Home / Educativ / Tabere de Concentrare pentru cei ce nu respectă măsurile anti-Covid19

Tabere de Concentrare pentru cei ce nu respectă măsurile anti-Covid19

Sterian David Bruckman Shekelsteinberg
InCorect Politic
Mai 21, 2020

Tabere de Concentrare Covid19

Dragi conaționali față de care nu am absolut nici un interes ascuns,

Ne confruntăm cu o situație fără precedent în istoria recentă, o pandemie periculoasă care a determinat lumea civilizată să ia măsuri speciale pentru protecția cetățenilor.

Unele voci, probabil ale agenților ruso-chinezi, au criticat măsurile luate de autorități, reclamând “încalcarea drepturilor și libertăților cetățenești”, urmărind slăbirea încrederii în democrație, în U.E. și în NATO, fără de care am fi o biată republică bananieră. Unii susțin că economia este mai importantă ca sănătatea, alții cad în această capcană crezând că au descoperit un mare adevăr, ei în realitate fiind niște plictisiți neîmpliniți ce urmăresc să iasă din monotonia vieții cotidiene.

Să luăm pe rând argumentele acestora, pe care le vom demonta elegant, punând la dispoziția cititorilor un set de răspunsuri ce pot fi folosite pe Facebook sau în alte conversații cu diverși dubioși conspiraționiști.

1.Economia e mai importantă.

Cât de cinic ești încât să spui așa ceva? Adică cifrele sunt mai importante ca viețile oamenilor? Nu îți e deloc rușine spunând asta? PiB-ul atotputernic e mai important ca viața bunicii, a bunicului, a unchiului iubit? Este o lipsă de respect, o nesimțire uluitoare să susții că banii sunt mai importanți ca viețile oamenilor. Punându-le aceste întrebări, îi bagi în șah. Nu trebui nimic în plus, nu trebuie depus efort pentru un răspuns logic, doar exprimă-ți emoția pe care o simți când te gândești la cei dragi și revolta pe care o simți când auzi cinismele sustinătorilor redeschiderii economice, audiența îti va lua partea și argumentul lor va fi demontat instantaneu.

2. Restricțiile sunt ilegale, Constituția se încalcă!

Situații speciale sunt prevăzute în Constituție, în stare de război este prevăzută legea marțială și întreruperea temporară a unor drepturi și libertăți. Așa și în cazul Covid-19, acest inamic invizibil asediază lumea civilizată. În situații speciale, unele drepturi și libertăți trebuie încălcate pentru a salva vieți. Tot ce fac autoritățile nu o fac pentru că ar exista vreo conspirație masonică globală ca să te cipeze, astea-s basmele unor demenți ce locuiesc în pivnița părinților. Autoritățile iau măsurile pe care le iau pentru a te proteja, pentru binele tău fac ceea ce fac.

În plus, se poate invoca argumentul vieților și în cazul acesta. Viețile omenești sunt mai importante decât o hârtie pe care sunt scrise niște legi? Nu prea cred. Dacă nici asta nu funcționează, etichetează-i public ca fiind fasciști, așa le vei închide gura!

3. Magna Carta și drepturile fundamentale ale omului sunt încălcate.

Ca argumentul precedent, se poate demonta ușor invocând un drept deasupra tuturor. Dreptul la viață și la sanătate. Dreptul acesta fundamental, la viață, este cel mai important, de aceea toate celelalte se pot încălca pentru a proteja viața și sănătatea cetățenilor.

4. Virusul nu există sau e doar o răceală.

Un argument tot mai popular, care se dovedește fals din fașă, adică de la origine. Dacă virusul ar fi fost “doar o răceală”, China n-ar fi închis zeci de milioane de cetățeni în casele lor, pentru binele lor. Demontarea argumentului e simplă, chiar recent a apărut o știre din China în care se zice că peste 100 de milioane de cetățeni se vor întoarce în carantină.

Tabere de Concentrare Covid19Figura tipică a unui conspiraționist, gesticulații exagerate, privire de psihopat, pivnița ticsită de articole din ziare lipite pe pereți și mâzgălite cu markere.

Cred că putem trage concluzia logică, acest virus există și este extrem de periculos. Cei ce spun altceva sunt teoreticieni ai conspirațiilor și trebuiesc internați în sanatoriu.

5. Vaccinul e rău.

Nu merită să vă pierdeți vremea cu obscurantiști primitivi, anti-vacciniști declarați. Cel mai simplu este să citați un studiu al fundației Rockefeller, care a făcut progrese semnificative în domeniul medicinei mai ales în timpul pandemiei cu gripa spaniolă.

Problema principală

Are două fețe. Prima, evidentă și directă este că există un anumit segment al populației, o să-i numim bombardieri aici (fără vreo referință rasistă la rromi). Ei sunt oamenii care nu respectă măsurile, care nu poartă mască și care își bat joc de cei ce au decedat în urma virusului, spunând că este o “cacealma”. Le zicem bombardieri pentru că prin gesturile lor iresponsabile devin bombe biologice ce pun în pericol viața celorlalți.

A doua față a problemei este negaționismul, pentru că negând virusul, încurajează cultura negării. Această cultură a negării poate avea efecte devastatoare pentru societatea democratică, în special când se neagă sau minimizează Holocaustul, alimentând ascensiunea curentelor antisemite.

Soluția la problemă

Prima soluție: Medicii trebuie ridicați la rang de sfinți, refăcută iconografia după chipul lor și mărite salariile semnificativ, până la urmă bravii doctori sunt eroii din linia întâi, cei ce se expun pericolului invizibil pentru ca noi, restul, să dormim liniștiți acasă.

A doua soluție: Acești bombardieri iresponsabili, potențiali cărăuși ai bolii ucigașe Covid-19, nerespectând măsurile de distanțare socială și de purtat mască în spații închise pun în pericol viețile tuturor, este mai mult decât o nesupunere civică, depășește limitele înguste ale contravenției și ar trebui pedepsiți mai aspru pentru că reprezintă nici mai mult nici mai puțin decât bioteroriști domestici.

Decât să ne facem de râs cu amenzi pe care CURtea Constituțională PSDistă le anulează din pix, mai bine depășim provocarea prin ordonanțe de urgență prin care se aprobă construcția unor tabere speciale unde internăm toți nealiniații potențiali cărăuși de covid, împreună cu toți negaționiștii reacționari refractari ce susțin obscurantismul anti-vaccinist. Deci, pe scurt, să internăm bioteroriștii în lagăre!

Guvernule, hai la treabă!

Noi, restul, stăm în casă!

 

9 comments

 1. Cel care ai scris acest articol, du-te și împușcă-te.Nu te mai cred nici copiii de la grădiniță.

 2. Nu ti-e rusine mai jidanule?? Te dai conational cu noi da te cheama shekel, zici ca n-ai interese ascunse si faci propaganda antinationala impotriva “nealiniatilor” Huoooo!!!!!

 3. Cred că autorul este medic, care vrea salarii nesimțite pentru cei din breaslă și, de ce nu, dacă se poate să ajungă și sfinți, dacă tot se face tot posibilul să se distrugă bisericile și credința.

 4. Susțin în totalitate gândirea socio-politică de mare ținută politică prezentată de acest prieten al interesului național. Dovadă vie a prieteniei dintre evrei și poporul român, chiar mai mult, o dovadă de inspirație și atitudine pentru neam și țară!

 5. hakuna matata 😂

  • Gabian Rahmanian

   Domnule Jidan David Bruckman Shekelsteinberg mai ușor cu taberele de concentrare. Pe vremea Gulagului sovietic, început în 1917, taberele domniei voastre jidănești se numeau lagăre de concen-trare, ca și în Germania națională și socialistă, șaisprezece ani mai târziu, până în 1945. Atât regimul teroristo-dictatorial iudeo-sovietic, cât și cel național socialist german copiaseră lagărele pentru Sudiștii americani, inventate de Nordiști (1863), ca și lăgărele englezești, din timpul Războiului Burilor (1902-3), din Africa de Sud. În toate cazurile (american, englez, iudeo-ruso-sovietic și național-socialist german) a fost vorba de evenimente serioase, continentale, mondiale, la care merită să ne gândim, și în legătură cu care istoricii școlii lui Robert Faurisson răscolesc mii și mii de tone de arhive… Numai ei, pentru că ceilalți istorici nu mai sunt i! Pe nesimțite, istoricii oficiali au devenit un fel de preoți. Falși preoți ai veritabilei idolatrii postbelice, în care intră tărășeniile Ebola, Sida, aviară, porcină, Covid, etc.
   Cât privește taberele Dv de concentrare, mă faceți să râd cu șireturile de la pantofi! Tragicomedia Sars-Covid-19 sau oricum ați numi-o este rezultatul unei conspirații iudeo-jidovești, pe care președintele american Donald Trump este pe cale să o rezolve, pentru lumea întreagă. Slavă Domnului! Bineînțeles, virusul există. El a fost creat de savanți demenți, în laboratoarele militare ultrasecrete din Franța, SUA, China și probabil alte țări. Cu ce scop: cu scopul întemnițării întregii omeniri într-un soi de tabără de concentrare, cum vă exprimați Dv. În cultura iudaică, din care proveniți, taberele de acest gen se numesc chibuțuri, altele chiar mehavuri… Cam asta vreți să faceți Domnille Voastre. Programul acesta de cucerire a întregii lumi și de înrobire a întregii omeniri provine din TORA sau PENTATEUHUL biblic, adică din primele cinci cărți ale Vechiului Testament: Geneza sau Facerea, Ieșirea sau Exodul, Leviticul, Numerii și Deuteronomul. Evident, din Tora iudaică a ieșit Mișna, din acestea două și alte comentarii babilonice și ierusalimice a ieșit Talmudul; din toate acestea la un loc au ieșit, între altele grație unor evenimente fortuite, Protocoalele Înțelepților Sionului… Atenție, nu ale Kogaionului, căci înțelepții aceștia sunt ai noștri, nu ai voștri! Bineînțeles, nu veți recunoaște asta. Nu miră pe nimeni. În general, hoții, pungașii, escrocii, criminalii nu își recunosc faptele reprobabile, inclusiv atunci când sunt prinși cu mâța în sac. Poza ce vă înfățișează cu ochii bulbucați, beliți, gata să sară din orbite, țigara în mână, arată că sunteți tăiat împrejur, la penis, nu la țigaretă, că vi s-a tăiat prepuțul, vi s-a smuls membrana internă a acestuia, mutilare gravă, în urma căreia, ca toți cei trecuți prin această barbarie vrăjitorească, de origine africano-atlantoidă, ați ajuns un om deturnat, un fel de robot biologic, incapabil de afectivitate, de adevăr, bine dezinteresat și de altele. Tăierea asta împrejur constituie unul dintre marile secrete ezoterico-medicale și idolatro-religioase ale actualului ciclu istoric, început, după anumiți ezoteriști, în jurul anului 3114, era veche.
   Domnul Mihnea vorbește de prietenia dintre Evrei și Români! Regret, dar nici prietenia, nici dușmănia, niciun fel de simpatie sau adversitate nu poate exista între actualul popor numit Românii (nume pe care l-am luat acum 158 de ani, și la care vom renunța probabil, pentru a reveni la adevăratul nostru nume de Daci, cum ne spuneau Romanii, sau Geți, cum ne spuneau Grecii). De ce nu putem fi prieteni cu Evreii? Pentru simplul fapt că Evreii au dispărut de mult din Istorie, nici nu se știe precis dacă au existat; dacă chiar au existat, se știe că nu se tăiau împrejur, căci aceasta începe târzior, pe vremea lui Avraam, probabil cu vreo șapte sau opt sute de ani, înainte de Moise, ce a trăit prin secolele XIV-XIII, era veche. Oricum, noi suntem 20 de milioane de Români. Douăzeci de milioane de Români, înmulțiți cu zero Evrei face Zero. Zero curat. Matematica este necruțătoare!
   Nu pot crede că nu mai puteți de grija noastră, a Românilor în special, și a Omenirii, în general. Ca urmare a mutilării numită tăiere împrejur, sunteți altfel de oameni decât cei normali. Mai cu moț, cum vă și afișați, de câteva mii de ani! Tăierea împrejur de ziua a opta (practic între a 8-a și a 29-a) v-a privat de glanda genitală interstițială, lăsându-vă numai cu genitala reproductivă, ceea ce a făcut din foștii Iudei și foștii Khazari un gen special de oameni, așa cum o afirmă toate textele fundamentale iudeo-jidănești și toate personalitățile israeliene actuale, adică de după 1948. Subliniez, după anul 1948. A existat cândva un Israel, dar acesta a dispărut în anul 722 era veche, fiind deportat la Ninive și Dumnezeu știe încă unde. Cu acea ocazie, Tribul lui Israel și încă alte nouă au dispărut, aproape fără urmă. Un întreg mister ce preocupă întreaga omenire, nu numai pe Domniile voastre, cărora nu prea vă convine acest lucru. Revenind la problema noastră, lăsați-o mai moale cu măsurile speciale pentru protecția cetățenilor Români. Noi nu credem o iotă, din ce ne spun politicienii de la București, pe care, indiferent de partid sau culoarea politică îi considerăm hoți, trădători, incompetenți și așa mai departe, inclusiv pe cei ce se dau medici, alde arahatul palestinian, cercelul și ceilalți conspiratori, în halate albe… Conspiratori contra Medicinei, a ADEVĂRULUI, contra Medicinii ca știință și artă. Cum o să vă credem pe Dv. domnule David Bruckman Shekelsteinberg. V-o spunem ca s-o știți. Țineți-vă pliscul!
   Grație câtorva oameni excepționali, Dr. Rashid Buttar din New York, Dr. Didier Raoult din Marsilia, președintelui american Trump și alții, inclusiv Negrii din Madagascar, pasiența covidială actuală, pokerul de la Wuhan nu v-a reușit. Bomba Covid-19 fâsâie încă, dar nu explodează. S-ar putea, Dă Doamne, să explodeze Mămăliga strămoșească, nu Covidul vostru, jidovesc. Poate data viitoare, că la perseverență nu vă întrece nici Dracu. Dumnezeu o știe. Dar o știm și noi. Într-adevăr, omenirea este în război contra unui inamic relativ invizibil. Războinicii aceștia non-convenționali sunt bine cuibăriți în multe guverne din lume, inclusiv în State, în Franța, Germania, România și alte țări. Dacă președintele Trump va reuși să golească mlaștina americană de crocodilii ei, precum bandiții Anthony Fauci, Bill Gates și alții, n-ar fi exclus ca întreg Grupul de Comunicare Strategică să se trezească în fața zidului răposatului Ceaușescu, de la Târgoviște. Încă odată, Dă Doamne! Le vom cânta Prohodul. Creștinește. Noi prohodim și bandiții…
   Pentru că nu exclud posibilitatea că ați putea fi într-adevăr sincer și că ați dori să ne ajutați, v-aș ruga, mai întâi să așteptați să vă cerem ajutorul. Pe vremea lui Homer, omenirea mediteraneană se temea de Greci, mai ales când aceștia veneau cu daruri, pe care nu le ceruse nimeni. Omenirea de azi, inclusiv noi, Românii, nu ne mai temem de Greci, nici de Evrei, puteți fi siguri. Nici măcar de Israelienii actuali sau de Jidanii de pretutindeni. Totuși, ca iubitori ai lui Homer și cunoscători ai poveștilor cu CAI TROIENI, nu putem să nu ne gândim la Timeo danaos… În plus, pentru că personal ați putea într-adevăr să ne iubiți (fie și-un lup mâncat de o oaie), vreau să vă dau și eu o dovadă de iubire creștinească, mai exact iudeo-creștinească, pentru că așa stau lucrurile: faptele sunt încăpățânate, istoria nu poate fi nici ștearsă, nici întoarsă pe dos : creștinismul a ieșit din iudaism și alte ISME, nu iudaismul din creștinism — în ciuda așa numitei învieri a ZELOTULUI numit ISUS-ben-Iuda, adică fiul lui Iuda, din Gamala… (Știți Dv ce este sau ce însemană, ce a însemnat cândva, în IUDEEA CAPTA să fi Zelot, la Gamala, cuibul familiei lui Isus). Pentru că îmi sunteți simpatic, vă vând un pont: mergeți în State, sau veniți la Cabinetul meu, în UK unde într-un an sau doi, cel mult trei, v-ați putea RECÂȘTIGA PREPUȚUL, ce va fost furat cândva, fără să fi putut fi de acord cu asta. Puteți încerca și singur, dar e mai greu. E suficient să agățați o greutate nu prea mare de restul de prepuț, cruțat de mohelii sau tăietorii împrejur. Dacă nu reușiți, cereți coordonatele mele din UK, camarazilor de la Incorect Politic. Vă voi face un preț special, vă voi împroprietări cu un prepuț de toată frumusețea. Să-i puteți înșira pe sulă pe toți ăia cu Covidul, arahații, cercelușii, tătărașii, toată fauna vestită a bidonului turtit, de la Cortoceni. În acest fel, vom putea spune, împreună, în tot Răul cu Covidul a fost și Binele cu Prepuțul! Pe fundamentul biblic, al prepuțului, am putea spera construirea unei veritabile prietenii iudeo-românești. Până atunci, noi, Românii, vom continua să-l cităm pe Homer, iar Domniile voastre veți fi pe post de Cai Troieni. Nu cai înaripați, că aceștia de pe urmă sunt ai Feților Frumoși nu ai blegilor ce nu-și păzesc nici daravela, din pantaloni. (Atenție, am spus daravela, nu ManiVela, că ăla e altul, deși-i leit daravelă, văduvită de prepuț. Credeți că e vorba de o utopie? Încercați! Ce vă costă? Încercarea moarte n-are. Nu va trebui să așteptați până la Paștele Cailor, ca cei din Grupul de Comunicare Strategică, pe care nu-i cred nici măcar boii sau caii îmbotnițați, nu mascați, deși toată lumea povestește Covid-19 pe fond botniță, nu de mască, mască adevărată, de carnaval. Covidul ăsta, foarte 19, cum ne asigură Tembeliziunea Grupului de Comunicare Strategică este UN ÎNTREG CIRC, care va mai dura câtva timp. Cum, necum, din circ va ieși carnavalul ce se coace!. Ca la Rio, însă cu Mânăstire, Maici, Chef. Asta ca la noi!…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *