Home / Actualitate / TEROARE ÎN ȘCOLI! Ce scrie un profesor: “E un dezastru. Elevii sunt timorați. Atmosfera e sinistră!”

TEROARE ÎN ȘCOLI! Ce scrie un profesor: “E un dezastru. Elevii sunt timorați. Atmosfera e sinistră!”

Incorect Politic
Septembrie 16, 2020

Ce scrie un profesor de la un Colegiu National dintr-un municipu resedinta de judet:

Am predat azi 3 ore în condițiile împuse. Așa cum m-am așteptat, e un dezastru. Elevii sunt timorați , apatici ,vorbesc aproape în șoaptă , nu se înțelege nimic de la jumătatea clasei spre spate. Le-am spus să vorbească mai tare ,dar nu pot , fluxul de aer e mai mare și li se umezește masca.   Nu le văd fețele și nu pot intui dacă înțeleg , se pierde timp întrebându-i pe fiecare.  Atmosfera e sinistră , liniște totală pe coridoare , din clase nu se aude nimic chiar dacă unii țin ușile deschise. N-au voie să iasă în curte, n-au voie să aibă pachețele cu mâncare , n-au voie să stea pe coridor. Doar să meargă la toaletă pe rând fără să se intersecteze. N-au voie să formeze grupuri.  Totul e o combinație între pușcărie și spital psihiatric. E o crimă ! Dacă mai ține 6 luni teroarea asta , copii sunt terminați psihic. Întârzierea intelectuală ar mai putea fi recuperată dar consecințele psihice vor fi incalculabile.  Am încercat să le dau încredere , să înțeleagă că trebuie să reziste în orice condiții , că nu e vina lor etc. Abia s-a zărit câte o mică stălucire în ochii unora sau îngrijorare la alții. Îi știu de anul trecut , nu sunt dintre cei spălați pe creier.  Să sperăm doar că ,,orice minune ține trei zile”.

 

Copii duși cu ața ca animalele

Trezirea?

3 comments

  1. Un amic de-al meu, profesor, zice ca profesorii sunt amenintati cu controale DSP si ca li se promit amenzi “grase” daca elevii nu sunt gasiti cu masca la ore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *