbim.

 3. Hic. Site-ul ANCOM nu se poate da jos ? Intreb si eu asa, de curiozitate…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *