Home / Internațional / The Patriot Action for America – Miliții Populare Înarmate pregătesc o acțiune pe 16 ianuarie

The Patriot Action for America – Miliții Populare Înarmate pregătesc o acțiune pe 16 ianuarie

Redacția Internațională
Incorect Politic
Ianuarie 10, 2021

MILITIA.ME

THE COLLECTIVE PORTAL FOR MILITAS

IN THE UNITED STATES OF AMERICA

 

Afirmă că dacă Federalii nu pot împiedica administrația BIDEN să ia puterea, înainte de 16 ianuarie, atunci ei vor începe acțiunea lor exact la această dată. Milițiile sunt compuse din Veterani și Gardieni ai Jurământului care, cu orice preț, îl vor împiedica pe Biden să ia puterea. Deși organizația milițiilor nu este foarte structurată, nici condusă printr-un Regulament specific, obiectivul lor unic este protecția Constituției, și sprijinirea fundațiilor Statelor Unite.

The Patriot Action for America a publicat pe situl ei official, WEB, o Declarație ce arată că ea nu este un club sau un grup, că nu acționează pentru bani, nici pentru răsturnarea guvernului ci pentru coordonarea cetățenilor americani nevoiți să-și facă ei înșiși dreptate, din cauza inacțiunii celor care ar fi trebuit să apere existența Americii contra oricăror inamici străini sau din interiorul Statelor Unite.

Dacă înainte de 16 ianuarie 2001, națiunea nu reușește să împiedice administrația Biden să intre în funcțiune,  atunci va începe o acțiune națională progresivă, exact la această dată. La 20 ianuarie 2021, Biden nu va fi autorizat să își inaugureze administrația.

Declarația The Patriot Action for America spune că la la 16 ianuarie 2021, va începe procesul de exterminare a ideologiei Partidului Democrat din America, acțiune de mare anvergură, pe etape distincte și în fiecare Stat al Națiunii, vizând toți oamenii politici democrați, mass-mediile și intreprinderile tehnologice plătite pentru a susține și proteja  programul Partidului Democrat.

Declarația The Patriot Action for America spune că Patrioții nu vor să tragă ei înșiși primul glonț. Totuși, dacă o forță contrară trage ea primul glonț în Organizația Patriotică, indiferent că va fi vorba de un tir sau de un atac fizic, asta va antrena o Declarație oficială de Război. În cadrul unui eventual Război civil, The Patriot Action for America se ve strădui să atingă trei obiective :

 

1). Sprijinirea și apărarea Casei Albe și a Președintelui Statelor Unite, Donald Trump.

2). Apărarea Casei Albe fiind asigurată, se va urmări, capturarea și deținerea tuturor oamenilor politici democrați, actuali sau mai vechi, de nivel national sau local, care au jucat un rol în planificarea, executarea sau sprijinirea tentativei de Lovitură de Stat contra actualului președinte al Statelor Unite, între anii 2016-2020. Aceștia vor fi deținuți până ce dovezile vor fi reunite și conservate, în vederea procesului și a condamnării vinovaților, de către un tribunal militar, pentru Înaltă Trădare contra Statelor Unite ale Americii.

3). Simultan cu acțiunile din cadrul obiectivului de la punctul 2), se vor lua măsuri pentru a stopa sursele și emisiunile mass-mediei , permanent gestionată, condusă și influențată de Democrați. Aceleași măsuri vor fi luate în ce privește mediile sociale sau siturile Web din America, ce participă la infama propagandă democrată-anti-americană, limitând libertatea de expresie garantată de primul Amendament al Constituției Statelor Unite.

 

Acțiunea Patriotică va înceta îndată ce aceste trei obiective vor fi atinse.

Această acțiune patriotică este ultimul efort pentru a împiedica secesiunea, care ar fi egală cu predarea necondiționată a Statelor Unite, pe mâna dușmanilor. Apărăm națiunea noastră supusă unui Dumnezeu indivizibil.

Grija noastră privind securitatea președintelui Trump este pe deplin motivate și legitimă. După mărturiile celor din Georgia, domiciliul unui membru al echipei Jovan Hutton Pulitzer a fost ținta unui tir cu arme de foc. (4,34-37)

Senatorul George Hawley, primul care a anunțat că va contestata Colegiul Electoral, a fost și el amenințat de ANTIFA, lucru despre care am vorbit în episodul nostru precedent ( 6 ianuarie 2021). Într-un episod viitor, vom relua aceste două agresiuni.