Home / Chestiunea Jidănească / Terorism Talmudic – Ultimii 4 ţari ai Rusiei au murit toţi executaţi din ordinul Kahalului evreiesc

Terorism Talmudic – Ultimii 4 ţari ai Rusiei au murit toţi executaţi din ordinul Kahalului evreiesc

Cornel-Dan Niculae
Incorect Politic
Iunie 14, 2022

Terorism Talmudic - Ultimii 4 ţari ai Rusiei au murit toţi executaţi din ordinul Kahalului evreiesc

Terorism Talmudic – Ultimii 4 ţari ai Rusiei au murit toţi executaţi din ordinul Kahalului evreiesc

Istoricii interzişi sau revizionişti mai spun şi că ultimii 4 ţari ai Rusiei au murit toţi executaţi din ordinul Kahalului evreiesc.

E şi cazul lui Alexandru al II-lea, care a fost asasinat în 1881 de către organizaţia de revoluţionari anarhisto-comunistă Narodnaya Volya, dar ruşii spuneau că el a fost asasinat de evrei. De ce?

Alexandru al II-lea

Evreii voiau mereu mai ulte drepturi şi libertăţi în imperiu şi, deşi nu evreii au fost executanţii direcţi ai asasinatului, ei, evreii, se găseau la vârfurile organizaţiei, căci Narodnaya Volya („Voinţa Poporului“) se trăgea din Zemlya i Volya („Pământ şi Voinţă“), al cărei principal ideolog era Alexander Herzen, în timp ce la Narodnaya Volya ideologul numărul unu era Mark Natanson, amândoi fiind evrei, între liderii organizaţiei ce l-a asasinat pe ţarul Alexandru al II-lea aflându-i în comitetul executiv şi pe Aaron Zundelevich şi Lev Sternberg, tot evrei. Iar Kievul şi Odessa, aflate în interiorul marii Chertá evreieşti (în Ucraina de mai târziu), sunt două din cele cinci oraşe unde funcţiona clandestina Narodnaya Volya, celelalte fiind Moscova, St. Petersburg şi Kharkov (şi acesta tot în Ucraina de mai târziu).

Dar din echipa asasinatului efectiv făcea parte, totuşi, şi o evreică, Hesya Helfman, care de la începutul anilor 1870 fusese membră activă a mai multor cluburi revoluționare din Kiev, unde îl avea ca îndrumător ideologic pe evreul Leo Deutsch, unul din cei patru fondatori ai Organizaţiei Marxiste din Rusia, el însuşi un criminal notoriu şi lider al Narodnaya Volya, care era considerat greşit de presă, după asasinarea ţarului, drept fratele lui Hesya Helfman.

Hesya Helfman

Şi o anume evreica Olga Lyubatovich şi Nikolai Alexandrovici Morozov, ambii din cadrul Narodnaya Volya, au plecat în 1880 din Rusia să trăiască la Geneva şi Londra, unde Morozov a fost introdus la ideologul comunist numărul 1, evreul Karl Marx. Şi astfel, în exil, în acelaşi an, Morozov a scris Lupta Teroristă (The Terrorist Struggle), un pamflet în care îşi expunea viziunile despre „cum să se ajungă la o societate democratică în Rusia“, pledând pentru înfiinţarea unui număr mare de mici grupări teroriste independente. Anul următor era asasinat ţarul de către un mic grup terorist al organizaţiei.

Iar odată cu Morozov şi Olga Lyubatovich, în 1880 plecaseră din Rusia la Geneva şi Leo Deutsch cu echipa sa din Repartiţia Neagră (grup cu apucături criminale din Narodnaya Volya), unde în 1883 au înfiinţat organizaţia marxistă Osvobozhdeniye Truda (Emanciparea Muncii) din care avea să se nască, prin unirea cu cosmopolito-evreiescul Sbork şi cu evreiescul Bund, Partidul Socialist ce a înfăptuit revoluţiile din 1917, cunoscut mai bine drept Partidul Social Democrat Rus, în care evreii erau în top, cu Lenin şi Troţki.

Alexander Ulyanov

Fratele mai mare al lui Vladimir Lenin (viitorul lider al Uniunii Sovietice comuniste), Alexander Ulyanov, era şi el membru al unei grupări subsecvente a Narodnaya Volya şi conducea o celulă teroristă ce complota să-l asasinaze pe ţarul Alexandru al III-lea (care a domnit între 13 martie 1881 şi 1 noiembrie 1894), iar fraţii Lenin şi Alexander Ulyanov au fost şi ei evrei, după mamă.

Apoi, la schimbarea secolelor (în jurul anului 1900), un foarte mare număr de membri ai Narodnaya Volya s-au reunit şi regăsit în formarea Partidului Socialist Revoluţionar din Rusia (din care aveau să se desprindă bolşevicii), a cărui aripă paramilitară, celebra SR Combat Organization, condusă de evreii Grigory Gershuni şi Yevno Azef, era o continuare a celulelor teroriste. Chiar şi „revoluţia“ bolşevică din 1917 a fost o lovitură de stat dată cu o asemenea echipă teroristă mandatată de Lenin şi condusă de către Leon Troţki, pe numele său de evreu „ucrainean“ Leib Bronștéin, căci Troţki provenea dintr-o bogată familie evreiască din Kherson (sau Herson, pentru care se bate în ultima vreme ruşii cu ucrainenii), din interiorul Chertá-ei Osédlosti evreieşti (Pale of Settlement, „aria de aşezare“ pentru evrei).

După asasinarea ţarului Alexandru al II-lea „de către evrei“, pogromurile (răscoalele) antievreiești au zguduit Rusia din 1881 până în 1884, iar din 1882 s-au introdus reguli mai stricte privindu-i pe evrei, dar ele mai degrabă nu se aplicau, căci aveau protectori la nivel foarte înalt, chiar în guvern, cum arată S.D. Urusov, fost guvernator rus al Basarabiei, el însuşi un protector al evreilor faţă de moldoveni.

2 comments

  1. În România ora de vară a fost introdusă pentru prima dată în 1917, lucru despre care Regina Maria nota în jurnalul său, la 5/18 iulie 1917:
    „De azi se schimbă ora – se dă înainte, ora şapte e deja ora opt şi aşa mai departe.
    A trebuit să o facem pentru că ruşii aşa procedează, ca să evităm confuziile – motivul e economia la electricitate.
    La început va pricinui totuşi încurcături, fără îndoială”.

    -Nicolae al 2lea deja fusese abdicat,”rushii asa procedeaza”…..

Leave a Reply

Your email address will not be published.