Home / Actualitate / USR Tineret Ne Urează Eid Mubarak!

USR Tineret Ne Urează Eid Mubarak!

Incorect Politic
Iunie 9, 2019

Via Buciumul:

…Ussr își văd în continuare de treabă, ba lovind intens cu toporul la temelia familiei tradiționale, ba promovând agresiv ideologii totalitare, multiculturalismul samavolnic și propaganda pro imigrație ilegală.

Ce urmează după alegerile fraudate? „Eid Mubarak” ne spun şturlubaticii de la USR Tineret! Pe tobogan către marea globalizare!

Ce credeți că au mai făcut ăștia micii de la Ussr? Deși oficial ne cântă triluri bejboznice împotriva religiei și a “fanatismului religios”, mai ales când e vorba de ortodoxie, religia majorității românilor, totuși se comportă complet diferit când pe agenda lor li se pune pe tapet sarcina promovării unor … alternative religioase.

USR Tineret susține libertatea religioasă în România și de aceea vrem să urăm „Eid Mubarak” tuturor celor care țin la această sărbătoare. „Eid Mubarak” înseamnă „Sărbători fericite” și este o urare transmisă la sfârșit de Ramadan (Postul islamic). “, au scris ăia micii de la Ussr Tineret

 

 

sursa: Glasul

4 comments

  1. pai sa se care in Arabia Saudita sa triluiasca pe acolo despre cat sint ei de “deschisi” , “toleranti” si multikulti. daca tot sunt iubitori de goatfuckers..

  2. Ah ce ma bucur sper sa fim si noi ca Franta sau UK in care avem enclave musulmane si intregi orase cu populatie etnica romana complet minoritara.Moscheea din Bucuresti o sa fie mai mare decat catedrala pe care au construit-o ortodocsii.Vreau sa vad atunci ce o sa faca etnicii romani cand ai pierdut ce le-a mai ramas.

  3. In primul moment, cand am vazut poza, am crezut ca au fost virusati.

    Apoi am citit articolul si am inteles.
    Au fost virusati.

  4. Sustinem #Libertateareligioasa doar pentru #necrestini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *