Home / Chestiunea Jidănească / “Toată lumea se închină la jidani” – spune președintele Alexander Lukashenko

“Toată lumea se închină la jidani” – spune președintele Alexander Lukashenko

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iulie 17, 2021

"Toată lumea se închină la jidani" - spune președintele Alexander Lukashenko

 

Președintele din Belarus Alexander Lukashenko – etichetat de presă ca „ultimul dictator al Europei” – a susținut că jidanii au condus lumea și au reușit să forțeze lumea să se închine la idolul holocaustului.

Declarațiile au fost făcute într-un context oficial, în timpul unui discurs de ziua independenței adresat forțelor armate din fosta republică sovietică. Lukașenko, care a condus poporul bielorus încă din 1994 și este ținta atât a sancțiunilor SUA, cât și a U.E. (R.S.S.) , a făcut remarcile la o slujbă comemorativă din 3 iulie, ziua independenței Belarusului, organizată pentru trupele sovietice care și-au pierdut viața în timpul războiului mondial II, raportează Algemeiner.

 „Întreaga lume se pleacă în fața lor [jidanilor] și cedează în fața lor. Le este frică să spună un singur cuvânt deplasat ”, a declarat Lukashenko

Prin contrast, a continuat el, „[Suntem] toleranți și plăcuți. Am lăsat lucrurile în pace până când am ajuns la punctul în care alții au început să ne atace și  să atace amintirea eforturilor noastre ”.

Narativa holocaustică susține că nouăzeci la sută din comunitatea jidănească din Belarus – cică 800.000 de persoane- au fost exterminate în timpul Holocaustului. Asta i-ar plasa pe Bulgari pe locul 2, devansându-ne pe noi românii, cărora ni se spune că am fi ucis 400.000 de jidani nevinovați.

În același timp, Yad Vashem, memorialul național al Israelului asupra Holocaustului, a numit 669 bieloruși drept „Drepți printre națiuni” pentru că și-au riscat viața pentru a-i proteja pe evrei.

Declarațiile curajoase ale lui lui Lukașenko vin într-un moment în care Belarusul se confruntă cu o persecuție internațional în creștere.

Tentativele de revoluție colorată au eșuat, activitatea soroșiștilor din Belarus fiind destructurată sistematic. În mai, un zbor Ryanair de la Atena din Grecia la Vilnius în Lituania a fost redirecționat cu forța către capitala bielorusă Minsk de către autorități în scopul arestării lui Roman Protasevich, un activist anti-Lukashenko, împreună cu partenerul său, Sofia Sapega, ambii care călătoreau în avion.

Între timp, marți, regimul lui Lukașenko a închis un alt activist globalist proeminent pentru 14 ani de închisoare. Viktor Babaryko a fost găsit vinovat de luare de mită și spălare de bani – acuzații pe care fostul bancher le-a spus că au fost inventate pentru a-l preveni pe Lukașenko la alegerile prezidențiale de anul trecut, în care conducătorul a fost susținut de majoritatea  bielrousillr (80%).

Comentariile lui Lukașenko despre jidani făcute luna asta nu reprezintă prima dată când liderul popular contestă hidra jidănească.

În 2007, el a atras furia guvernului israelian pentru un discurs pe care l-a ținut în orașul Bobruisk, în care a acuzat jidanii că au permis ca orașele în care locuiesc să cadă în neglijare.

„Acesta a fost fondat ca un oraș jidănesc și știți cum tratează ei locul în care trăiesc”, a spus el. „Uită-te la Israel, am fost acolo. În niciun caz nu vreau să-i jignesc, dar ei nu prea au grijă de asta ”.

Ca răspuns, ministrul israelian de Externe de atunci, Tzipi Livni, i-a spus lui Lukașenko: „Rolul conducerii este de a combate antisemitismul oriunde își ridică capul urât, nu de a-l încuraja”.

La începutul carierei sale, Lukașenko chiar l-a lăudat pe Adolf Hitler pentru exercitarea autorității ferme de către liderul național-socialist.

„Istoria Germaniei este o copie a istoriei Belarusului. Germania a fost ridicată din ruine datorită autorității ferme și nu tot ceea ce avea legătură cu Hitler era rău. Ordinea germană a evoluat de-a lungul secolelor și a atins apogeul sub Hitler. Acest lucru corespunde cu înțelegerea noastră a unei republici prezidențiale și a rolului unui președinte în aceasta “, a spus Lukașenko în 1995.

Bielarus, spre deosebire de România sau Bulgaria, nu a acceptat legi impuse de sfera euroatlantică cu privire la interzicerea “negării sau minimizării” holocaustului, fapt pentru care țara, conducătorul și poporul sunt etichetate de presă ca fiind “pro-ruși”.

18 comments

 1. bielorusi nu bulgari

 2. Cursa aeriana nu a fost deviata fortat – a existat o amenintare cu explozia unei bombe iar decizia a apartinut pilotilor, nicidecum nu i-a fortaya aviatia militara.
  ….
  Lucasenco a inteles ce a inteles si Ceausescu – socialismul care se curata de marxism este eficient si moral.

  • Acum cînd s-au făcut descoperiri științifice în cibernetica de un nivel foarte înalt și trebuie robotizata societatea și trebuie creata entitatea jumătate om jumătate robot trebuie să dispară multi oameni din cauza covidului pentru că nu există suficient lubrefiant pentru mașinăria omul robot.

 3. “Lukașenko, care a condus poporul bulgar încă din 1994”. google face traduceri geostrategice

 4. Exista vreo natiune care sa nu-i urascxa pe jidani ?
  Si babilonia din SUA ii uraste dar nu are ce face ; jidanii conduc America !
  Doar ei stiu sa inmulteasca banii fara munca.

 5. Intrebari: 1) in timpul celui de-al doilea razboi mondial au murit 10milioane de chinezi ucisi de armata japoneza; pe langa cei 6milioane de evrei ucisi in “holocaust” crima asta impotriva chinezilor cum se chiama? 2) de ce la ONU nu se proclama crima din WWII impotriva chinezilor manciurieni drept holocaust? 3) cata vreme popoarele tampite, inculte si cu creiere spalate vor mai inchide ochi in fata crimei pregatite de evreii-khazari – crima Covid 19? Cata vreme familiile Rotschild, Rockfeller, Soros, si alti nenorociti din neamul evreo-khazar isi vor mai face de cap pe pamant? 4) sunt atat de criminali acesti evrei-khazari (cu exceptia evreilor sefarzi din Spania si Portugalia nu mai sunt urmasi ai celor 12 triburi ale lui Moise) incat isi omoara propriul popor cu vaccinul Pfizer -vezi tragedia actuala din Israel. Comunitatea internationala e oarba?
  Si mai sunt multe alte intrebari…
  Acesti criminali de evrei-khazari care s-au raspandit pe tot pamantul isi inchipuie ca nu vor plati?
  Sunt nu mai mult de doua sute de ani , de cand mizeriile acestea cu aspect de om, si-au luat avant cu masoneria, iluminatii, miscarea sionista si alte asemenea prosti inventate de mintile lor bolnave. Acum si-au pus in gand sa reduca populatia pamantului la maxim 1 miliard, ca si cum ei ar fi dumnezei, ar fi creat omul!?
  Se vede ca sunt prosti si bautori de sange cald (khazari) si nu au habar de istorie. Asa cum s-au ridicat-pe cadrave, asa vor disparea. Cine nu cunoaste istoria risca sa o repete!?
  Cititi articolul de ziar “Evreii si conferinta” din 9 ianuarie 1877 scris de geniul Mihail Eminescu in ziarul Timpul (v.siteul bibliotecii Academiei Romane despre Eminescu).
  Mai cititi celebrul roman “Ivanhoe” al scotianului Sir Walter Scott si veti intelege de ce sunt si au fost mereu urati acest popor degenerat care a adus toate relele pe pamant si care le promoveaza acum sub ochii nostri.

 6. “E-mail-urile recent date publicității demonstrează că Anthony Fauci avea cunoștință în ianuarie 2020 de elemente cheie despre originile COVID-19.”
  -cum caracterizati gargara “activenews.ro”/roncea, e bielorusita sau bulgarita?!
  (merci activenews/roncea:ne-ati informat ca totusi virusul exista desi il indicatzi cu numele unei boli fictive,politica:”covid-19”).
  hai sa negam:
  -nu exista sars/cov/2 !
  -textila chinezeasca nu te “protejeaza” decat de amenda/scandal!
  -nu face vaccinu!

 7. in ritmul asta “va fi nevoie” de transplante,implante si transfer in matrice pentru ca prin 2101 sa apucam de negat “covid-19”.

 8. totusi e o chestiune incorectpolitic la mijloc,
  sa profitam, singurul necenzurabil a devenit domnul Marius Albin Marinescu
  Domnul sa-l odihneasca!

 9. Anca Popa M. B.

  Va rog sa cautati pe net seria politica “Europa, The Lasr Battle”. Are 10 episoade si documenteaza al 2-lea razboi mondial. (Nu confundati seria cu filmul artistic cu acelasi nume!). O gasiti mai ales pe bitchute.com.
  Seria arata si dovedeste oficial ca istioria invatata in scoli e 100% falsificata de Media detinuta de aceeasi evrei talmudirni masoni care au creeat si plandemia azi, conform directivelor din talmud-ul lor.
  Poate ajuta si seria istorica “Noi Arianii Daci” (mai ales cele 4 parti ale eposodului 7) care dovedeste ca uciderea umanitatii de catre infamii “Sea Peoples” a inceput acum 4000 de ani, si a continuat nestingherit pana azi, fiindca noi le-am ingaduit sa ne ucida, si nu am raspuns cu sceeasi moneda niciodata, ignorand premeditat (si azi conform legii ilegale a “anstisenitismului”😉) cine sunt criminalii.
  O zicala recenta a lumii spune ca primul pas in rezolvarea unei probleme e sa RECUNOSTI problema. Noi nici asta nu am facut (sa recunpastem ca avem o problema, si cine a creeat problema) fiindca criminalii a creeat (cu ajutorul tradatorilor de neam dintre noi) o pseudo-lege ilegala si totodata contraductie in termeni numita “legea antisemitismului”.
  De “legea antiromanismului” ati auzit? Sau despre orice alta tara??
  Nu suntem toti EGALI sub lege, pe an international al natiunilor pretinse fals “unite”??
  Unii sunt “mai egali”😉 decat altii numai fiindca ei au ca zeu pe Set/Setan/Satan, ucigasul lui Osiris (zeitate antica, reprezinta Rasa Umana).

 10. Anca Popa M. B.

  Text corectat:

  Va rog sa cautati pe net seria politica “Europa, The Last Battle”. Are 10 episoade si documenteaza al 2-lea razboi mondial. (Nu confundati seria cu filmul artistic cu acelasi nume!). O gasiti mai ales pe bitchute.com.
  Seria arata si dovedeste oficial ca istioria invatata in scoli e 100% falsificata de Media detinuta de aceeasi evrei talmudirni masoni care au creeat si plandemia azi, conform directivelor din talmud-ul lor.
  Poate ajuta si seria istorica “Noi Arianii Daci” (mai ales cele 4 parti ale episodului 7) care dovedeste ca uciderea umanitatii de catre infamii “Sea Peoples” a inceput acum 4000 de ani, si a continuat nestingherit pana azi, fiindca noi le-am ingaduit sa ne ucida, si nu am raspuns cu aceeasi moneda niciodata, ignorand premeditat (si azi conform legii ilegale a “antisemitismului”😉) cine sunt criminalii.
  O zicala recenta a lumii spune ca primul pas in rezolvarea unei probleme e sa RECUNOSTI problema. Noi nici asta nu am facut (sa recunoastem ca avem o problema, si cine a creeat problema) fiindca criminalii a creeat (cu ajutorul tradatorilor de neam dintre noi) o pseudo-lege ilegala si totodata contraductie in termeni numita “legea antisemitismului”.
  De “legea antiromanismului” ati auzit? Sau despre orice alta tara??
  Nu suntem toti EGALI sub lege, pe plan international al natiunilor pretinse fals “unite”??
  Unii sunt “mai egali”😉 decat altii numai fiindca ei au ca zeu pe Set/Setan/Satan, ucigasul lui Osiris (zeitate antica, reprezinta Rasa Umana)??

 11. Anca Popa M. B. vezi ca seria se gaseste si pe Incorect politic. Chiar eu am tradus-o!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *