Home / Actualitate / Un primar din Gorj aspune că i-ar aresta și împușca pe locuitorii care folosesc apa potabilă să ude porumbul și gazonul

Un primar din Gorj aspune că i-ar aresta și împușca pe locuitorii care folosesc apa potabilă să ude porumbul și gazonul

Incorect Politic
Iulie 27, 2022

Cosmin Pigui, primarul care vrea să nu dețineți nimic și să fiți fericiți

Un primar din Gorj aspune că i-ar aresta și împușca pe locuitorii care folosesc apa potabilă să ude porumbul și gazonul

Via ȘtiripeSurse:

„O rețea de alimentare cu apă de uz casnic este utilizată ca și o rețea de irigat, ceea ce nu este normal. Eu, dacă aș fi în locul celor de la ApaRegio, aș face dosare penale, i-aș băga în pușcărie pe acești oameni, care iau dreptul bolnavilor și copiilor la apă. I-aș băga în pușcărie pe cei care udă porumbii în această perioadă în care alte familii n-au apă să bea. I-aș băga în pușcărie pentru că asta înseamnă nesimțire”, a afirmat primarul comunei Peștișani, Cosmin Pigui.

„Udă cu nesimțire orice. Udă gazonul, udă porumbii. Eu i-aș împușca pe oamenii care iau dreptul altor oameni la civilizație, adică sunt familii care au copii mici, sunt familii care au bătrâni, care au bolnavi întinși la pat zi și noapte și nu au cu ce să se spele din cauză că unii udă porumbi. Deci oamenii care fac treaba asta, mai ales cei care fură apă, aș lua cele mai drastic măsuri posibile”, a adăugat edilul, potrivit Radio Infinit.

*

Nota lui Vlad Voicu: Primarul Cosmin Pigui împreună cu un șofer din cadrul Primăriei Peștișani au fost condamnați la închisoare cu suspendare, la începutul anului. Fiecare a primit o pedeapsă de câte un an, cu un termen de supraveghere de doi ani, pentru acuzații de fals intelectual și instigare la fals intelectual.

Antidotul la comportamentul acestui primar nepedepsit de justiție este pastila 1907.

4 comments

  1. in engleza e cunoscut sub numele de “Wandering Jew”, jidanul ratacitor.

  2. Omu’ are dreptate : este un gest absolut criminal s a bagi pompa in fantana publica si sa folosesti apa pentru a uda pamanul care…oricum este fix precum al descria Labis in Moartea caprioarei , ati uitat de cati ani avem seceta ? Mai rau este ca , s-au gasit unii care sa inchida accesul la apa uitand ca daca n-ai apa d e baut , te poti kaka pe miile de tone d e cereale pe care le astepti si castigul rezultat in urma vanzarii . Rau va fi atunci cand pentr-o gura de apa , te vei trezii cu-n glontz in cap sau omorat cu pietre , atunci va fi cu adevarat rau !

  3. Si ce-ai vrea Pigui ? Sa nu mai fie udat porumbul?!?!?

    Pigui fa reclamatie la sinagoga satanei, care a pus in functiune armele HAARP, arme care provoaca secete, inundatii, cutremure, etc…

    Analfabetule !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *