Home / Internațional / Trei copii și trei adulți împușcați într-o școală din SUA de către o femeie care se crede bărbat

Trei copii și trei adulți împușcați într-o școală din SUA de către o femeie care se crede bărbat

Vlad Voicu
Incorect Politic
Martie 29, 2023

 

Trei copii și doi adulți împușcați într-o școală din SUA de către o femeie care se crede bărbatChipul criminalei, cu ochi goi și fără suflet

Trei copii și trei adulți împușcați într-o școală din SUA de către o femeie care se crede bărbat

R3Media:

O femeie care se considera bărbat a ucis șase persoane într-o școală creștină din orașul Nashville, statul Tennessee, relevă presa de peste Ocean. Victimele criminalei sunt trei copii și trei adulți. Copiii aveau vârsta de 9 ani.

Conform poliției, persoana respectivă, pe nume Audrey Hale, era de sex femeiesc, dar se considera bărbat și avea 28 de ani. Aceleași surse arată că Hale avea o hartă detaliată a școlii, precum și un manifest. Deocamdată, Poliția nu a făcut public conținutul manifestului.

Conform imaginilor de pe camerele de supraveghere, Hale a intrat în școală puternic înarmată, trăgând în ușa de la intrare și plimbându-se nestingherită pe holuri. Ea a tras în tot ce a întâlnit. Transgenderul a omorât trei copii: Evelyn Dieckhaus, Hallie Scruggs și William Kinney, toți în vârstă de 9 ani.

Hale i-a mai împușcat pe Mike Hill și Cynthia Peak, ambii de 61 de ani, dar și pe Katherine Koonce (60 de ani). La 14 minute după ce a fost dată alarma, criminala a fost prinsă de Poliție, care a împușcat-o mortal. Autoritățile afirmă că la domiciliul criminalei au fost găsite planuri detaliate pentru a ataca și altă școală.

Iată domiciliul criminalei:

Privind poza de mai sus, îmi amintește de mema asta:

 

Mai mult, comentatori vorbesc despre faptul că statul Tennessee, acolo unde s-a petrecut măcelul, a luat măsuri ferme de protecție a minorilor față de ideologia transgender. Mai specific, a interzis „show-urile” cu travestiți în fața minorilor, dar și operațiile și medicația care urmărește să „ajute” la schimbarea sexului minorilor.

Evident, aceste decizii au stârnit mânia lobby-ului LGBT. De alfel, jurnalistul Andy Ngo a expus faptul că activiștii au amenințat cu moartea pe legiutorii din Tennessee, pentru măsurile adoptate.

Iată că s-a ajuns aici, de la începuturile mișcării gay, unde devianții sexuali se îmbrăcau la costum și cereau să fie tolerați, s-a ajuns la îndoctrinare legebetistă în școli, de către profesori, iar când în unele școli, fanteziile bolnave ale acestor pacienți neinternați nu sunt alimentate, aceștia folosesc violența pentru a se răzbuna pe societate.

Mișcarea LGBT este plină de ură și resentimente față de tot ceea ce este firesc. Putem vedea efectele nocive care apar atunci când devianții obțin putere.

Așadar masacrul de la școala din Nashville ne transmite un avertisment, că dacă le dăm un deget ei vor lua toată mâna și te vor împușca. Morala este să încetăm să alimentăm nebunia transgender și să încetăm a valida deviaționismul homosexual.

Iată scenele filmate de polițiști în timpul intervenției.

2 comments

  1. “Ura și violența mișcării LGBT.”- nu e asa, fapta nu e de natura secsuala…………..

  2. Trebuie aplicat proverbul românesc „Cui pe cui se scoate!” Adică trebuie împușcați toți cei din LGBT, cu excepția lesbieneleor: acestea trebuie internate în școli de corecție și educate de sportivi dotați și frumoși, care să le „instruiască” pînă fac scîntei la păsărică și să vizeze numai penisuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *