Home / Educativ / Ultima Scrisoare a lui Robert Jay Mathews

Ultima Scrisoare a lui Robert Jay Mathews

Haiduc
Incorect Politic
August 6, 2019

Ultima Scrisoare a lui Robert Jay Mathews

Ultima scrisoare a lui Robert Jay Mathews

Traducere făcută de Haiduc

În ultimul deceniu am fost rezident în districtul Nothern Pend Oreille. Când am ajuns prima dată în Metaline Falls aveam doar 25 de dolari pe numele meu, dorința de a munci din greu, de a fi lăsat în pace și visul de a-mi dobândi propria fermă mică.

Pe parcursul celor 3 ani la mine și 7 la fabrica de ciment, pot spune sigur că am fost cunoscut ca muncitor. Am evitat barurile și am rămas oarecum sihastru. Oricine e familiar cu Strada Boundary Dam știe cum răposatul meu tată și cu mine tânjeam la un loc frumos dinafara pădurii.

Toate obiectivele pe care le-am avut când am ajuns au fost îndeplinite înafară de unul singur… nu am fost lăsat în pace.

În câteva luni de la sosirea mea, FBI-ul a mers la biroul minei și a incercat să mă concedieze de la locul de muncă. Lucram la acea vreme în secția de electricitate, iar maistrul meu, din fericire, a avut un desgust profund și de durată pentru federali. El a fost informat despre situație de către secretatul minelor. Daca ar fi fost managerul de mină, în locul secretarului cu care au vorbit federalii, mi-aș fi pierdut slujba.

Această campanie de hărțuire și intimidare a început din cauza implicării mele în mișcarea de rebeliune fiscală de când aveam 15-20 de ani. Guvernul era atât de preocupat de mine în Arizona încât în timpul unui incident, când aveam 18 ani, agenți ai IRS (Fisc) au tras spre mine pentru nimic altceva decât o contravenție, neplătirea unor taxe.

Am plecat din Arizona și din mișcarea de rebeliune fiscală când aveam 20 de ani. Nu am plecat din frica IRS-ului sau din cauza supunerii la tirania lor, ci pentru că eram profund dezgustat de poporul american. Am susținut atunci, cum fac și acum, că oamenii noștri s-au abătut în unele dintre cele mai lașe, oioase, degenerate concepte care au murdărit fața acestei planete.

Sperasem să încep o nouă viață în statul Washington, dar puterile conducătoare aveau alte planuri pentru mine. Când am aflat de încercarea lor extrem de ilegală de a mă concedia, am redactat o scrisoare către biroul lor din Seattle și le-am spus „nu voi mai îndura, să mă lase în pace sau o să răspund într-un mod care va fi dureros pentru anumiți agenți.” (După scrisoare au început treptat să mă lase.)

Între timp m-am căsătorit și m-am așezat la casa mea, curățându-mi pământul și citind. Cititul a devenit o obsesie pentru mine. Am citit diverse volume pe subiecte care se ocupă de istorie, politică și economie. Am fost special ocupat de cartea lui Spengler „Declinul Vestului” și „Care este calea omului vestic”. De asemenea, m-am abonat la numeroase reviste periodice cu privire la probleme americane actuale, în special la cele preocupate de declinul tot mai mare al Americii Albe.  Cunoștințele mele despre istoria europeană antică au îneput să trezească o emoție suprimată greșit îngropată în sufletul meu, cea a mândriei și a conștiinței rasiale.

Cu cât dragostea mea pentru poporul meu a crescut, cu atât mai profundă a devenit ura mea față de cei care îmi vor distruge rasa, moștenirea și viitorul negru al copiiilor mei. Când a sosit fiul meu pe lume, mi-am dat seama că America Albă, într-adevăr întreaga mea rasă, era îndreptată spre uitare, decât dacă bărbații albi nu se ridicau și întorceau situația. Cu cât am ajuns să îmi iubesc fiul cu atât mai mult mi-am dat seama că, dacă lucrurile nu se schimbă radical, atunci când va avea vârsta mea, el va fi un străin pe propriul său pământ, un arian cu păr blond și ochi albaștri într-o țară populată în majoritate de mexicani, mulatri, negri și asiatici. Viitorul lui o să fie mai întunecat decât ziua.

Am început să învăț că acest lucru nu este întâmplător, că există un grup străin, mic și coeziv, în cadrul acestei națiuni, care lucrează zi și noapte pentru a face acest lucru. Am aflat că acești distorsionatori ai culturii au o priză de fier pe partidele politice majore, Congres, mass-media, editoriale și majoritatea denominațiunilor majore creștine din această națiune, chiar dacă acești alogeni subscriu unei religii care este diametral opus creștinismului.

Aceștia sunt aceiași oameni despre care fostul senator William J. Fulbright și regretatul general Brown au încercat să ne avertizeze. Henry Ford și Charles Lindberg au încercat zadarnic să ne avertizeze și pe noi. Dacă am fi fost mai vigilenți, viitorul fiului meu nu ar fi atât de întunecat și de trist.

Astfel, nu am de ales. Trebuie să mă ridic ca un om alb și să lupt. În ultimul an s-a dezvoltat un război secret între regimul de la Washington și un număr tot mai mare de albi care sunt hotărâți să recâștige ceea ce strămoșii noștri au descoperit, au explorat, au cucerit, au decontat, au construit și pentru care au murit.

FBI-ul nu a reușit să păstreze acest secret de război doar pentru că până acum nu am făcut altceva decât să creștem și să ne pregătim. Guvernul pare totuși hotărât să forțeze problema, așa că nu ne mai rămâne de ales decât să stăm și să luptăm. Traiască Victoria!

În acest moment doresc să abordez multitudinea de minciuni pe care federalii le-au spus despre Gary Lee Yarbrough și despre mine. Gary nu a „îmbrățișat” niciun agent. Cu câteva săptămâni înainte de acest incident, îl hărțuiau pe Gary, urmărindu-l peste tot, chiar și la spital pentru a-și vizita fiica grav bolnavă.În  ziua ambuscadei mitice, Gary a ieșit în curtea sa când a văzut un camion de serviciu forestier care traversa proprietatea sa, fără a ține cont de numeroasele semne care nu se încurcau pe teritoriul său. El a strigat la camion să se oprească, dar a continuat să vină spre casa sa până când s-a prăbușit și a distrus o poartă. În acel moment, Gary a tras focuri de avertizare în aer și camionul a plecat. Asta … a fost marea ambuscadă.

Ziarele spun acum că Gary nu numai că i-a pândit pe trei agenți, ci și că i-a lovit pe trei dintre ei. Gary nici nu și-a dat seama că aceștia erau FBI la acea vreme, ceea ce este norocos pentru ei, deoarece Gary este un om de marcă expert și, dacă ar fi hotărât să îmbrățișeze FBI-ul, el ar fi putut ucide cu ușurință fiecare federal în raza armei sale.

În noaptea aceea, până la ora 20:00, Gary și-a dat seama ce se petrecea de fapt. Asta în condițiile în care aproximativ treizeci de agenți au intrat în casa lui Gary. Gary și un oaspete al casei tinere au ieșit afară pentru a investiga agitația. Când federalii au început să strige la Gary, a căzut la pământ și s-a rostogolit într-un șanț din spatele liniei vehiculelor guvernamentale. Oaspetele tinerei case a plecat în fugă în reședința lui Gary. După ce a așteptat trei ore, FBI s-a folosit de soția lui Gary ca scut și ostatic și a intrat în casă. Ce viteji sunt!

Oricât de incredibil pare că Gary s-a așezat în șanțul din spatele agenților timp de cinci ore, cu arma lui îndreptată spre spatele lor. Dacă Gary dorea cu adevărat să-i pândească pe acești invadatori, atunci aceasta a fost o oportunitate minunată de a face acest lucru. Gary a ales în schimb săi cruțe, ceva ce avea să regrete mai târziu. În cele din urmă, Gary a alunecat din șanț și în pădure.

Incompetența acestor birocrați nu încetează să mă uimească. Mai ales după tentativa lor de ambuscadă și ucidere a mea într-un motel din Portland. Mai întâi, să spun că FBI nu a fost acolo pentru a-l aresta pe Gary, ci pentru a mă prinde. Nici măcar nu știau că Gary era în cameră. Singurul motiv pentru care au putut să mă găsească a fost pentru că un prieten de încredere din camera 14 era de fapt un trădător și un informator. FBI are resurse vaste și tehnologie de ultimă oră, dar calitatea agenților lor este în scădere cu fiecare recrutare nouă. Asta pentru că majoritatea celor mai buni bărbați albi din această țară încep să realizeze că a fi agent FBI nu înseamnă altceva decât un mercenar pentru ADL și Tel Aviv.

În acea dimineață, când am ieșit din camera mea de motel, o gașcă de oameni înarmați a venit să alerge spre mine. Niciunul dintre bărbați nu avea uniforme și singurul lucru pe care l-au spus a fost „Oprește-te, ticălosule”. În acel moment, am strigat la Gary care era încă înăuntru și am sărit în josul scării și am plecat alergând în parcare. O femeie agent a vrut să mă împuște în spate, dar a ratat, iar glonțul a ricoșat și l-a lovit pe managerul motelului.

Am ocolit colțul motelului și am pornit pe deal într-o zonă rezidențială. După ce am alergat vreo două străzi am decis să renunț să fiu vânat și să devin vânătorul. Mi-am luat arma și am așteptat în spatele unui zid de beton, ca agenții să se apropie. Când mi-am îndreptat arma spre cel mai apropiat agent, am văzut chipul frumos al unui tânăr Alb și mi-am coborât ținta până la genunchi și picior. Dacă nu aș fi făcut astfel, aș fi putut să-i ucid pe ambii agenți și aș mai fi putut să-mi folosesc mâna care acum e mutilată dincolo de vindecare și care s-ar putea să o pierd de tot. Aceasta este ultima dată când voi mai cruța.

Cât despre trădătorul din camera 14, îl vom găsi în cele din urmă. Dacă durează zece ani și trebuie să călătorim până la capetele îndepărtate ale pământului, îl vom găsi.

Nu am niciun regret sau scuze pentru Gary sau pentru mine. De fapt, sunt mândru că am avut curajul și hotărârea de a ne ridica în picioare și de a lupta pentru rasa și moștenirea noastră într-un moment din istorie, când o astfel de faptă este numită crimă și nu un act de vitejie.

Cu aproximativ nouă luni în urmă, FBI a mers la mine acasă în timp ce eram plecat și mi-a amenințat fiul meu de doi ani. Aceasta a fost o greșeală foarte mare din partea lor. După confruntarea Portland s-au dus în casa mea și mi-au amenințat mama în vârstă de șaizeci și trei de ani. Astfel de oameni curajoși sunt!

Nu mă voi ascunde, ci mai degrabă voi presa FBI-ul și îi voi lăsa să simtă. Luând această decizie, conștientizez că zilele mele pe această planetă se apropie de sfârșit. Cu toate acestea, nu îmi este frică. Realitatea vieții mele este moartea, iar cel mai rău lucru pe care mi-l poate face inamicul este să-mi scurteze datoria față de această lume. O voi părăsi știind că am realizat ultimul sacrificiu pentru a le asigura viitorul copiilor mei.

Ca întotdeauna, pentru sânge, sol, onoare, pentru credință și pentru rasă.

Ultima Scrisoare a lui Robert Jay Mathews

Robert Jay Mathews a fost ucis în luptă într-o acțiune timp de peste 24 de ore în mijlocul unei grindine de gloanțe și înconjurat de peste 75 de agenți guvernamentali de pe Insula Whidbey în decembrie 1984. Federalii au dat foc cabinei cu ajutorul unei nave de arme cu elicopterul, arzându-l Robert Matthews în viață cu arma în mână. El a rămas fidel cauzei noastre până la sfârșit.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *