Home / Educativ / EXCLUSIV, Document rar! Mărturisiri despre Legionari și Reich – Manuscrisul lui Ilie Olteanu

EXCLUSIV, Document rar! Mărturisiri despre Legionari și Reich – Manuscrisul lui Ilie Olteanu

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Septembrie 16, 2020

Descărcați accesând link-ul de sub imagine.

Ilie Olteanu – Marturisiri (manuscris) – 1944.pdf

2 comments

 1. Oy gevalt, lagărele. Iarăși, întotdeauna și pentru totdeauna. Și pixul ăla albastru peste restul textului negru. Pare autentic… /sarcasm
  Ah, si mitul prigonirii Bisericii Catolice de către naziști…

  Hitler says, “We will defend Christianity” (2)
  http://www.bitchute.com/video/5o9jlrORnwK5/

  Hitler says he will defend Christianity
  https://www.bitchute.com/video/doSUxhlGp9xu/

  Povestea cu persecuția a început după 45 când și Vaticanul a fost compromis, după cum se vede astăzi. Azi majoritatea ierarhilor catolici înfierează cu mânie proletară pe ăia cu care predecesorii lor au semnat acorduri (Tratatul cu Vaticanul a fost literalmente primul semnat de Hitler ca șef de stat), de la care au luat bani (Mussolini), și se pupă în bot cu cei pe care sute de ani i-au declarat copiii satanei, și vinovați de moartea lui Isus, după cum spune Biblia. Practic au renegat principiile fie din interes, fie din cauza pierderii oricărei influente ca urmare a rezultatului războiului. Au fost preoți “persecutațI”? Da, cei subversivi. Pentru că erau destui care mânați de o milă prost înțeleasă și din alte motive, luau partea sabotorilor comuniști și a sărmanilor evrei “persecutați”.

  O biserică persecutată de “fasciști/naziști” nu ar fi făcut tot posibilul să-i ajute să scape după război (căutați ratlines pe Wikipedia – evadarea naziștilor din Europa folosind mânăstirile).

  Și o organizație care ar fi persecutat catolicii nu ar fi trimis voluntari să lupte în Spania de partea lui Franco, contra crimelor comise de republicani, care omorau preoți și călugărițe, printre altele, ca niște buni marxiști ce erau.

 2. Apropo de preoți subversivi de care vorbeam mai sus. https://democratieparticipative.xyz/italie-un-pretre-de-bergoglio-egorge-par-un-migrant-clandestin-de-tunisie-quil-aidait/
  Un preot catolic omorât cu mulitple lovituri de cuțit de un imigrant clandestin tunisian, pe care îl ajuta.
  Probabil unul care credea că bunătatea creștină înseamnă să alegi un necredincios agresiv în detrimentul francezilor catolici (sau nu) albi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *