Home / Chestiunea Jidănească / Evreul Mike Rothschild susține că rețelele de pedofilie sunt aproape în întregime imaginare

Evreul Mike Rothschild susține că rețelele de pedofilie sunt aproape în întregime imaginare

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Septembrie 15, 2020

A fost activată brigada de susținere a pedofiliei, formată din “influenceri” jidani, aceștia și-au publicat susținerea pentru serialul “Cuties”, realizat de Netflix și au ironizat existența rețelelor de pedofilie.

Într-o mișcare care nu surprinde pe absolut nimeni, jidanul Mike Rothschild, din infama familie de cămătari Rothschild, neagă existența rețelelor de pedofilie și acuză femeile albe.

Acesta afirmă într-o postare controversată că “Mult mai mulți copii suferă din cauza fumului înecăcios ce acoperă coasta de vest decât din cauza unor rețele de pedofilie aproape în întregime imaginare împotriva cărora femeile albe suburbane deodată fac cruciade.”

Nu este o surpriză că tovarășul Rothschild apără aceste rețele absolut imaginare de pedofilie întrucât ele sunt ticsite cu coetnicii și coreligionarii săi, după cum era și Jeffrey Epstein. Probabil puterea din umbră care se folosește de șantaj pentru a controla politicieni trăiește momente de spaimă știind că rezultatul procesului în care este implicată Ghislaine Maxwell ar putea fi cutremur total pentru pedofili.

 

 

One comment

  1. Feministele nu sunt “white women” oarecari, ci sunt in marea lor majoritate evreice care au fost abuzate sexual prin incest, in cadrul familiei si ale caror vieti au fost distruse astfel .
    Tot asa cum prin incest au fost distruse si mintile unor jidovi “de marca” prin celebritatea adusa de enormitatile debitate de ei si publicate de congenerii lor care le-au apreciat enorm si ni le-au bagat pe gat noua tuturor goilor care au facut studii universitare in literatura, etc, prin publicistica si finantele lor desantate . Chiar credeti ca acest Rotschild a scapat neatins de aceasta tara pe care o minimizeaza puternic , adica orbeste, despre care Menasce de Dommergue ne informeaza atat de riguros cu privire la obiceiurile familiale ale traditiilor iudaismului ?
    Doua exemple foarte celebre sunt Jacques Attali abuzat sexual prin incest , in copilarie, de ambii parinti – un criminal scrantit, dar smecher foc, mare consilier al tuturor presedintilor Frantei de la Mitterrand incoace, care cere pandemie pentru reducerea populatiei pe glob – scrantit, exact ca si Freud care si-a abuzat fiica, pe Anna Freud, o viata intreaga, fapt pentru care nenorocita nici n-a avut voie sa se marite, ramanand o viata intreaga prizoniera sexuala a “marelui psihanalist” incestuos care-si abuza si “pacientele” pe care le declara pe toate isterice, “mare psihanalist al secolului ” pe care ni l-au bagat noua pe gat ca atare in toate universitatile pe nenumaratele continente pe unde domina si azi, insa cu statuile strambate de oamenii rationali , chiar si printre congenerii lor revoltati si desgustati, caci nu toti evreii ii considera digerabili pe acesti monstri, cum era si de asteptat !
    Inca un debil, ce mai conteaza la o casa mare !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *