Home / Internațional / Masca obligatorie, mortală? O fetiță  de 13 ani se prăbușește în autobuzul școlii și moare

Masca obligatorie, mortală? O fetiță  de 13 ani se prăbușește în autobuzul școlii și moare

Carolina Gunderode
Incorect Politic
Septembrie 15, 2020

Obligație de mască mortală

Traducere mecanică:

Masca obligatorie, mortală? O fetita  de 13 ani se prăbușește în autobuzul școlii și moare

Periculos, poate chiar fatal?

A fost doar o chestiune de timp înainte ca pericolele pentru sănătate care au fost acum dovedite de purtarea permanentă a măștii, așa cum este obligatoriu în transportul public local, să ducă la consecințe cumplite: după ce o școală s-a prăbușit într-un autobuz școlar lângă Germersheim (Renania-Palatinat) luni și puțin mai târziu a murit într-o clinică din Karlsruhe, se pune problema responsabilității obligației MNB.

Potrivit „ Rheinpfalz ” , parchetul din Karlsruhe, care a început ancheta, va oferi mai multe detalii într-o săptămână cel mai devreme când va fi disponibil rezultatul autopsiei. Faptul este, însă: fata s-a stins brusc sub mască.

Și nu există nicio îndoială că, sub mască, într-un timp foarte scurt, concentrațiile de CO2 care sunt de peste zece ori valorile limită maxime admise conform ordonanței la locul de muncă (așa cum au arătat studiile experimentale publicate pe internet) sunt fără îndoială.

Nebunie religioasă până la moarte?

Este adevărat că, mai devreme sau mai târziu, trebuie să existe daune medicale până la decese inclusiv, care, totuși, nu sunt auzite de reprezentanții dogmei de mască cu devotamentul lor aproape religios. Aici „protecția” și „regulile” trebuie respectate pentru diavol, chiar dacă dauna este acum de multe ori mai mare decât utilitatea pretinsă, științific practic nejustificabilă.

În cazul școlăriței decedate, neglijența terților poate fi exclusă, potrivit procurorului, și nu se știe nimic despre alte boli anterioare. Și întrucât tinerii sănătoși de 13 ani nu se răstoarnă doar și mor, întrebarea dacă există o legătură cu obligația de a purta huse pentru gură și nas este mai mult decât urgentă. În statele federale în care este obligatorie purtarea unei măști în clasă, în prezent sunt în curs diferite procese în fața instanțelor administrative din cauza unor preocupări similare. (DM)

SPECIFICARI CAPITALE (traducere mecanica a unui fragment explicativ f elocvent din originalul german: National Journal Concept Veritas Schlagzeilen) :
linkul articolului :
https://concept-veritas.com/nj/sz/2020/09_Sep/12.09.2020.htm

 

EXTRAS /FRAGMENT DIN ARTICOLUL CARE COMENTEAZA MOARTEA FETITEI CAZUTA JOS IN AUTOBUZ CU MASCA PE FATA – DECEDATA IMEDIAT LA SPITAL !!!

Primul copil cunoscut victimă al coronacaustului prin măștile de moarte a fost o fetiță de 13 ani: „Obligarea mortală a măștii ? Copilul de 13 ani se prăbușește în autobuzul școlii și moare.A fost doar o chestiune de timp până când pericolele pentru sănătate care s-au dovedit acum prin purtarea permanentă a măștii, cum este necesar în transportul public local, duc la consecințe grave: după ce o școală s-a prăbușit într-un autobuz școlar lângă Germersheim (Renania-Palatinat) luni și puțin mai târziu a murit într-o clinică din Karlsruhe. Și este bine cunoscut faptul că sub mască, concentrațiile de CO2 sunt atinse într-un timp foarte scurt, care este de peste zece ori valorile limită maxime admise conform ordonanței la locul de muncă (așa cum au arătat studiile experimentale publicate pe internet). Nebunie religioasă până la moarte? Este adevărat că mai devreme sau mai târziu vor exista daune medicale și chiar moarte.ouwatch , Israellobby , 10.09.2020 ) La urma urmei, Merkel a numit măștile „ aruncători de viruși”.

Un studiu realizat de Universitatea Tehnică din München sub conducerea prof. Univ. Dr. E. Kochs a constatat în 2004 că presiunea parțială a dioxidului de carbon crește la 5,60 mmHg chiar și la persoanele sănătoase sub masca chirurgicală obișnuită. Nivelul normal este de aproximativ 35 mmHg. Studiul afirmă:“În studiul de față, ipoteza acumulării de CO2 în timpul utilizării măștilor chirurgicale chirurgicale a fost dovedită. Acumularea a dus la o respirație crescută a CO2 și, la rândul său, a dus la o creștere semnificativă a CO2 în sângele subiecților testați. Deoarece hipercapnia restricționează diferite funcții ale creierului. Acest studiu este destinat să solicite producătorilor de măști chirurgicale chirurgicale să utilizeze materiale filtrante cu o permeabilitate mai mare pentru dioxidul de carbon. Acest lucru ar trebui să ducă la o acumulare redusă, iar respirația dioxidului de carbon este garantată de profesioniștii din domeniul medical. să fie definite pentru a evita timpii de purtare inutili. ” Sursa) Vorbim despre măști chirurgicale de înaltă calitate pentru chirurgi, care devin un pericol pentru persoanele sănătoase după doar 30 de minute de purtare. Măștile generale sunt deja fabricate din material otrăvit și acționează de fapt ca aruncătoare de virusuri și bacterii extrem de periculoase. Faptul este că suntem forțați să purtăm măști de coroană extrem de periculoase. ( Sursă ) Dar asta nu-l interesează pe creatura dezgustătoare Merkel corectă din punct de vedere politic.

“În fiecare an, în Germania, aproximativ 95.000 de persoane mor din cauza otrăvirii cu sânge. În prezent, cu puțin peste 300.000 de cazuri, aproximativ fiecare a treia septicemie este fatală. Aceasta înseamnă că rata mortalității în această țară este mai mare decât în ​​alte țări industriale, cum ar fi Marea Britanie și SUA. Unsprezece milioane de decese de septicemie în întreaga lume”. n-tv, 13.09.2020 ) Decese de coroană la 12.09.2020: 917.417 . ( Sursă ) Virusii hepatitei E în cârnații hepatici. Potrivit unui studiu RKI, cârnații din ficat de porc, cârnații cruzi și ficatul de porc sunt adesea contaminați cu virusul hepatitei E (HEV). Există anual aproximativ 20 de milioane de infecții cu virusul în țările în curs de dezvoltare. Se estimează că 70.000 de oameni mor din cauza acesteia în fiecare an “.(FAZ, 09/11/2020, p. 8) Potrivit propagandei atrocității lui Merkel, aproximativ 9.500 de persoane au murit de Corona în Germania. Nimănui nu-i pasă că nu există „măsuri teroriste pentru sănătate” din această cauză. În realitate, doar o mică parte din ei a murit din Corona; ceilalți au murit din cauza unor boli anterioare care au favorizat Corona. 95.000 de decese prin septicemie nu prezintă niciun interes, deși ar putea fi evitate. Din cauza lipsei respectării igienei, 20.000 de oameni mor în fiecare an din cauza germenilor din spitale, iar 600.000 sunt infectați cu acești germeni în spitale în fiecare an. Sursa) În principalele timpuri Corona, o mulțime de oameni mergeau mai puțin la doctor, o mulțime de oameni erau îndepărtați de spitale pentru că păstrau paturile libere pentru propaganda de război Corona împotriva salariilor mari de la Merkel, ceea ce însemna că au murit semnificativ mai puțini oameni decât înainte . Desigur, programul de război al lui Merkel s-a încheiat fatal pentru mii de bolnavi de cancer, dar a fost o binecuvântare pentru mulți care altfel ar fi suferit operații inutile pentru a crește vânzările și astfel ar fi murit de germeni. Au supraviețuit. Și atât de mulți au supraviețuit, încât funerarii au trebuit să solicite ajutor de stat, deoarece sunt pe punctul de a se ruina din cauza ratei scăzute a mortalității. ( Sursa) 20.000 de oameni mor în fiecare an, deoarece standardele de igienă ale sistemului nu sunt respectate în spitale. Este același sistem care „recomandă” măsurile de igienă Corona cu operațiunile poliției! – o glumă de coroană.

Așadar, singura speranță care rămâne este că evenimentele mondiale care au alunecat deja vor declanșa prăbușirea sistemului și că dezgustătorii conformiști Merkel se vor transforma și în lupta împotriva furiei de rezistență prin sărăcia generală. Evoluțiile din SUA și Marea Britanie sunt utile. Soarta noastră depinde de aceste evoluții.

2 comments

  1. E foarte probabil. Eu pur și simplu mi-am pus-o în casă ca sa văd cum e și n-am rezistat decât un minut. Nu știu cum rezistă ăia care o poartă afară la 29 de grade. Nici măcar iarna n-am purtat vreodată fular pe gură și nas.

  2. Jos măștile!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *