Home / Știrea zilei / VIDEO: UMILINȚĂ INTOLERABILĂ! Copiii duși cu lesa de profesori

VIDEO: UMILINȚĂ INTOLERABILĂ! Copiii duși cu lesa de profesori

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Septembrie 15, 2020

 

14 comments

 1. “Parintii” acestor copilasi sunt IMBECILI????

 2. Asta dovedeste si numarul scrantitilor printre profesori !
  Si nu uitati ca profesorii sunt foarte controlati politic peste tot!

 3. Căteva întrebări totuși: Clipul e din România? Nu de alta dar la mine n-are sonor. Sigur e legat de coronavirus? Nu că n-ar fi umilitor oricum, dar poate e filmat cu altă ocazie/în altă perioadă?

 4. fundatia corporatiei listata la bursa "one world, one god"

  ce face un servitor al sistemului pentru un salariu! disperare sa prinda pensia din care sa manance cu constiinta impacata ca si a facut datoria pentru tara!
  asta e datoria dascalului? sa fie umil fata de stapanire, nu sa formeze barbati si mame? DA. de aia a fost facut dascalul functionar si s-a bucurat cand i-a crescut salariul. Acum functionarul dascal pregateste generatia de piatra, daca tinerii de azi plimba cainii si pisicile, cei de maine o sa stea inchisi in casa si nici parintii n-o sa-si ingroape….
  dascalii astia daca primeau circulara de la arafat sau de la suoeriorul ierarhic direct ca trebuie sa sufoce copiii ca sa nu se mai chinuie, asa ar fi facut.

  nici nu vreau sa-mi imaginez cu cata pofta rad de neamuri demonizatii care conduc lumea…ce ranjete satisfacute au pe fete…

  • mi se spune W(6) W(6) W(6) sau fiara cu AI

   dascali-functionari asta inseamna , ce vedeti in acest film de groaza. cand esti functionar nu mai ai dreptul sa profesezi liber dupa masura harului tau, executi sarcinile de partid …traiasca partidul unic mondial si fiara cu cod 1010110110100100011

 5. Ce scrie un profesor de la un Colegiu National dintr-un municipu resedinta de judet:
  “Am predat azi 3 ore în condițiile împuse. Așa cum m-am așteptat, e un dezastru. Elevii sunt timorați , apatici ,vorbesc aproape în șoaptă , nu se înțelege nimic de la jumătatea clasei spre spate. Le-am spus să vorbească mai tare ,dar nu pot , fluxul de aer e mai mare și li se umezește masca.   Nu le văd fețele și nu pot intui dacă înțeleg , se pierde timp întrebându-i pe fiecare.  Atmosfera e sinistră , liniște totală pe coridoare , din clase nu se aude nimic chiar dacă unii țin ușile deschise. N-au voie să iasă în curte, n-au voie să aibă pachețele cu mâncare , n-au voie să stea pe coridor. Doar să meargă la toaletă pe rând fără să se intersecteze. N-au voie să formeze grupuri.  Totul e o combinație între pușcărie și spital psihiatric. E o crimă ! Dacă mai ține 6 luni teroarea asta , copii sunt terminați psihic. Întârzierea intelectuală ar mai putea fi recuperată dar consecințele psihice vor fi incalculabile.  Am încercat să le dau încredere , să înțeleagă că trebuie să reziste în orice condiții , că nu e vina lor etc. Abia s-a zărit câte o mică stălucire în ochii unora sau îngrijorare la alții. Îi știu de anul trecut , nu sunt dintre cei spălați pe creier.  Să sperăm doar că ,,orice minune ține trei zile”.”

  • Păi ăsta e și scopul. O să ajungem ca în glorioasa Rusie sovietică a lui Lenin, unde oamenii erau atât de îndobitociți de regimul bolșevic încât nici măcar nu mai știau ce-i aia proprietate privată.

   Și Trump, “eroul” nostru, e ocupat să facă mișcări mari de pace între Israel și statele arabe ca să poată să dărâme Iranul, după cum recunoaște Mike Pompeo. Cam singura țară încă nejidănită dintre cele musulmane. Desigur, “eroul” ne mai aruncă din când în când câte o fărâmitură de speranță cu critici la adresa marxismului cultural și altele asemenea. Dar na, cu trei nurori jidance și un ginere jidan, nu e greu de ghicit unde bate loialitatea lui.

 6. Scandalos și oripilant

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *