Home / Internațional / Imperiul Roman contraatacă – Zeița Cunial răpune Bestia

Imperiul Roman contraatacă – Zeița Cunial răpune Bestia

Radu Ileagu
Incorect Politic
Mai 15, 2020

Zeița Cunial

Deputată italiană, discurs despre vaccinuri, amenzi, deportări, recunoaștere facială, Big Tech, microcipuri și Bill Gates: “Vom multplica focarele de rezistență în așa fel încât să nu puteți să ne reprimați pe toți. Un nou discurs rostit joi în Parlamentul de la Roma  de deputata independentă Sara Cunial, care a făcut parte din Mișcarea Cinci Stele, a încins spiritele printre politicieni. Acuzațiile deputatei, cunoscută ca făcând parte din mișcarea No vax, s-au îndreptat nu doar împotriva premierului Conte, căruia i-a cerut să îl aducă în fața Curții Penale pe marele „filantrop” Bill Gates, ci și a celui mai mare finanțator al OMS, susținător al vaccinării. Afirmațiile deputatei, care s-a revoltat și împotriva deciziilor de izolare a populației, au fost  primite cu proteste.” vezi aici

Zeița CunialSara Cunial

Italia liberă, prin vocea distinsei deputate  Sara Cunial, se ridică împotriva cosmopolitismului politic printr-un discurs fulminant. Așa cum era de așteptat, tribuna deputatei a provocat protestațiile, de fapt, contestațiile unor parlamentari care s-au poziționat disciplinați împotriva dreptului suveran și independenței Italiei.

Reprezentații departamentul local de marketing al OMS, așezați confortabil în parlamentul Italiei, nu au primit cu bucurie injoncțiunile deputatei, care i-a cerut premierul Conte să aducă în fața Curții Penale pe marele vaccinator global absolut dezinteresat, Bill Gates, care întâmplător este și finanțatorul general al OMS… Vorbim de prăvălia Big-Pharma care impune statelor arestul la domiciliu și otrăvirea populațiilor.

Comisarii locali din Parlamentul Italiei au sărit ca arși când au auzit că deputata face referire la Mesia din California. Aparent, ceva nu le-a plăcut în discursul ei: „Toate astea pentru a satisface poftele unui capitalism financiar al cărui motor este conflictul de interese bine reprezentat de #Oms, al cărui prim finanțator este filantropul și salvatorul lumii, Bill Gates. El este cel care în 2018 a profețit o pandemie, după care, anul trecut, în octombrie, a făcut o simulare la „Event  201”, în acord cu prietenii de la Davos. Ani întregi a lucrat la dezvoltarea planurilor de depopulare și la controlul dictatorial asupra politicii globale, urmărind să obțină supremația asupra agriculturii, tehnologiei și energiei. Încheind cu profețiile lui Bill: „Dacă facem o treabă bună cu noile vaccinuri și cu tratamente împotriva reproducerii, putem diminua populația mondială cu 10-15%” și „doar genocidul poate salva lumea”.

Nu cred că mai este nevoie să facem un desen. Oricine poate să înțeleagă care este cauza măsurilor abuzive din România și ce anume urmăresc Comisarii locali al “Guvernului meu”: românii sunt în vizorul filialei Chimico-eugeniste, OMS. Toamna se anunță fierbinte.

 

Radu Ileagu

One comment

  1. Trebuie să recunosc că în unele cazuri, femeile au mai mult curaj decât bărbații. Pare și europeancă în ciuda numelui cam evreiesc (Sara, Sarah). Și aparent a fost și exclusă din 5 Stelle (deci stângiștii n-au mai plăcut-o).
    https://it.wikipedia.org/wiki/Sara_Cunial

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *