Home / Educativ / TRAUME și ABUZURI În Urma Educației Sexuală

TRAUME și ABUZURI În Urma Educației Sexuală

Incorect Politic
Octombrie 11, 2019

Preluat de pe Justițiarul:

TRAUME și ABUZURI În Urma Educației Sexuală

Ora de educație sexuală și efectele ei „benefice”

Marele avantaj al orelor de educație sexuală, obligatorii atât în Franța cât și în Elveția – unde între vârsta grădiniței și până la 12 ani, copiii învață despre masturbare, orgasm, penetrare, sex normal, sex anal, cât și despre tot ce trebuie să știe atunci când vine vorba despre „diferențele de gen”, „identitatea de gen” și orientarea sexuală – este că cine vrea poate participa la un „gang bang” încă de la o vârstă la care, nu cu mulți ani în urmă, alții își pierdeau timpul aiurea jucându-se cu păpușile, sărind coarda, jucând hoții și vardiștii sau murdărindu-se de cretă în timp ce jucau șotronul.

La colegiul Camille Du Gast, din Achères, o elevă de 13 ani a fost violată în două rânduri de 6 (șase) colegi de ai ei, cu vârste între 12 și 14 ani. Băieții i-au spus judecătorului de instrucție că tipa, violata, era o fată „ușor disponibilă”! Adică, au dat ei de înțeles, o punea cu oricine, oricâți și oriunde! La 13 ani! „Practica” la oră de educație sexuală a avut loc pe 25 ianuarie. În holul unui imobil.

La Orleans, procurorul Republicii confirmă deschiderea anchetei pentru fapte de viol și agresiune sexuală, care au avut loc la Casa Copilului din Orleans. Julien, tatăl, a reclamat că, pe 19 februarie, fiul lui a fost silit, de alți 4 băieți, să practice sex oral. Băieții aveau între 9 și 14 ani. Fiul lui avea 12 ani. Mai întâi au încercat să-l sodomizeze! Julien, tatăl, e revoltat.

Directorul unei școli din Vaud (Elveția) a rămas cu gură căscata atunci când a intrat în posesia unui film cu imagini deosebit de dure, pe care elevii lui de 10 și 11 ani și-l trimiteau pe telefoanele mobile. Nu, nu era „Cum învață profesorii să vorbească despre sexualitate”. Era altceva. Filmul ăsta îi prezenta pe unii dintre elevii de 10-11 ani, de la școală din Vaud, făcând sex anal în grup! Un psiholog specializat în maltratarea sexuală la copii a declarat că pentru adulți asta poate părea șocant, dar pentru copii nu! „Ei doar experimenteaza.” – a spus el.

Și când credeai că nu se poate întâmplă nimic mai rău, afli că ora de educație sexuală are un sac fără fund plin de surprize: La Paris, la comisariatul din arondismentul XIII a fost depusă o plângere, o fetiță de 4 ani a fost violată cu degetele de colegii ei, băieți,toți în vârstă de 4 ani!! Aceștia au pus în practică cunoștiințele dobândite la ora de educație sexuală! Oră care le-a făcut colega „ușor disponibilă”!

Bogdan CALEHARI

https://www.larep.fr/orleans/faits-divers/2019/02/27/un-garcon-de-12-ans-aurait-ete-victime-d-un-viol-et-d-une-agression-sexuelle-a-la-maison-de-l-enfance-a-orleans_13506426.html

http://www.fdesouche.com/1152873-yvelines-une-adolescente-de-13-ans-violee-par-six-eleves-a-la-sortie-du-college

https://www.facebook.com/RecherchesRessourcesEtEntraide/posts/vaud-suisse-sodomie-infantile-un-film-choc-circule-dans-le-préau-des-écoliers-on/890821501064418/

https://www.20min.ch/ro/news/vaud/story/Sodomie-infantile–un-film-choc-circule-dans-le-preau-24437001?fbclid=IwAR1LtFlUj9vwQywF5Pa-F00fZvlJqAkh_6VrTYheVFrw8ITNCs4ij3uFO3g

Viol d’une fillette de 4 ans par d’autres élèves de maternelle : la conséquence de la sexualisation des enfants

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *