Home / Știrea zilei / The Greatest Story Never Told

The Greatest Story Never Told

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Aprilie 20, 2019

Primul contact cu The Greatest Story Never Told l-am avut prin facultate.

După ce am privit documentarul acesta, mi s-a schimbat percepția. Printre primele lucruri pe care le-am făcut a fost să-i scriu profesoarei de istorie pe Yahoo Messenger și să-i las link la documentar, asta pe vremea când se folosea Yahoo Messenger. Nu mi-a mai răspuns.

https://thegreateststorynevertold.tv/

Când nu ai voie să vorbești despre ceva, este un semnal de alarmă, este un semn că se ascunde ceva.

Istoria este scrisă de câștigători, războiul nu s-a terminat, iar datoria noastră ca oameni întregi este să aflăm adevărul.

10 comments

 1. il stiu, acum nu mai merge pe romania .. insa care e faza cu yahoo mess? nu era suspendat?

 2. lasa-mi mail, vezi ca ti-am trimis ceva.

 3. A fost inceputul trezirii tale.

  As vrea sa iti impartasesc cum m-am trezit eu.

  Era un tanar pe youtube, care a prezentat un video de Evalion, in care o descria ca pe “the most evil girl in the world”.

  Era tipa care i-a facut tort cu swastica de ziua lui Hitler si i-a cantat “Happy Birthday”.

  M-a intrigat, fiindca tot ce spunea era foarte inteligent. Avea si simtul umorului.

  Dand clic pe mai multe video-uri… am vazut video-ul The Most Antisemitic Video Ever — in care ea pur si simplu vorbeste despre faptul ca evreii controleaza mass-media, Hollywood, etc.

  https://archive.org/details/ISISPride2016

  Cu o minte deschisa, am zis, hai sa vad daca are dreptate.

  Am stat vreo 4-5 zile pe Wikipedia, verificand fiecare ziar, fiecare studio de Hollywood, trezorierii FED, proprietarii Facebook, Google… si peste tot am gasit jidani.

  In decurs de o saptamana m-am trezit.

  De aceea folosesc des referinte la Wikipedia in articolele mele, fiindca asa m-am trezit, iar dovezile din Wikipedia nu le poti refuza.

  • PS: Nu sunt de acord cu ultima propozitie, Mihail. Sunt o gramada de falsuri si interpretari tendentioase pe Wikipedia. La incercarea de a le corija cu argumente si dovezi te izbesti de cenzura cerberilor de la wikipedia.
   De acord ca printre randuri gasesti si lucruri importante, dar trebuie sa ai deja un background solid ca sa discerni adevarul de fals acolo

  • caroline gunderode

   Wikipedia este manipulata – aici universitatea din Osnabruck) discuta un articol al prof univ Daniele Ganser (Univ din Zurich)modificat de Wikipedia care-l acuza de sustinerea unor teorii complotiste . De fapt Ganser aduce argumente stiintifice cd discuta atacul 9/11. Cand colegul care cere corectarea defaimarii de catre Wikipedia, insista, i se inchide contul .

   titlu:
   Wikipedia Manipulation – “Kopilot” antwortet
   link:
   https://www.youtube.com/watch?v=mHlhJbmg7kM

   45,546 views
   Published on Nov 10, 2015
   ABONNIEREN – https://goo.gl/qp0wcq
   MEIN BLOG [TUMBLR] – http://unblogd.info
   FACEBOOK – https://facebook.com/mirounblogd

   * * *

   Nach Veröffentlichung eines Artikels zur Doku “Die dunkle Seite der Wikipedia” meldet sich nun Gerhardt Sattler aka “Kopilot”, einer der beschuldigten Manipulatoren des Ganser- Artikels, zu Wort und gibt einiges preis!

   Quelle (inkl. aller Mails): http://www.studentenleben-os.de/news/

   Die Doku: https://youtu.be/wHfiCX_YdgA

   Ganser habe ich kontaktiert, er weiss Bescheid.

   Stellungnahme der Universität Osnabrück:

   “(…) die Aktivitäten von Herrn Sattler geschehen in seiner Freizeit. Er ist nur Lehrbeauftragter und kein Angestellter der Universität Osnabrück. Deshalb bitten wir um Verständnis, dass wir zu dem Sachverhalt keine Stellung beziehen.
   Gruß Utz Lederbogen
   Pressesprecher Universität Osnabrück”

   Mai jos il aveti pe Ganser in direct IN ENGLEZA despre ilegalitatile Nato ca sa va faceti o opinie asupra valorii stiintifice a abordarilor lui .
   Mai jos aveti in germana pe Ganser expunand porcaria Wikipedia care-l DEFAIMEAZA
   Daniele Ganser si Wikipedia

   Dr Daniele Ganser Interview NATO’s Secret Armies Operation GLADIO
   390 views
   21SHARESAVE

   https://www.youtube.com/watch?v=MBqJzxZ1YmU

   https://www.youtube.com/watch?v=o2Ov6LZcJX4
   Die dunkle Seite der Wikipedia – Dr. Daniele Ganser bei RT Deutsch
   3,304 views
   485SHARESAVE

   Da Mey
   Published on May 28, 2017
   SUBSCRIBE 530
   Anlässlich seines Vortrags „Medienkompetenz – Wie funktioniert Kriegspropaganda und was kann man dagegen tun?“ im Kino Babylon in Berlin und des kürzlich erschienenen Dokumentarfilm „Die dunkle Seite der Wikipedia“ (https://www.youtube.com/watch?v=wHfiC…) interviewte Jasmin Kosubek den Schweizer Friedensforscher und Historiker Dr. Daniele Ganser. RT Deutsch nimmt die Herausforderung an, die etablierte deutsche Medienlandschaft aufzurütteln und mit einer alternativen Berichterstattung etablierte Meinungen zu hinterfragen. Sie zeigen und schreiben das, was sonst verschwiegen oder weggeschnitten wird. RT – Der fehlende Part. Mehr Informationen auf der Webseite: http://rtdeutsch.com
   Category
   News & Politics
   SHOW LESS

   SCUZELE MELE DACA AM REPETAT ANUMITE INFORMATII MAI JOS – AM FOST DEZORIENTATA CACI NU MI-A PRINS COMENTARIUL IN COMPUTER DE PRIMA DATA .

 4. Pentru trezire e bun si discursul evreului Freedman – Cine a declanșat și la ce au folosit războaiele mondiale?

  https://ioncoja.ro/benjamin-h-freedman-evreul-care-nu-minte/

 5. Putin “pe langa”, daca nu deranjeaza ….
  Pe wikipedia – care este controlata – despre jidani nu e nici un anti-semitism IN ENGLEZA sa fie numiti ca provenind din JEWISH families.
  Am gasit pe-un site de-al lor ceare se ocupa cu “identitatea” ca spunand JEW dovedesti ura si esti anti-semit dar daca zici ca este relationat/legat/ apartinator/mostenitor JEW-ish nu mai e anti-semitism!
  Nu este tot, da’ la romani ambele “dau” nasol!
  Spun ca e controlata nu pentru ca ar opri pe cineva sa psuna adevarul ci pentru ca este organizata supraveghere 24 ore din 24 cu privire la cuvintele care ii intereseaza: pogrom, holocaust, jidan – da, cuvantul romanesc!, jidov, evreu/evreiesc… si sint multe si se mai face selecrtie referitoare la istorie (cu criterii de urmarire/cautare), filozofie, politica.
  Dupa ce faci o corectie “anonima” la scurt timp este facuta corectie la corectie si hopa! – a [re]aparut adevarul “lor”.
  Totusi, la textele englezesti este recunoscuta originea JEWISH a – practic – oricui este mentionat.
  In romaneste – cauti, tre’ sa ai rabdare ca mai “scapa”…
  Maia Morgenstern este “actrita romana” si nu este evreica dupa etnie… ci provine dintr-o familie evreiasca.”
  “Radu Ioanid (n. 11 iunie 1953, București) este un istoric și filozof de origine evreiască.”
  Andrei Oisteanu… “S-a născut în București la 18 septembrie 1948, într-o familie de evrei. Tatăl său, Mihail Oișteanu, era fiu de farmacist și s-a născut în orașul basarabean Bălți sub numele Mihail Oigenstein”
  Citit acest Oisteanu, lucreaza abil in “defaimarea” romanilor fiind bagat nu doar in G.D.S. si in facatura cu Wiesel dar si cam in tot ce tine de as-zisul anti-semitism”
  – In 2001, a publicat ‘Imaginea evreului in cultura romana‘ – o carte care s-ar fi putut numi si ‘O istorie a antisemitismului romanesc’ – cea mai completa si mai bine alcatuita lucrare pe aceasta tema. Cartea s-a bucurat de inca doua editii succesive, de succes de public, si a devenit o lucrare de referinta.
  – „Imaginea evreului în cultura română. Studiu de imagologie în context est-central european”, Humanitas, București, 2001, … 2004, … 2012 la Polirom (nu-i zice la poli-jew!)
  – “Evreii din România”, Coautori: Andrei Oișteanu, Andrei Pleșu, Neagu Djuvara, Adrian Cioroianu, Ed. Hasefer, București, 2013
  – „Das Bild des Juden in der rumänischen Volkskultur”, Herausgegeben von Erhard Roy Wiehn, Hartung-Gorre Verlag, Konstanz, 2002;
  – „Inventing the Jew: Antisemitic Stereotypes in Romanian and Other Central-East European Cultures”, Preface by Moshe Idel, University of Nebraska Press, Lincoln & London, 2009. Pentru acest volum autorul a primit Premiul “Alexandru D. Xenopol” al Academiei Române (Bucuresti, 2011), …
  – „Les Images du Juif: Clichés antisémites dans la culture roumaine. Une approche comparative”, Préface de Matei Cazacu, édition illustrée, Editions Non Lieu, Paris, 2013
  – „Rauschgift in der rumaenischen Kultur: Geschichte, Religion und Literatur”, Translated from Romanian by Julia Richter, Frank & Timme Verlag, Berlin, 2013;
  – “L´immagine dell’ebreo: Stereotipi antisemiti nella cultura romena e dell’Europa centro-orientale”, Collana di Studi Ebraici, a cura di Francesco Testa e Horia Cicortas, Edizioni Belforte, Livorno, 2018.
  Ca sa intelegem subtilitatea pervertirii adevarului, in recenzia cartii “… ‘Sexualitate si societate’ al carei subtitlu – ‘Istorie, religie si literatura’ – indica ambitia lui Andrei Oisteanu de a incadra si in acest caz zemosul subiect in contextul sau cultural si istoric.”
  se spune:
  “Gasim in carte interpretari care surprind ale unor texte pe care credeam ca le cunoastem si intelegem de pe bancile scolii cum ar fi baladele ‘Mesterul Manole’ sau ‘Toma Alimos’. Despre literatura erotica (de sertar) a lui Eminescu si Creanga stiam, dar am fost surprins sa aflu ca intre precedesorii lor s-au aflat Vacarestii. Unul dintre cele mai interesante capitole este cel cu numarul 11, in care, sub titlul ‘Sexualitatea limbajului’, sunt descrise escamotarile pudice si jongleriile cenzurii si auto-cenzurii care au dus la absenta cuvintelor celor mai uzitate (si prezente in operele erotice ale clasicilor) legate de sexualitate din dictionarele publicate in Romania in a doua jumatate a secolului 20. ”
  Baiat simpatic – a cantat in formatie cu Mircea FLorian….! … tot nu ma “prind” de ce nu a ramas Mihail si s-a facut Andrei…
  EL insa poate sa rescrie semnificatiile, intelesurile, concluziile… sa inventeze noi definitii pentru romanii prosti si rai.
  INCHEI AICI ACEASTA TEMA – WIKIPEDIA.
  Imaginati-va ce si CUM putea sa spuna despre romani daca a fost premiat de..
  – Premiul de excelență pe anul 2000 acordat de Federația Comunităților Evreiești din România “pentru remarcabila activitate de cercetător în domeniul etnologiei”; președinte juriu: Zigu Ornea
  – Marele Premiu pe anul 2001 al Asociației Scriitorilor Profesioniști din România (ASPRO), pentru volumul Imaginea evreului în cultura română (Humanitas, 2001); președinte juriu: Adrian Marino
  – Premiul Uniunii Scriitorilor din România – Asociația din București, secțiunea Critică și istorie literară, pentru volumul Imaginea evreului în cultura română (Humanitas, 2001), președinte juriu: Nicolae Breban
  – Premiul pentru cea mai valoroasă carte din anul 2001 acordat de Revista “Sfera Politicii” și Fundația “Societatea Civilă”, pentru volumul Imaginea evreului în cultura română (Humanitas, 2001), președinte juriu: Stelian Tănase
  – Premiul de excelență pentru realizarea (în colaborare cu Lya Benjamin) a expoziției foto-documentare România în vremea Holocaustului, acordat la Tîrgul de carte “Gaudeamus”, în noiembrie 2003, de Societatea Română de Radiodifuziune
  – Premiul pe anul 2005 acordat de Fundația “Sara & Haim Ianculovici” (Haifa, Israel), secțiunea “Istoria gândirii”, pentru volumul Imaginea evreului în cultura română (Humanitas, 2004). Motivația juriului: “Andrei Oișteanu este unul dintre cei mai importanți cercetători în domeniul antropologiei culturale și istoriei religiilor”. Laudatio: Moshe Idel, Președintele juriului: prof. dr. Izu Eibschitz.
  – Ordine della Stella della Solidarietà Italiana, în grad de Commendatore, conferit în anul 2005 de Presedintele Italiei, Carlo Azeglio Ciampi, la propunerea Ministrului Afacerilor Externe, Gianfranco Fini.
  – Ordinul Național Steaua României, în grad de Cavaler, conferit în septembrie 2006 de Președintele României, Traian Băsescu, “în semn de înaltă apreciere pentru contribuția deosebită în domeniul istoriei religiilor și pentru promovarea operei lui Mircea Eliade”
  – Diploma de onoare a Centenarului Revistei “Viața Românească” (1906-2006), acordată în 2006 pentru “efortul intelectual dedicat lărgirii orizontului universal al culturii române”; președinte juriu: Caius Traian Dragomir, redactorul șef al revistei
  – Diplomă de onoare și medalie jubiliară cu ocazia Centenarului Muzeului Țăranului Român (1906-2006), acordată în 2006 de directorul MȚR, Vintilă Mihăilescu.
  – Premiul “Societății Timișoara” pe anul 2008, “pentru contribuția prin intermediul cuvântului scris la dezvoltarea spiritului civic, la promovarea principiilor democrației și ale statului de drept în România”
  – Diploma de Membru de onoare al Asociației 21 Decembre 1989 din Bucuresti, acordată de Teodor Mărieș la 13 iunie 2010, “pentru sufletul deschis cu care a sprijinit idealurile Revoluției din Decembrie 1989”
  – Premiul Special al Uniunii Scriitorilor din România pentru volumul Narcotice în cultura română. Istorie, religie și literatură (Polirom, 2010); înmânat la 8 iunie 2011 de președintele Uniunii Scriitorilor, Nicolae Manolescu.
  – Premiul “Alexandru D. Xenopol” al Academiei Române pentru volumul Inventing the Jew: Antisemitic Stereotypes in Romanian and Other Central-East European Cultures, University of Nebraska Press, 2009; înmânat la 15 decembrie 2011 de Președintele Academiei Române, acad. Ionel Haiduc.
  – Medalia jubiliară “20 de ani de la înființarea Memorialului Victimelor Comunismului și al Rezitenței, Sighet, 1993-2013”, acordată la 16 iulie 2013 de Președinta Fundației Academia Civică, Ana Blandiana.
  – Diploma de membru de onoare al Facultății de Litere, Universitatea București, cu ocazia a 150 de ani de la înființarea Școlii Superioare de Litere; acordată la 4 noiembrie 2013 de către Decan, conf. dr. Oana Chelaru-Murăruș.
  – Certificat de excelență al Federației Comunităților Evreiești din România, pentru întreaga operă și pentru cartea “Imaginea evreului în cultura română”, tradusă în limbile engleză, franceză, germană, maghiară și premiată în România, Italia, Belgia și Israel; acordată la 10 noiembrie 2013 de către Președinte FCER, dr. Aurel Vainer.
  – Premiul acordat de Organizația B’nai B’rith Europe (Bruxelles) “unui intelectual care a contribuit la schimbarea imaginii evreului în societate”; Bruxelles, 5 iulie 2015;
  – Premiul “Scriitorii anului 2016”, acordat de Uniunea Scriitorilor din România , pentru vol. “Sexualitate și societate. Istorie, religie și literatură”, Ed. Polirom, Iași, 2016; înmânat de Mihai Zamfir, Președintele juriului.

 6. caroline gunderode

  Aici profesorul univ (Zurich) DANIELE GANSER , elvetian , specialist in NATO, relateaza cum este defaimat de WIKIPEDIA iar cand alti profesori sau el intervin in aceasta enciclopedie in mod direct – caci se poate – si corecteaza defaimarea , aceasta defaimare reapare la o zi doua dupa ce a fost corectata .
  De ex prof Ganser discuta stiintific, cu probe , atacul din 9/11 dupa care este defaimat de Wikipedia care ii inlocuieste explicatiile stiintifice cu stigmatul de “teorii complotiste” – ceva absurd , dat fiind puhoiul de date oferite de istoric – el reintervine ca sa-i corecteze la loc si tot asa trebuie sa duca o lupta cu detractorii teoriilor lui dovedite stiintific .
  Tot el spune ca Wiki e o f buna sursa de informare in anumite directii gen biologie dar ca falsifica intentionat si persistent istoria .
  Aveti imediat un interviu luat lui Ganser in germana care inseamna : “Partea intunecata a enciclopediei Wikipedia” transmis pe Russia Today(RT).
  Si aveti mai jos, in ENGLEZA , un interviu(f interesant) luat lui Ganser unde el vorbeste despre ilegalitatile NATO .
  Intre timp se pare ca a si fost dat afara din univ din Zurich , tocmai datorita criticilor sale acerbe asupra NATO, pe care le continua pe you tube si prin salile de conferinta care il apreciaza .

  https://www.youtube.com/watch?v=o2Ov6LZcJX4
  Die dunkle Seite der Wikipedia – Dr. Daniele Ganser bei RT Deutsch
  3,304 views
  485SHARESAVE

  Da Mey
  Published on May 28, 2017
  SUBSCRIBE 530
  Anlässlich seines Vortrags „Medienkompetenz – Wie funktioniert Kriegspropaganda und was kann man dagegen tun?“ im Kino Babylon in Berlin und des kürzlich erschienenen Dokumentarfilm „Die dunkle Seite der Wikipedia“ (https://www.youtube.com/watch?v=wHfiC…) interviewte Jasmin Kosubek den Schweizer Friedensforscher und Historiker Dr. Daniele Ganser. RT Deutsch nimmt die Herausforderung an, die etablierte deutsche Medienlandschaft aufzurütteln und mit einer alternativen Berichterstattung etablierte Meinungen zu hinterfragen. Sie zeigen und schreiben das, was sonst verschwiegen oder weggeschnitten wird. RT – Der fehlende Part. Mehr Informationen auf der Webseite: http://rtdeutsch.com
  Category
  News & Politics
  SHOW LESS

  Dr Daniele Ganser Interview NATO’s Secret Armies Operation GLADIO
  390 views
  21SHARESAVE

  https://www.youtube.com/watch?v=MBqJzxZ1YmU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *