Home / Știrea zilei / Uniunea Europeană vrea restricții la energie pentru populație în orele de vârf pentru a “aplatiza curba”

Uniunea Europeană vrea restricții la energie pentru populație în orele de vârf pentru a “aplatiza curba”

Vlad Voicu
Incorect Politic
Septembrie 13, 2022

Uniunea Europeană vrea restricții la energie în orele de vârf pentru a “aplatiza curba”

Iarna, orele de vârf sunt între 6 și 9 dimineața și între 5 și 9 seara – înainte și după muncă.

Ajunge cuțitul la os pentru popoarele europene? Sau vor îndura frig pentru “democrație” și împotriva lui Putin?

Voi ce credeți?

10 comments

 1. Astia nu stiu ce inseamna frig, foame si intuneric nici cei care le “comanda’ nici cei care le vor “plăti” O sa iasa un dezastru, un haos! Ganditi-va ce se petrece in SUA cand e cate o pana de curent!

  • Pana nu se constituie un grup de barbati curajosi in combinatie si cu armata , sa rada increngatura asta de naparci, cu tot ce este infiltrat de ele peste tot, in toate institutiile statului, inclusiv in aparatul juridic, ne vor distruge , si inca mai repede decat ne asteptam noi !

   De murit vom muri cu totii, inclusiv o buna parte dintre naparcile care se cred intangibile!

   Asta in caz ca mai scapa cineva din razboiul 3 cu megabombe atomice.

   Problema este ca trebuie sa se elibereze o tara cu resurse proprii autosuficienta ca bogatii terestre .

   Rusia ar fi o posibilitate .

   USA doar daca se rascoala armata . Din interiorul ei .

   • Caroline, de acord cu tine, dar crezi ca mai avem barbati curajosi? Ma indoiesc! Barbatii, in ultimii 30 de ani, s-au feminizat! Curajul e din ce in ce mai rar in zilele noastre! Doar cu ajutorul lui Dzeu, mai poate biata Romanie, sa redevina independenta si suverana!

    • Alex, eu cred in geniul romanesc, impotriva oricarei adversitati si probabilitati momentane !

     Problema este ca nu mai avem armata !

     Codreanu avea pistoale !

     Doctorul Nicolae Bacalbasha ne-a zis-o, acum doua seri la Romania TV:

     “Ce ne trebuie este o carabina de calitate pentru fiecare !”(nu mai stiu daca nu cumva a zis kalashnikov )

     Exact asta cred si eu .

     Cu un popor dezarmat faci orice.

     Si asta nu doar cu poporul roman , sa fie clar !

   • Aici e problema esențială. Toate armatele din lume sunt modelate după Armata Roșie, în care soldatul este subjugat ideologic, îndobitocit și amenințat permanent cu moartea sa și a familiei sale, iar unitățile de elită și vârfurile ofițerimii sunt formate exclusiv din poporul ales. În Al Doilea Război Mondial combatanții sovietici nu se retrăgeau de frica NKVD-iștilor din spatele frontului și a lunetiștilor care îi scrutau permanent.

    Azi nu mai sunt ofițeri capabili și patrioți ridicați din poporul lor, nu vor mai fi niciodată generali charismatici și conducători de țară ca Franco, Pétain, Pilsudsky, Mannerheim, Antonescu, ș.a.. Acum câțiva ani un grup de persoane a cerut garnizoanei din Paris să-l aresteze pe Hollande și guvernul său jidănesc, și să instaleze un guvern militar; au fost refuzați și arestați pe loc.

 2. Nu știu cum ar putea să funcționeze treaba cu grupul de bărbați, pentru că dacă se formează un grup o să existe și o conducere și… dar prima măsură care s-ar impune în vederea economisirii curentului electric ar fi eliminarea mașinilor electrice și mai ales a subvențiilor pentru mașini electrice, că alea consumă cel mai mult:

  https://www.statista.com/statistics/646075/total-number-electric-cars-germany/

  “About 13.5 percent of cars sold in 2020 were plug-in electric cars.”

 3. Da’ cacaciosii astia de reprezinta Romania ca europarlamentari , pentru ce nu le povestesc astoara de la UE cati ani au indurat romanii ” restricții la energie în orele de vârf pentru a “aplatiza curba” ? Vor sa experimenteze cum e sa traiesti in comunism , treaba lor : s-o faca insa pe noi sa ne lase dracului in pace ! Oare un ROEXIT n-ar pica bine romanilor caci UE , nu mai este d e foarte multa vreme acea UE in care am intrat in genunchi…pentru ca a sa doream ?!! Ursula von der Leyen n-are decat s a faca dush cu ce doamna doreste , cu una sau doua sau chiar…mai multe sau cu douazeci de barbati in acelasi timp , mie sa faca bine sa-mi dea voie sa fac asta doar cu nevasta sau amanta !

 4. Alex

  Scriem întotdeauna DUMNEZEU, nu Dzeu !

 5. “ursula” e de fapt un baietzel scopit ritualic la 11 ani….e tran-greider!

 6. marian,crezi ca doare pe cineva undeva de romani si Romania?

Leave a Reply

Your email address will not be published.