Home / Actualitate / Smiorcăieli Feministe la Buzău – Protest de buzunar pentru uciderea pruncilor

Smiorcăieli Feministe la Buzău – Protest de buzunar pentru uciderea pruncilor

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Martie 28, 2023

Smiorcăieli Feministe la Buzău 

Protest de buzunar pentru uciderea pruncilor

La Buzău a avut loc un protest de buzunar, organizat de “Colectiva Feministă Buzău”.

Despre ce a fost protestul? Despre privilegiul femeilor de a-și ucide pruncii nenăscuți, acces liber și neîngrădit la avort.

Au participat sub 20 de persoane.

La fel de bine puteau fi niște statui de ceară care țineau pancartele.

Un protest anemic, low energy, fufele nici măcar nu au scandat ceva, au stat ca momâile cu cartoane în mâini. Halal protest.

Dacă ștoarfele și simpii care le venerează n-aveau suflu nici măcar să scoată sunete pe gură, cum vor răsturna patriarhia?

Iată o scurtă filmare de la fața locului.

Până la urmă rezonez complet cu discursul de mai sus.

“Este important să fim mai educați, mai buni, să fim argumentați, să învățăm să discutăm unii cu ceilalți aducând argumente, nu impunând pe principiul “crede și nu cerceta”, noi cercetăm și înțelegem drepturile fundamentale ale omului care nu trebuie să se piardă”

Absolut complet de acord, trebuie să fim mai educați, mai buni, argumentați și să învățăm să dezbatem liber cu argumente, nu impunând cenzura pe principiul “crede și nu cerceta”, cum este în cazul Holocaustului. Nu-i așa, feministelor?

Protestul beneficiază de aprobări din partea primăriei și sprijin din partea Poliției, agenții de ordine au încercat să-i facă probleme corespondentului nostru din teren:

 

Ce părere aveți?

4 comments

  1. Penibile fiinte

  2. Este aici o chestie pe care , sincer sa fiu , chiar n-o inteleg . S-a dat cumva vreo Lege antiavort ceva in genul acelei celebre 770 din 1966 iar romanii n-au aflat-o inca ?Pai si si-atunci care-i rostul adunarii…feministelor buzoiene plus a tipilor din spatele lor ? “Este important să fim mai educați, ” spunea organizatoarea pai , o parte importanta a educatiei , chiar asta insemneaza : te uiti in jur si daca in afara de tine si inca vreo cativa nu mai exista altcineva… pleci la o bere asta insemnand BUN SIMT . Proastele dracului , in loc sa zica bogdaproste ca in Romania nu este ca in Italia sau UK unde avortul sa fie strict controlat , ele fac …meetinguri ? Sa intrebe cum blestemau romancele anul 1966 si abia dupa aia sa doreasca sa le ia cineva in serios !

  3. E timpul să pregătesc napalmul :)) cine cotizează cu polistiren?

  4. Să le dea primăria prezervative! Iar dacă rămîn borțoase, să le ia statul copiii și să îi crească pe spezele sale, sau să îi dea spre înfiere familiilor care vor copii, mamele respective fiind decăzute din calitatea de mamă!
    Eventual, să le scoată ovarele și să le fie implantate femeilor care vor copii și nu pot rămîne gravide! Sau să fie băgate în lagăre de concentrare și să fie futute pînă fac scântei: va fi și în beneficiul lor, căci se vor distra pînă la destrăbălare, iar de rămîn gestante, copiii să îi ia statul. Dar minoritarele să fie, inițial, castrate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *