Home / Actualitate / Tineri Renunță la Omenie și își Umilesc Bunicii

Tineri Renunță la Omenie și își Umilesc Bunicii

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Mai 12, 2019

Am rămas scârbit și profund mâhnit de aceste imagini, gândindu-mă la bunica mea, bunicul meu și la alți bunici aflați în dificultate financiară, umiliți acum de tineretul NPC.

Dragi camarazi, chiar dacă bunica se uită la Antena 3 și votează PSD de fiecare dată, acesta nu este un motiv să o umilești, abandonându-ți condiția de om.

Articol preluat de pe Justițiarul:

Tineri Renunță la Omenie

 

Am așteptat să-mi treacă furia după ce am văzut imaginile dezgustătoare de la Iași cu membri USR dând bani unor pensionari la un miting.

Tineri Renunță la Omenie

În primul rând, sesizez Public Biroul Electoral Iași, Biroul Electoral Central, Poliția Iași, Poliția Română Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași, Parchetul General cu încălcarea ART 35 alin (2),(3) ART 65 alin (2) din legea nr 33/din 16 ian 2007, ART 65 alin (5) din legea nr 115 din 2015.

În fapt, imaginile publice demonstrază că la mitingul organizat de PSD la Iași, grupuri violente au incitat la ură, iar cetățenii au oferit bani și alte materiale interzise de lege, ceea ce constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoarea. Solicit ca imaginile publice de mai jos să fie luate în considerare ca probe ale sesizării, și cer ca sesizarea mea să fie înregistrată în mod similar unui apel recunoscut de mine, Vișan Gelu, cetățean român, la Serviciul 112.

Tineri Renunță la Omenie

În același timp, gestul celor de la USR îmi aduce aminte de o discuție dezgustătoare despre care nu am vorbit niciodată, cu un prim-ministru, în funcție la data aceea, al României. Într-un cadru privat, într-o discuție între noi doi, l-am avertizat că situația pensionarilor din România este foarte grea și, dacă nu facem ceva, riscâm să expunem majoritatea pensionarilor unor riscuri majore de sănătate, unora putându-le pune viața în pericol.

Răspunsul, de un cinism înfiorător, m-a șocat atât de mult, încât nu am mai avut argumente să susțin cauza pentru care deschisesem discuția, eu dorind să-i propun analiza pe care o făcusem, referitoare la costurile desființării CAS la pensionari:
„ – Dragă Gelu, ce te agiți atât, pentru că nu sunt electoratul nostru?”
„ – Dar unii nu au bani de mâncare, ce să mai zic de medicamente, le punem viața în pericol!”
„ -Rămân mai puțini care să-i voteze pe ceilalți.”

Am fost atât de șocat de răspunsul unui prim-ministru din partidul al cărui deputat eram/membru în Comisia de Muncă și Protecie Socială, încât am închis imediat, scârbit, discuția.

Imaginile de la mitingul de joi sunt de același cinism ca ale individului ajuns prim-ministru, pline de o ură de tip neofascist, aceeași ură împotriva pensionarilor și electoratului PSD pe care a vărsat-o sâmbătă Iohannis, tot la Iași, vorbind de „filme”.

Tineri Renunță la Omenie

Indivizii ăștia nu sunt oameni, nici animale, sunt rebuturi ale unei societăți pe care o credeam dispărută, dar care a renăscut cu toată forța. Niște nemernici!

Aveți, în articol, imaginile care solicit să fie luate în considerare ca probă a sesizării mele.

                                                                                                                                Gelu VIȘAN

PS: Fac precizarea că nu mă instigă nimeni să-mi scriu postările, doar faptul că cineva se gândește că aș putea fi instigat, și mă jignește. Mai fac precizarea că nu sunt frustrat de nimic, eu mi-am dat personal demisia din toate funcțiile, în 2017, după ce am fost atacat și jignit, în mod direct, la televiziune, de Traian Băsescu, după care am fost exclus din partid.

Oricât ar vrea să-l apere Elena Udrea pe Traian Băsescu, faptele, doar dacă se dovedesc a fi reale, rămân fapte: Dacă Traian Băsescu a completat la Securitate fie doar o declarație de informator prin care a făcut rău cuiva, din Traian Băsescu-președintele, nu mai rămâne decât Traian Băsescu turnătorul și informatorul la Securitate. Dacă nu nu a completat, așa cum am scris, nu-i nici o problemă, putem vorbi și de atacul politic. Ca să o lămurim și să nu o dăm „după cireș”.

 

ActiveNews ne arată că nu toți vârstnicii s-au lăsat umiliți, afișând poza unui adevărat domn care nici nu și-a murdărit retina privind animalele de pe margine:

În timpul mitingului de la Iași, de pe 9 mai, au avut loc niște fapte reprobabile: niște persoane au aruncat cu bani și obiecte spre alte persoane, mai în vârstă, pe motiv că „asta este limba pe care ei o înțeleg”, așa cum a afirmat deputatul USR, Cosette Chichirău.

Reacția celor vizați de atac a fost diferită: unii i-au ignorat, în timp ce alții s-au aplecat să ia banii. Din prima categorie, a impresionat un domn cu părul alb, îmbrăcat în sacou, ce trece impasibil în timp ce un personaj se întinde oferindu-i o hârtie de un leu.

Între timp, partidul Prodemo al europarlamentarului Cătălin Ivan a reclamat-o la CNCD pe Cosette Chichirău pentru încurajarea „actelor de discriminare” petrecute la Iași.

3 comments

 1. Neocomunstii de la USR-Plus or sa castige din pacate alegerile…spalarea pe creier a copiilor si tinerilor inceputa treptat, perfid, in ultimii 10 ani, da aceste roade.

  Dar “cel care luptă, chiar singur, pentru Dumnezeu și neamul său nu va fi învins niciodată”

 2. Au si ei o oarecare dreptate de prea mult timp se voteaza pe baza de mita electorala sau cum cere primarul sau sefu pentru ca altfel inceteaza ajutorul social sau beneficii ce vin cu anumite drepturi.

  • Daca asta e mita, atunci “cumpararea” pozitiilor pe lista ce este?
   Omul stie ca democratia exersata pe Romania nu ii aduce nimic bun, de la masonul Cuza incoace a fost aratata vointa o singura data perin vot doar atunci cand Legiunea a dat exemplu de civism bazat pe dragostea si slujirea dreptcredincioasa a Neamului.
   In rest, manipulari care au produs confuzie – se inseala “marii analisti” asa ca nu poti invata votantul.
   Ai fi putut observa ca cine n-a dat “in deschidere” a luat mai mult “dupa”, adica ajungand la putere.

   Si minima binefacere e sa iei cand ti se da, ca si-asa “dupa…” ti se ia mai mult.
   Masa mare de votanti este de la oras, totusi, si daca majoritatea votantilor au ales un Ptimar inseamna ca tin cont de cuvantul lui, nu-i asa?
   Pe cine sa intrebe daca nu pe omul in care si-au pus bruma de incredere “locala”?
   Ziaristii care nu mai sint?
   Copiii plecati in strainataturi?
   Fa o lista de partide cu “planurile” pentru tine… vezi cine mai zice ceva care sa nu te/ne “termine” ca roman si chiar ca om; sa nu-mi spui ca ideologiile dinspre UE (iudeo-sionuste, sataniste) duc la prosperitatea Natiei si la inflorirea Tarii, impinse spre disparitie…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *