Home / Evenimente / Părinții ies în stradă! “Nu ne mai este teamă, riscăm orice!” “Jos labele de pe copiii noștri!” “Totul până la copiii noștri!”

Părinții ies în stradă! “Nu ne mai este teamă, riscăm orice!” “Jos labele de pe copiii noștri!” “Totul până la copiii noștri!”

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Septembrie 14, 2020

Postare preluată de pe Facebook, grupul “Mămici din Buzău”

 

Unii părinți consideră că nu-și pot lăsa copiii terorizați în izolare cu plexiglass, umiliți prin scanare la intrarea în școli și înbotnițați ca animalele. Măsurile sunt descrise ca fiind instrumente de teroare psihică și chiar așa este. Ca părinte, cum poți sta deoparte? Ca elev, cum să te conformezi circului la care ești supus?

În Buzău, în capitală și în alte orașe din țară astăzi a avut loc un protest al părinților nemulțumiți de măsurile guvernamentale.

Părinții ies în stradă
Imagini din Buzău

 

În imagine se pot vedea mai mulți adulți alături de copii dansând Hora Unirii. E frumos, dar guvernanților nu le e frică de dansatori. Dacă de la dansat s-ar trece la defenestrat politicieni atunci ar fi posibilă o revenire la normalitate, în oricare alt caz cei de la putere vor continua să urmeze ordinele dictate de stăpânii lor, Bill Gates, OMS, George Soroș și toți globaliștii sataniști care militează pentru implementarea noii ordini mondiale.

Proteste au avut loc și în capitală unde Iosefina Pascal a făcut un live pe facebook.

Dan Chitic a fost și el prezent, îndemnând părinții să-și țină copiii acasă, afirmând că va lupta pentru libertate chiar cu prețul vieții.

Posted by Dan MV Chitic on Monday, September 14, 2020

 

Mai jos avem câteva declarații făcute de propagandiștii care susțin acest regim dictatorial. Ce simți când le citești?

„În cazul în care într-o clasă un copil își scoate masca și spune «nu mai pot să respir»… în acel moment, profesorul trebuie să stăpânească clasa, să spună «Rămâneți toți cu măștile» și îl cheamă pe acel copil: «Hai să vorbim puțin»…” (Mihaela Săhlean, psiholog, pentru DIGI 24, 6 septembrie 2020)

Scenariul copiilor care provin din familii care nu cred în existența virusului nu vreau să-l duc mai departe. Scenariul acesta înseamnă că acești copii nu vor purta măști, nu vor respecta distanțarea fizică, nu vor asculta nici profesorii, pentru că ei deja au petrecut șase luni de zile în mediul de acasă în care s-au impregnat cu această impresie că toate aceste măsuri sunt un fel de hocus-pocus al autorităților și că la sfârșit, dintr-un joben magic, va ieși un iepure, nicidecum un virus care să-i amenințe pe ei, pe familiile lor sau pe propriii colegi.” (Lăcrămioara Bozieru, profesoară de engleză, DIGI 24, 6 septembrie 2020).

Dacă simți indignare, furie și determinare, atunci cei mici mai au o șansă la normalitate.

Trezsește-te și fă-o iute, o întreagă generație urmează să fie traumatizată dacă nu acționezi.

 

*

 

SÂMBĂTĂ 19 SEPTEMBRIE

DOUĂ PROTESTE ÎN CAPITALĂ

 

Pagina evenimentului : https://www.facebook.com/events/301695561125578/

Marele protest pentru LIBERTATE

Punem STOP! În mașini sau pe jos (păstrând o distanță între noi), vom umple Piața Victoriei și ne vom recăpăta LIBERTATEA NOASTRĂ!

Sâmbătă, 19 septembrie, ora 17:00 – Piața Victoriei, vin românii adevărați, din toate colțurile lumii!
—————————
Zece revendicări imediate ale protestatarilor din Piața Victoriei, 19 septembrie 2020:

1. Desfășurarea procesului de învățământ în școli, nu în sistem online, cu asigurarea condițiilor de igienă impuse de pandemie. Toaletele și apa curentă nu trebuie să lipsească din nicio școală.

2. Demiterea ministrului Transporturilor, Lucian Bode, în contextul accidentului de circulație provocat în data de 30 august, pentru încălcarea flagrantă a regulilor de conduită pe drumurile publice, sfidarea participanților la trafic și aruncarea întregii responsabilități pe umerii unui militar care are constrângeri în a reacționa public

3. Anchetarea achizițiilor publice făcute în pandemia de SARS-CoV-2 și, după caz, recuperarea prejudiciilor acolo unde acestea s-au realizat cu încălcarea legii (obținerea de foloase necuvenite, achiziția de mărfuri neconforme, infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, mită, trafic de influență etc.).

4. Renunțarea la măsurile derogatorii de la obligațiile prevăzute în Convenția Europeană a Drepturilor Omului și restabilirea dreptului la libertatea întrunirilor și adunărilor publice, fără îngrădire.

5. Asigurarea accesului imediat la medicamente vitale pentru populație (precum Euthyrox sau tratamentele necesare bolnavilor de cancer și de alte boli grave) prin punerea sub control militar a achizițiilor necesare și a modului de distribuire.

6. Asigurarea asistenței medicale în spitale pentru bolnavii cu afecțiuni cronice.

7. Anchetă extinsă a Consiliul Concurenței referitoare la poziția de monopol a companiilor austriece care desfășoară activități în sectorul forestier.

8. Anchetarea cu celeritate de către Procuratura Generală a marilor privatizări făcute după căderea comunismului.

9. Sistarea procedurilor de vânzare a pachetelor majoritare deținute de statul român la companii precum CEC Bank, Eximbank, Hidroelectrica, TAROM ș.a.

10. Clasificarea hidrocentralelor de pe râul Jiu în rândul obiectivelor de interes national și finalizarea lucrărilor ajunse în stadii avansate.

 

*

 

Pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/3176305622439286/

Vrem educație LIBERĂ, nu reeducare FORȚATĂ!

 

ATENȚIE! Mitingul lansat de Starea de Libertate din 19 septembrie se desfășoară în Piața Universității. Nu avem nicio legătură cu alte mișcări de protest desfășurate în alte zone.

Pe 19 septembrie copiii noștri vor fi deja în cușcă și cu botniță.

Aceasta NU este educație liberă. Este o reeducare forțată a tinerelor generații. Reeducare de tip comunist sau nazist. Copiii sunt dresați și condiționați ca animalele.

Acesta este noul program ȘCOALA ALTFEL: ÎN CUȘCĂ ȘI CU BOTNIȚĂ!

Practic se reînființează ȘCOLILE DE CORECȚIE, unde copiii sunt tratați ca delincvenți minori.

Cum poți să înveți la materia ”Educație civică” despre drepturile și libertățile cetățenești când te afli într-o cușcă școlară?
Cum poți să înveți la Istorie despre Revoluția Franceză sau Declarația de Independență a SUA, când ai masca de figură, ca sclavii pe plantație?
Ce vor înțelege acești copii despre valorile libertății și dreptății, când ei vor fi îngrădiți îngrozitor, în timp ce le învață?

CEREM ANULAREA RESTRICȚIILOR ABERANTE ȘI A EDUCAȚIEI ONLINE!

Nu există studii sau probe științifice privind riscurile SarsCov2 asupra copiilor, nici privind transmiterea, nici privind efectele letale.
Dimpotrivă, după 6 luni de așa zisă pandemie se constată că impactul Covid la copii este insignifiant.
AUTORITĂȚILE SĂ ARATE CARE E BAZA ȘTIINȚIFICĂ A RESTRICȚIILOR DIN ȘCOLI!
Autoritățile nu au nicio justificare medicală ca să închidă educația în cuști de plexiglas și să impună măști copiilor, 5-6 ore pe zi. Cele câteva cazuri grave de copii bolnavi, extrase din context și prezentate de presă, sunt manipulări ordinare.

PROFESORII SUNT EDUCATORI, NU GARDIENI DE LA ȘCOALA DE CORECȚIE!
Mișcarea și exercițiile cu mingea de la Educație Fizică nu transmit viruși, ci aduc sănătate.
Părinții nu pot răspunde ca medici sau juriști pentru starea de sănătate a copiilor, pe baza unei declarații semnate.

Ne opunem ferm acestui program de alienare și traumatizare a copiilor, pe care noi îl numim: ȘCOALA ALTFEL – ÎN CUȘCĂ ȘI CU BOTNIȚĂ!

Gata cu mascarada! Opriți detenția din școli!

Stop traumatizării și alienării copiilor!

VREM EDUCAȚIE LIBERĂ, NU REEDUCARE FORȚATĂ!

Cei nemulțumiți de prima săptămână de școală, veniți în Piața Universității, în 19 septembrie, pentru Eliberarea Educației.

Programul derulării mitingului va fi anunțat cu 48 de ore înainte.

*

E bine să fie cât mai multe proteste. În cazul celor din capitală, recomand să mergeți la cel organizat de Pompiliu Diplan. Forțele adunate de Pompiliu în ultima vreme s-au implicat împotriva legii carantinării forțate, luptând contra dictaturii penelisto-medicale.

Merită tot sprijinul nostru.

Cine nu poate participa fizic să distribuie mesajul pe rețele.

Ne mișcăm sau ne afundăm în sclavie. Apatia e moarte.

9 comments

 1. Excelenta tactica!

  Felicitari !
  Sunteti abea la inceput .
  E absolut sigur ca reactiile copiilor vor scoate incet incet lumea in strada !
  Trebuie forta si rabdare !
  Lumea va reactiona sigur !
  Doamne ajuta !

 2. Da’ un protest general antibotniță ,anti minciunoplandemie, antiarahat& gașca,ce ziceți?

 3. Trebuie sa iesim in strada cat mai putem, daca nu vom iesi, ne vom merita soarta. Pacat de copii! Ei nu au nicio vina! Guvernul mondial nu doarme si ne vrea obedienti, fara suflete, fara vointa proprie, inrobiti si altele la fel! Vreti si voi asta? Daca nu, sa iesim in strada!

 4. Ce mai cauta diversionistul asta de Simion? L-au scos securistii in strada! Recomand, nu faceti jocurile lui George Simion

  • Nu știu cine e George Simion, deci nu pot să-mi dau cu părerea, dar cu Josefina Pascal, această mișcare de protest va fi cu siguranță ferită de pericolul derapajului înspre antisemitism și nazism. /sarcasm Lucruri care trebuie evitate, desigur, cu sfințenie.

 5. Ce scrie un profesor de la un Colegiu National dintr-un municipu resedinta de judet:”Am predat azi 3 ore în condițiile împuse. Așa cum m-am așteptat, e un dezastru. Elevii sunt timorați , apatici ,vorbesc aproape în șoaptă , nu se înțelege nimic de la jumătatea clasei spre spate. Le-am spus să vorbească mai tare ,dar nu pot , fluxul de aer e mai mare și li se umezește masca.   Nu le văd fețele și nu pot intui dacă înțeleg , se pierde timp întrebându-i pe fiecare.  Atmosfera e sinistră , liniște totală pe coridoare , din clase nu se aude nimic chiar dacă unii țin ușile deschise. N-au voie să iasă în curte, n-au voie să aibă pachețele cu mâncare , n-au voie să stea pe coridor. Doar să meargă la toaletă pe rând fără să se intersecteze. N-au voie să formeze grupuri.  Totul e o combinație între pușcărie și spital psihiatric. E o crimă ! Dacă mai ține 6 luni teroarea asta , copii sunt terminați psihic. Întârzierea intelectuală ar mai putea fi recuperată dar consecințele psihice vor fi incalculabile.  Am încercat să le dau încredere , să înțeleagă că trebuie să reziste în orice condiții , că nu e vina lor etc. Abia s-a zărit câte o mică stălucire în ochii unora sau îngrijorare la alții. Îi știu de anul trecut , nu sunt dintre cei spălați pe creier.  Să sperăm doar că ,,orice minune ține trei zile”.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.