Home / Chestiunea Jidănească / Un rabin spune creștinilor: “nu ar trebui să vă închinați la un singur iudeu, ci la noi toți”

Un rabin spune creștinilor: “nu ar trebui să vă închinați la un singur iudeu, ci la noi toți”

Incorect Politic
Octombrie 21, 2023

Un rabin spune creștinilor: "nu ar trebui să vă închinați la un singur iudeu, ci la noi toți"

Un rabin spune creștinilor: “nu ar trebui să vă închinați la un singur iudeu, ci la noi toți”

Via Thepeoplesvoice:

Rabinul israelian Chaim Richman le-a spus creștinilor că “nu ar trebui să se închine unui singur iudeu”, Iisus Hristos, ci ar trebui de fapt să se închine “tuturor” iudeilor, deoarece “murim pentru păcatele voastre chiar acum”.

Fostul director al Institutului Temple a făcut aceste remarci în timpul podcastului său de luni, când a abordat războiul Israelului cu Gaza.

“Vreau doar să le spun asta prietenilor noștri creștini… să spunem lucrurilor pe nume și să o spunem direct, voi vă închinați unui singur iudeu, este o greșeală, ar trebui să vă închinați la fiecare dintre noi, pentru că noi toți murim pentru păcatele voastre în fiecare zi”, a spus Richman “Și exact asta se întâmplă aici. Suntem cu toții primii născuți ai lui Dumnezeu și murim pentru păcatele voastre chiar acum, pentru că poporul iudeu din țara lui Israel este bastionul împotriva orcilor, bine? Orcii nu vin la un teatru de lângă tine, ci la tine acasă!”

 

6 comments

 1. Statul National Legionar

  Și mulți creștini jidoviți vor pune botul……

 2. Rabinul care face obiectul articolului este un idiot, în opinia mea. Isus este Fiul Domnului, nu este iudeu, nici roman, nici elen , nici nimic. Nici un creștin nu se închină unui iudeu, ci Fiului lui Dumnezeu.
  Iar dacă crede că manipulează cu ideologia sa demonică, se înșeală. În tot cazul, nu pe adevărații creștini , cei ce urmează învățăturile Mîntuitorului nostru ! Și pe El ! ( în ebraică ” El ” înseamnă Dumnezeu, dar cred că știți ).

 3. I I S U S HRISTOS, cu 2 (doi) de “i” se scrie.
  Eli inseamna Dumnezeu , cu plural Elohim.

  Desigur , jjidanul din articol este un idiot.

  Noi, creștinii , ne inchinam FIULUI LUI DUMNEZEU, IISUS HRISTOS, care NU s fost iudeu, asa cum nici Fecioara Maria NU a fist iudeica, ci s-a nascut in GALILEEA, care NU era provincie iudaica.

  Mai mult, discutiabe mult mai ampla si nu e loc si timp aici. Nici jidanii de azi NU sunt iudeii lui Moise , ci popor turanic,bturvic din stepele Adiei trecuti la iuaism in jurul anului 740 e.n.

  Deci, multe minciuni si jidanii vor sa socoteala lui DUMNEZEU si Lui IISUS HRISTOS la Judecata de Apoi pentru toate blasfemiile si crimele lor impotriva lui DUMNEZEU si a lui Iisus!HRISTOS si a Duhului Sfânt!

 4. Da’ voi, rabinule: voi cui vă închinați?! Poate vițelului de aur?! Poate lui Azazel?! Poate direct Caprei cu Țâțe și falus ?!Cum, care capră?!
  Aia mă:de ați instalat-o în față Congresului Georgiei din sualistan. Aia !

 5. Are dreptate, crestinii sunt niste iudei anti-rasisti, anti-romani, anti-albi, anti-europeni. A fost prima forma de progresism, wokism din istorie.
  Acum am inteles de ce Antonescu si-a salvat dusmanii (evreii) sa scape de Hitler, ca un (((“bun crestin”))).
  Toate nenorocirile ni se trag de la abrahamism.

  • Nu există abrahamism. Creștinismul și talmudismul sunt literalmente ca albul si negrul. în al doilea rând diferența între liderii pe care i-am avut și jidani e că jidanii au o completă lipsă de morală. De-asta nici Hitler nici Antonescu și nici altii nu s-au putut hotărâ să facă genocid.
   Iudeo-creștin e o invenție recentă a jidanilor pentru a ne convinge că trebuie să-i venerăm. Un creștin medieval care ar auzi așa ceva ar scoate sabia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *