Home / Actualitate / STRIGĂT HAIDUCESC (2021) – “Pregătesc rezistența din munți!”, avertizează Colonelul Florin Șinca

STRIGĂT HAIDUCESC (2021) – “Pregătesc rezistența din munți!”, avertizează Colonelul Florin Șinca

Incorect Politic
Iunie 3, 2021

 

Consilierul parlamentar al AUR, Colonelul Florin Șinca, a scris un text în care denunță măsurile impuse de diferite instituții cu ocazia Zilei Copilului, prin care accesul le va fi permis doar celor vaccinați. Acesta a mai spus că românii sunt asmuțiți unul asupra altuia, ca într-un număr de dresaj. Acesta l-a invocat pe părintele Iustin Pârvu și a spus că vrea să trăiască în libertate, denunțând conformismul și frica.

Cuvintele colonelului Șinca rezonează cu Românii nemulțumiți de comunismul de catifea, de globalismul U.E., de neomarxismul corectitudinii politice, de discriminarea pe motive sanitare, de teroarea psihologică a unui regim aflat într-o continuă stare de demență.

Colonelul Florin Șinca ar putea deveni liderul noii generații de haiduci, sătui de jug și năzuind spre libertate. Acesta a anunțat că pregătește rezistența din munți.

Iată textul integral al colonelui Florin Șinca:

STRIGĂT HAIDUCESC - Colonelul Florin Șinca: "Pregătesc rezistența din munți!"

Cu imagini inserate de Incorect Politic

Am fost învățat de părinți și bunici, din fragedă pruncie să fiu cuminte, să respect regulile. Cele dumnezeiești, naturale, apoi cele date de stat. Când am făcut armata, am avut același regim, tuns la fel, uniformă, arme, echipament, tot. Eram tânăr, mai săream calul, dar școala militară și cariera în m-au determinat să respect normele, să stau în pătrățica mea. Prin urmare, sunt un om al regulilor, al uniformei, al înfrânării voii, cam ca la monahi.

Însă, de un an de zile, cu acest teatru, cu execuția libertății, cu mimetismul guvernanților, cu atacul la sufletul poporului român, nu mai respect nimic, m-ați pierdut din gașca asta!

Vreau să vă spun că, de acum, eu nu mai recunosc autoritatea aceasta dictatorială a UE și nici pe sclavii „români” care, din cozi de topor, s-au transformat în topoare!

Pregătesc rezistența în munți.

Sunt ca un câine legat în lanț, iar când simte că i-a venit sfârșitul, e lăsat să umble slobod, să moară la umbra unui paltin.

Comunicatul Senatului, MAI, și al altor instituții partenere, inclusiv ambasade care numai binele nu ni-l vor (linia întâi a LGBTQ), prin care, de Ziua Copilului, la evenimentul din bătătura de câteva pogoane au acces doar cei cu adeverință de vaccinare (și asta cu minimum zece zile de la rapel!), sau cu test, este o prostie mare și se înscrie în rândul aberațiilor sistemului ticălos al UE, de noul bolșevism, de lucrătura și dresajul noii ordini mondiale urzite de marele diavol. Cât de sclav să fii să execuți orbește toate căcaturile noii ordini mondiale?

Cum să stea jandarmul la control, la poarta Parlamentului: Tati ai vaccin? Nu? Tai-o, cu copil cu tot! Dacă nu ești sclav, n-ai ce să cauți în curtea Parlamentului și spre Izvor și spre 13 Septembrie! Scanează codul QR! Hai, executarea!

Și abia acum ne vom aminti cuvintele părintelui Justin Pârvu…

Au dat Logan, au folosit elevii Colegiului Militar, au băgat norme anticonstituționale. Și e doar începutul. Toți proștii din guvern apar în clipuri cu provaxin, absolut jalnice, peste ani vor râde și curcile de ei!

M-a ajutat Dumnezeu să-mi dau seama de fentă, de minciună și pe 20 martie 2020 am făcut raport la inspectorul general să fiu mutat în poliție acolo unde e ,,molima” mai mare, să mă infectez.

Știam că e teatru. Evident, am primit un răspuns de formă, că voi fi trimis. Știu foștii mei colegi din IGPR că și asta mi-a grăbit retragerea. Din martie 2020 eu n-am respectat alte reguli decât cele obișnuite, de igienă, cu care m-a învățat mama. Am stat în toate grupurile mari, am circulat cu rata, iar în birou n-am avut niciodată masca mă-sii!

Deja suntem asmuțiți să ne sfâșiem, fraților. Dez-bi-na-re! Înțelegeți, oameni buni, că totul constă în dresaj, în țarc, în noul comunism de catifea.

Totul este de o viclenie maximă. Totul este un fals cap-coadă. Ce creștini sunteți, ori ați uitat chiar „Tatăl nostru”: „Și ne ferește pe noi de cel viclean.”

Văd că nu vă dați seama de ridicolul situației, iar noi continuăm să le îndurăm tâmpeniile, cu vacinul, cu valul de „infectări”, cu tulpina pizdii mă-sii… Până când?

Culmea este că europenii și românii s-au obișnuit deja cu încălcarea libertăților. Și boul se obișnuiește cu jugul. Și trage. Că el n-are conștiința libertății. Dar noi?

Și taurul, cât e de viril, nu știe că, la câtă forță are, dacă ar da doar o căpățână în țambrele gardului, ar fi liber la haremul de vaci. Nu dă, și atunci stă în țarc. E taur doar că încă mai are coaie. Așa ca noi. În realitate, unii suntem morți care n-am fost încă îngropați.

La noi se duce lumea la coadă din varii motive: conformism, presiune, copierea comportamentului, plecare în Grecia etc.

În Germania și în alte țări UE deja nu mai poți intra în magazine fără scanarea codului QR! Înțelegeți cum a început? Ne-au luat temperatura, mers doar pe culoare, pe săgeți, spălare cu gel, cârpă pe față, ne-au insultat și cu învățarea să ne spălăm pe mâini… 2 m, ține distanța, strănută în cot, pune mănuși…

Cel mai frumos gest bărbătesc, datul mâinii (noroc) a fost mutilat. Credința ne-a fost batjocorită, Biserica atacată de neterminați și diavoli, răposații ne-au fost nesocotiți, cum nici turcii în evul mediu n-au făcut-o.

În vremea aste, țara a continuat să fie furată, ori vândută pe nimic, către mafioții mondiali, cu sprijinul leprelor de aici.

Semnalul de ,,lume nouă” se dă și către justiție. Așa cum am avut procurori folosiți în războiul româno-român, tot așa avem și vom avea judecători.

La Biblioteca Națională nu se stă deloc la coadă la cărți, se stă la înțepat. Ce imagine mai sumbră doriți? Ce imagine mai clară a decăderii mai vreți? Unde sunt banii tocați pe botnița presei, pe manipulare, pe izolete, corturi, vagoane, asistente, vrăjeli?

Răspunde cineva pentru jaf?

La 10 seara, intrați în case! Acum, până și la plimbarea pe Calea Victoriei, la miezul nopții: stingerea!

Se induce o frică teribilă în popor. Libertatea e călcată în picioare.

Între noi și vite nu mai e nicio diferență. Când e să dăm cu parul, să dăm cu parul! Că nici Iisus n-a alungat fariseii din templu rugându-i frumos.

Eu unul, deja mă pregătesc pentru rezistența din munți.

Vreau să mor în libertate!

18 comments

 1. Superb manifest! Felicitari domnule comisar. Ferice de politia romana ca are un asemenea soldat! Luati exemplu politisti!

 2. Sfanta libertate o au doar nebunii care refuza conformismul.

 3. Rezistenta in munti e o gluma! Nu degeaba s-a infiintat Jandarmeria Montana! Si nu e numai asta, la nevoie apeleaza si la Vanatorii de Munte pentru actiuni de scotocire. Exista drone, exista echipament cu infrarosu si scanare termala. Vremurile de acum sunt altele decat cele de pe vremea lui Gavrila Ogoranu sau luptatorilor anticomunisti din anii ’50! Si chiar si ei apelau la cunoscuti sa le dea de mancare. In plus aveau si armament cu care sa se apere si sa vaneze. Se duce in munti, ce o sa manance, cu ce se incalzeste, cu ce se spala? Crede ca nu va fi gasit, cu atata Jandarmerie, Armata si tehnica militara? Vorbe, doar vorbe…

  • George, nu fi pesimist! Ce-ai vrea? Sa stam cu mainile in san sau sa facem temenele pe la UE? E vremea trezirii la realitate si riposta! Foarte bine, asa trebuie! E un inceput! Trebuie sa ne adunam cat mai multi in jurul acestor patrioti! Nu se mai poate! Frica si lasitatea ne-au adus in halul in care e tara si romanii! La lupta romani, treziti-va!

   • Draga Alex, asa este, sa ne adunam in jurul patriotilor, dar trebuie sa fim si realisti. Am scris comentariul ca 7nul care stie care merge pe munte de multi ani si am cunostinte de alpinism. Iti spun ca nu avem nici o sansa ca haiduci in secolul 21 mai ales intr-o tara mica precum Romania. Motivele le-am mentionat in articolul anterior. Mai ales daca ai si o arma, aparatul represiv (pus in slujba strainilor) o sa te striveasca! Nici o sansa! Solutia este nu haiducia, ci coalizarea, protestele si boicotarea acestui “guvern”, de fapt reprezentantii strainilor in colonie. Daca s-ar putea realiza coeziunea Poporului Roman, le-ar fi frica nemernicilor. Din pacate suntem dezbinati, iar presa este cumparata tot de nemernici, astfel incat poporul sa nu poata sa se uneasca. Complicate sunt lucrurile pentru a da de pamant cu acesti nemernici.

 4. : … @[“Vaccinuri / Vaccinari”]: …

  : … -“Empirisme!”/*Tratamente empirice!*/”Nici o cercetare fundamentala, nici macar teoretica pe fondul configuratiei ARN! … & …”Configuratie inca necunoscuta!”, …explicitat si prin faptul ca (s)-au inventat uluitor de repede atat de multe asa-zis’e “vaccinuri” / “solutii empirice, la propriu si la figurat” (la nimereala, sau pur si simplu apa distilata), presupus a fi inventate, in goana dupa “moneypulare si control planetar”, …
  fara studii comparative care sa explice “logica efectelor comune induse, aproximativ identice”, …
  toate acestea fiind improvizatii, (asa cum a zis): … “EFECTE ÎN TIMP SUNT NECUNOSCUTE!”, …
  dar usor previzibile / anticipabile, …in special in privinta / privitor asupra copiilor, al caror ARN imatur /”nematurizat fiind”, …poate fi influientat in sensul “mutilarii /(clonarii, ca “altoire genetica necontolata”), in directii necunoscute evolutiv”, …
  ARN-ul natural fiind atacat, “comparativ, cu interventia de altoire in faza de mugur, al unui p’om, in faza nepotrivita, [ARN imatur, necopt / nematurizat]; …

  -“Nu (s)-au constatat decese din cauza “Covid’ului”, sau nu au fost constatate decese ale unor copilasi si tineri / [adolescenti, respectiv care nu au depasit varsta maturizarii], …decat la “maturi” -al caror ARN a fost ajuns la maturitate, …si, sau, care aveau si alte afectiuni / comorbiditati;

  -Copilasii au in gene’tica imunitatea dobandita prin evolutie’a fiintei umane, de milioane de ani, …inca din “Facere Omului, in Gradina Eden, spre Rasarit, pe malurile “Istrului” / arealul “Moesia” … & … *Romania & BasaRabi’a / Romania Mare*, …

  (vezi) _ Geneza [1/(24,25),26-31]; 2/7-9: …

  -*7. Domnul Dumnezeu a facut pe om din tarana pamantului, i-a suflat in nari suflare de viata, si omul s-a facut astfel un suflet viu.
  8. Apoi Domnul Dumnezeu a sadit O Gradina in Eden, spre Rasarit, si a pus acolo pe omul pe care-l intocmise. /[“Ca s-o lucreze si s-o pazeasca!” _ Geneza 2/15; _ Isaia 63/18,19];
  9. Domnul a facut sa rasara din pamant tot felul de pomi, placuti la vedere si buni la mancare, si pomul vietii in mijlocul gradinii, si pomul cunostintei Binelui si Raiului.*, … & …

  -“Rai’ul fiind in B’rai’la”, …urmeaza adeverirea Proverbului Roman’esc / Latin’esc – Ancestral, vizand vremea (aceasta) de pe urma in care a ajuns om’menirea, in cautarea *rai’ului Ceresc / Terrestru* _ Fapte 7/49; _ Ioan 7/49; _ Isaia 1/10,(15-20),2021-23; 66/1″): …-“Vor vedea orbii Braila!”, …inclusiv si implicit “Orbii, de pe intreaga Planeta, care nu vad in viitor efectele faptelor (“vaccinarii”) asupra posibilului atac / distrugere a imunitatii ancestrale, capatate prin evolutie (implicita selectia genetica Naturala / Cereasca), …implicita in “Evolutia Speciilor”- *Teoria lui Charles Darwin*.

  _ 1 Tesaloniceni 5/(19),2020,2021,[22]: …
  -*20. Nu dispretuiti prorociile.
  21. Ci cercetati toate lucrurile si pastrati ce este bun.
  22. Feriti-va de orice se pare rau.

  = Cu stima. -“Mesia” _ Romani’a 5/14; _ Fapte 26/23; _ Galateni 4/4; _ Romani’a 8/29; _ Matei 11/19; 18/11; 5/17; 13/57; 12/(18),19-2021; _ 1 Timotei 2/5,(6); _ Filiu’peni 2/6-9; _ Isaia 9/1,2,[6]; 6/(8),9-12,[13]; 52/6 -*Biruitorul Balaurilor!* _ *Iata-Ma!*; 65/1 _ *Iata-Ma! Iata-Ma!*, … & … _ Ioan 10/8,(9-15),16,20,2021; 4/44; _ Luca 18/7,8, … & … _ Romani’a 10/4,(14- Ghici, cum ?!!!), [16],17-2021.

  • : … @[**]: …

   Libertatea > Ştiri Înainte de a muri, Baba Vanga ar fi trimis un mesaj ciudat: …
   «În România apare Mesia» De Petre Dobrescu, Sâmbătă, 27 noiembrie 2010, 22:09

   Baba Vanga, pe numele real Vangelia Gushterova, a fost o celebră clarvăzătoare din Bulgaria. Ultima ei previziune, inainte de a muri, in 1996, s-a referit la Romania.
   Libertatea o prezentă azi integral, împreună cu interpretarea pe care i-a dat-o un specialist în ştiinţe ezoterice.

   “Românii sunt oameni speciali, dar nu mai cred în valorile lor” – acestea au fost cuvintele clarvăzătoarei bulgăroaice cu puţin timp înainte să moară în 1996.
   „Cel promis» s-ar fi născut în 2005” Vanga a înregistrat pe bandă de magnetofon previziunea despre România, pe care a încredinţat-o apoi uneia dintre nepoatele sale.
   Rugămintea sa, destul de ciudată, era ca această previziune să ajungă la o anumită dată la o persoană anume.
   Mesajul sună aşa:

   “Eu sunt foarte mică pentru ca el să vină la mine, aşa că eu transmit această veste, care mi-a venit de Sus.
   Să fie despachetată în luna ianuarie, ziua 24, anul 2005 şi, în cel mult o lună de zile, să fie dusă celui la care voi face referire.
   Dacă nu se va putea ajunge la el, să fie dată celor din preajma sa.
   În bucuria acestei lumi, în România va veni cel promis lumii.
   Se va bucura întregul Pământ de naşterea lui.
   Dumnezeu îl va ocroti într-un loc, departe de locul unde se odihnesc străbunii lui, până când va veni ceasul său.
   Cu puterea de Sus va fi dăruit.
   Pământul, Apa, Focul îi vor veni în ajutor.
   O dată cu venirea lui în această lume, tot ceea ce este construit pe minciună se va nărui.
   Toate acestea se vor petrece în anul 2005.
   El va fi piatra de temelie pentru omenire.
   Primii care îl vor recunoaşte vor fi cei din poporul său, poporul din care el a ieşit.
   Drept răsplată, el va aduce acest popor pe cea mai înaltă culme a desăvârşirii, din întreaga lume. Acest popor va deveni o adevărată pildă pentru toate popoarele pământului.
   El nu va veni cu un cal viu, ci cu un cal din fier, pe care singur îl va mânui”.


   Cum interpretează profeţia astrologul Stavrou, specialist în ştiinţe ezoterice: …
   «E vorba despre un conducător războinic»
   Celebrul astrolog român Stavrou, specialist în ştiinţe ezoterice, a interpretat pentru Libertatea ce ar putea să însemne mesajul lăsat de baba Vanga din punct de vedere simbolistic.
   Explicaţia sa este următoarea: …

   1. Adresantul mesajului s-a născut pe 24 ianuarie 2005.
   Asta înseamnă zodia Vărsător, o zodie compatibilă cu cea a României.
   Vanga îl prezintă, (.), ca pe “Mesia”.

   2. Vanga pomeneşte despre un cal din fier.
   Calul este un animal care simbolizează războiul şi moartea.
   Fierul e şi el legat tot de război.
   E vorba despre un conducător războinic, dar iubitor de dreptate.
   Citeşte întreaga ştire: Înainte de a muri, Baba Vanga ar fi trimis un mesaj ciudat: «În România apare Mesia».
   **********
   **********
   = Cu stima. -“Mielul”/”Mine”/”Mesia”/”Un Inselator” _ Matei 24/4,11,24; _ *Inselatorul Acela, rastignit in Imperiul Roman, de catre Irod si Pilat – Domnul* (citeste) _ Matei 27/63-66; 11/19; 18/11; 5/17; 13/57, … 10/34 -Intelegeti ? _ Fapte 3/17-2021,[22]; _ Matei 1/18-2021; 12/(18),19-2021; _ Romani’a 5/14; 10/4,(14- Cum ???),[16],17-2021. … _ Ioan 10/8,(9-20),2021; _ Trimiterea / Iesirea (Exodul) 4/(1,10),11-16, … & … _ Ieremia 5/26-31; 9/3-8; _ Isaia 1/10-17,[18],19-2021,22-26,29-31; 10/1-3.

 5. : … @[*Cine are urechi de auzit sa auda!* _ Isaia 6/8,(9-12),[13- Romania]; _ Luca 8/5-8,(15),18; 18/7,8; _ Romani’a 5/14; 10/4,(14-?!!!),[16],17-2021: …

  _ Despre “marsavia si golania”, savarsita de „niste derbedei planetari” _ Daniel 11/14, …(potrivit cu profetia implicita in „Datinile / Traditiile Poporului Roman”/”Balada Pastorului cel Bun -Miorita”, …Cum (?!!) / Cand ?!!!: …

  – „La apus de Soare” /*Sfarsitul Erei astrale Soarele in Constelatia Pesti _ 2 Cronici 18/(33),34, …co’incidenta cu Sfarsitul Calendarului Maya’n 21.12.2012, …(cand),

  -„Bacii: – Cel FranCIAn, si cel Ungurean, la care s-au alaturat in haita si cei Austro-Germano-Americano-PambucCIAn”, …{[vezi „pilda” _ Matei 24/28]}, …
  ‘Marii’ se vorbira si se sfatuira
  Cum sa Mi-l omoare pe cel „Roman”/*Moldo-Vlaho-Transilvan*,
  Ca-i mai ortoman,
  Are oi mai multe,
  Mandre si cornute, …si
  Cai invatati, …si
  Caini mai barbati,
  Pe malurile Istrului,
  In Moesia / Gradina Eden, spre „Rasarit” _ Geneza / Facerea 2/8,(9-14),
  Pe-un picor de plai
  Pe-o gura de Rai,
  Unde, inca de la Facere’a Lumii _ Geneza / Facerea 1/1-26,
  Dumnezeirea a asezat Omul, facut dupa chipul si asemanarea Noastra (_ Geneza 1/26-31),
  Ca s-o lucreze si s-o pazeasca _ Geneza / Facerea 2/(8),15-17;

  Dar, …din pricina vanzatorilor si tradatorilor de”Neam si tara Romania”/*Imperiul Roman* _ Romani’a 11/3-8 …
  Poporul Tau *Roman / Cel Sfant* _ Isaia 6/8,(9-12),13; _ 1 Petru 2/9,10, …
  N-a stapanit Tara decat putina vreme _ Isaia 63/18,19: …
  -*18. Poporul Tau cel Sfant, n-a stapanit tara decat putina vreme; Vrajmasii nostri au calcat in picioare locasul Tau cel Sfant;
  19. Am ajuns ca un popor pe care niciodata nu l-ai carmuit Tu, si peste care niciodata nu s-a chemat Numele Tau.*, …

  -Totusi nu te teme “Turma Mica / Ramasita” _ Ioan 8/32; _ Luca 12/32; _ Isaia 6/8,(9-12),[13 _ Romani’a 11/(3)-8]; _ Romani’a 1/14,15; 10/4,(14-Cum?!!),16,[17],18,(19),2020,2021.

  = Cu stima. – Mesia (coroborează) _ Deuteronom 18/15,18; _ Faptele Ap.3/22; _ Ioan 4/25,[26]; _ Matei 1/18,21; _ Luca 2/8,15-19; _ Romani[a] 8/29; _ Ev.1/2; _ 1 Timotei 2/5,[6]; _ Matei 17/1,[2-4],5; _ Isaia 65/1; 52/6 –„Gheorghe _ Biruitorul Balaurului” _ Iată-Mă!” (vezi) _ Apocalipsa 2/17; 3/12; _ Faptele Ap.4/12; _ Filipeni 2/8,[9]; _ Romani[a] 5/14; _ Faptele Ap.26/23; _ Roma[n’ia] 1/1-14,[15]; 10/14 -?!,[15],16; _ Iesirea / Trimiterea 4/1,[10],11, 2012, 2013, 2014, 2015,16; _ Luca 24/25,[26],27,45.

  _ Dacă auziţi, răspundeţi-Mi „Astăzi” (vezi) _ Luca 8/5-8,[15]; _ Ev. 3/7,13,[15], căci mîine s-ar putea să fie tîrziu (vezi) _ Ioan 12/35,36; 11/9; 9/4,[5]; 8/21,23-29,32; 16/33; _ Iacov 4/14; _ Geneza 6/3; _ Psalmul 90/10; _ Isaia 55/[1],6-9,[10],11, (vezi detalii in pagina):

  _ http://mesia-romania5-14-ioan4-26.blogspot.com ,

  posibil si probabil cenzurat de către cei care iubesc întunericul (coroborează) _ Ioan 3/[16],19; _ Matei 6/10, [„precum în Cer şi pe Pămînt”, sau „Ca-n Cer’ul Lumii”], în Cer fiind [încă] întuneric / noapte / „lumina pe care ziceţi că o aveţi /[o vedeţi] este iluzorie” [şi, presupun că „Astronomia poate să vă confirme, dacă veţi asculta de cei ce citesc în stele şi de ghicitori” ] (vezi / coroborează) _ Geneza 1/14-18; _ Ioan 1/1-14,[15-18]; 9/4,[5],39-41; 13/30; _ Isaia 21/11, 2012, 2013, 2014, 2015, 16; 9/1,2,[6],

  „cenzuratori, al căror Dumnezeu este pîntecele nesătul” (coroborează) _ Romani[a] 16/18; _ Filipeni 3/19, [şi, care-şi zic S.S –“Servicii Secrete / Cia & Mossad şi alţii (Dst & Avo & Mi5-6), alias Sri”] (coroborează) _ Ioan 3/[16],19; _ Mica 3/5; _ Iuda 1/10-16; _ Romani[a] 1/28-32;11/3-5,[7],8; _ Daniel 11/14,

  batjocoritorii dregătoriilor Poporului Meu, *mînă-n mînă şi cu cei care-şi zic:

  preoţi, pastori, dascăli, fericiţi, preafericiţi, învăţători şi profesori teologi* [aşa cum este scris] (coroborează) _ Isaia 9/16; _ Ieremia 5/31; _ Mica 3/11; 7/3; _ Matei 23/1,2,[3-10],13-15,24-28, in complicitate cu cei ce-şi zic:

  politicieni / parlamentari, guvernanţi, judecători, procurori /„guvernanţi şi magistraţi” (?!!!), care „jură strîmb” /(toţi), [*jura pe ce nu cunosc* / “Cartea fiind pecetluită / codificata”/*pana la Mine – Mielul* (coroborează) _ Daniel 12/(4),9; _ Revelarea / Apocalipsa 5/1-9; _ Isaia 29/10-16 ], …„ţinînd mîna pe Biblie” /[–auzi cum î-şi zic ?!: -„guvernanţi şi magistraţi (!!!)”/„guvernarea si păstoritul lor fiind strîmbe la fel ca judecăţile / minţile şi jurămintele lor”],

  care au făcut şi continuă să facă Poporul Roman şi Romania de rîsul şi batjocura lumii (vezi prorociile / coroborează) _ Isaia 1/21,23; 3/12; 6/[8],9-12,[13]; 9/[15],16; 63/18,19; _ Ieremia 5/26-31; 9/3-5,8; _ Mica 2/1,2; 3/11; 7/[1],2-4; _ Matei 7/15-20; _ Ioan 10/20; 8/21,23-29; 7/26. … & … .

  • _ [Q-?]: …-Nu vrea sa-Mi raspunda la mesaje, nici-un cocalar ?(!!!), …nici macar vre-unul de la “incoerentpolitic.com” ?!!, …sau, cumva toti sinteti “vanatori cu id’uri de falus sub acoperire”, …care “aruncati din cand in cand cu pietre-n baltoaca politicii romanesti -imputita / in principiu politica planetara, sa vedeti daca reactioneaza cineva si pe ce directie ?(!!!), …adica sa vedeti daca mai misca cineva / daca a inviat vre-unul /”Omul” ?!!! _ Ioan 19/5; _ Romani’a 5/14; 10/14 – ?!!!!!!!!

   – Va trece vremea fara sa faceti nimic, [doar mancand / imbuibandu-va pantecele nesatule (smekery / hasckery de ANCOM-ro, SeReY-ro, …etc. …& …SS-ro, …pe ascuns ca sobolanii _ Geneza 1/24,25], …fara sa stiti, fara sa intelegeti si fara sa va treaca prin mintea lipsa (_ Deuteronom 29/4), ca va prinde noaptea / intunericul vesnic, inainte de Termenul Maxim Proiectat Astral (coroboreaza) _ Geneza 6/3; _ Psalmul 90/10; _ Iacov 4/14; … & … _ Ioan 1/1,2,5,(11),14; 3/(36),19-2021; 9/4,5; _ Ioan 11/9; 12/35,36 fara sa stiti de unde veniti si unde ajungeti _ Geneza 3/19, …dar va bucurati temporar de “pantecele pline intretinute cu smekeriy marunte”; – Vai de capetele v’noastre!.

   -Se subintelege /[“logica implicita], ca sinteti ‘caractere marunte’, care umblati cu “gainarii”, in mod implicit si din faptul ca cenzurati “linkurile” pe care vi le-am transmis, …[Q-?]: -Ce credeti ca puteti sa ascundeti ?!!! (vezi) _ Isaia 53/1-11; 55/1-11; …-*Treziti-va! / Vine dimineata! _ 2 Petru 1/19-2021* _ Isaia 2021/11-16.

   = Cu stima. – “Mesia”/[“Mine”/”Mielul”/”Omul”/”Fiul Omului”] (vezi Scripturile / coroborează) _ Ioan 1/1,5,[11],14; 3/16,[19]; 4/25,[26]; 5/39; _ Ioan 19/5; _ Matei 1/18-2021; 12/18-2021; _ Isaia 42/1-6; _ Luca 2/8,15-19; _ 1 Timotei 2/5,[6]; _ Matei 17/1,[2-4],5; _ Romani’a 10/14 – Cum ?!!!,

   vezi “Numele Meu Cel Nou potrivit Revelaţiei / Apocalipsa lui Ioan” (coroboreaza) _ Isaia 65/1; 52/6 _”Iata-Ma!” – Gheorghe _ Biruitorul Intunericului /[*Biruitorul Balaurului – Misticismul _ Romani’a 11/3-5*]; _ Apoc.2/17; 3/12; 5/[1]-9; _ Fapte 4/12; _ Filipeni 2/[6]-8,[9]; _ Romani’a 5/14; _ Fapte 26/23; _ Romani’a 1/1-14,[15]; 10/[16],2017-2020; _ Iesirea / Trimiterea / Exodul 4/(1-10),11-16; _ Luca 24/25,[26],27,(45 _ Inţelegeţi ? _ Matei 19/11; _ Romani’a 8/29.

   _*Eu am venit in Numele Tatalui Meu, si nu Ma primiti; Daca va veni un altul, in numele lui insusi, pe acela i-l veti primi.* (vezi) _ Ioan 5/43; 3/16; 9/39; 12/18-21; _ Iesirea / Trimiterea / Exodul 4/1,(10), 2012-2017, … (coroboreaza) _ Ioan 5/39-41,[43],44-47; 10/8,11, 2012-2017,(24),25-30,33-38;

   _ Dacă auziţi, “răspundeţi-[Mi] Astăzi” (vezi) _ Luca 8/5-8,[15]; _ Evrei 3/7,13,[15], căci mîine s-ar putea să [va] fie tîrziu (vezi) _ Ioan 12/35,36; 11/9; 9/4,[5]; 8/21,23-29,32; 16/33; _ Iacov 4/14; _ Geneza 6/3; _ Psalmul 90/10; _ Isaia 55/[1],6-9,[10],11, …(vezi detalii in paginile):

   _ https://www.facebook.com/gheorghe.moise.3114

   _ http://mesia-romania5-14-ioan4-26.blogspot.com ,

   _ https://www.facebook.com/gheorghe.moise.96 … “acest cont facebook”, fiindu-Mi blocat, respectiv subtilizat / furat, [nu mai pot posta mesaje], de catre cei ce controleaza “comunicatiile electronice / internet, telefonie, etc” /[“hackerii S.S.”]/(yahoo; gmail / google+; youtube; facebook), …dar daca cineva doreste, poate incerca sa posteze comentarii, si voi incerca sa raspund, daca le vor publica; [_ Am mai postat unele raspunsuri la unele intrebari, dar [Mi-]au fost sterse].

   *posibil si probabil cenzurat de către cei care iubesc întunericul /[“ascunzisurile”]* (coroborează) _ 1 Cor.3/19,20; _ Mica 2/1-3; _ Isaia 10/1-3; _ Ioan 3/[16],19; _ Fapte 13/[10],40; _ Matei 6/10, [„precum în Cer şi pe Pămînt”, sau „Ca-n Cer” / “Can’Cer’ul Lumii”], în Cer fiind [încă] întuneric / noapte / „lumina pe care ziceţi că o aveţi /[o vedeţi], este iluzorie”, şi, presupun că „[Astronomii]/ Astronomia” poate să vă confirme, dacă veţi asculta de cei ce citesc în stele [şi de “ghicitori”] (coroborează) _ Geneza 1/14-18; _ Ioan 1/1-14,[15-18]; 9/4,[5],39-41; 13/30; _ Isaia 2021/11-16; 9/1,2,[6],

   „cenzuratori, al căror Dumnezeu este pîntecele nesătul” (coroborează) _ Isaia 9/15-17; _ Romani’a 16/18; _ Filipeni 3/19, [şi, care-şi zic S.S. – “Servicii Secrete / Cia & Mossad şi alţii (Dss & Dst & Avo & Mi5-6), alias Sri”] (coroborează) _ Ioan 3/[16],19; _ Mica 3/5,[6-12]; _ Iuda 1/10-16; _ Romani’a 1/28-32;11/3-5,[7],8; _ Daniel 11/14,

   batjocoritorii dregătoriilor Poporului Meu (_ 2 petru 1/9,10,(15,16), *mînă-n mînă şi cu cei care-şi zic:

   preoţi, pastori, dascăli, fericiţi, preafericiţi, sfinţi / înalţipreasfinţi, învăţători şi profesori teologi* /{niste “derbedei” _ Daniel 11/14}, … aşa cum este scris (coroborează) _ Isaia 9/15-17; _ Ieremia 5/26-31; 9/3-8; _ Mica 3/11; 7/3; _ Matei 23/2-34, in complicitate cu cei ce-şi zic:

   politicieni / parlamentari, guvernanţi, judecători, procurori /„guvernanţi şi magistraţi”, care „[toţi] jură strîmb”, [pe ce nu cunosc] / Cartea fiind pecetluită” (coroborează) _ Daniel 12/4,9; _ Marcu 7/6-9; _ Isaia 29/10-16 ], „jura ţinînd mîna pe Biblie” /[–auzi cum î-şi zic ?!: -„guvernanţi şi magastraţi (?!!!)”/„guvernarea si păstoritul lor fiind strîmbe la fel ca mintea /[minţile], şi jurămintele lor”],

   care au făcut şi continuă să facă Poporul Roman şi Romania de rîsul şi batjocura lumii (vezi prorociile / coroborează) _ Isaia 1/2021-23; 3/12; 6/[8]-12,[13]; 9/15-17; 63/18,19; _ Ieremia 5/26-31; 9/3-5,8; _ Mica 2/1,2; 3/11; 7/1-4; _ Matei 7/15-20; _ Ioan 10/20,2021; 8/2021,23-29; 7/26.

   • Incorect Politic

    nimeni nu te-a cenzurat, linkurile sunt in comentariu

    • : …-Multumesc pentru reactie!”; – Inteleg ca “nu sinteti robot’i”, si ca existati, ca si Mine, pe care posibil nu Ma credeti / id-ul Meu fiind real, totusi cenzurat inca din 2013 / mesaj comunicat oficial de cei de la google-com / google +, youtube, yahoo si altii (de’alde S.S.), …diferenta fiind aceea ca “lucrati sub acoperire”, nu va cunoaste nimeni id’urile reale, …si nici nu inteleg de ce si de cine va temeti ?!!!, …ca doar “presupun ca nu sinteti taman cei care pregatiti rezistenta in munti” – vorba din “strigatul haiducesc-2021”, din titlul postarii;
     -Totusi: …- De ce cenzurati totdeauna pagina despre “Vanga Vanghelia” (iata adresa): … .

     = Cu stima. -“Mesia” (in concordanta si conformitate cu Profetiile / Scripturile / Cartea (inca) pecetluita, pentru intreaga omenire …(vezi cum este scris / coroboreaza) _ Matei 22/29; 23/2-34; _ Daniel 12/4,[9 -pana la Mine / Mesia / Mielul _ Apocalipsa 5/1-9; _ Romani’a 5/14; 10/4,(14- ?!!),16,(17),18-2021; 12/(18),19-2021; 11/19; 18/11; (5/17; 10/34)], … & …

     in concordanta si cu “pre’viziunile oarbei Vanga, care a afirmat conformitatea cu Scripturile privitor la *Cel Promis*” (vezi) _ Fapte 3/(17-2021),22, …& … _ Marcu 4/2021-25, …
     context in care presupun ca “nu vreti sa-Mi fiti potrivnici”, caci potrivit cu profetiile nu ati fi singuri in cauza (vezi) _ Matei 13/57; _ Marcu 6/4; _ Ioan 4/44, … & … _ Daniel 11/14, …adica, ar fi si toate “Bisericile si Religiile din lume” (coroboreaza) _ Ioan 1/1,2,5,(11),14; 3/(16),17-2021; 4/(25),26; 5/39; 10/8,(9-16),2021; 16/8-11,[12], …

     _ Toate Bisericile / Religiile chemate (la masa / dialog / hrana / iarba verde de pe camp _ Matei 4/4; 13/13-17,34,35), _ Isaia 52/6; 53/1-11; 55/1,(6-8),9-11; 65/1 _ *Iata-Ma! Iata-Ma!*.

     • Incorect Politic

      Nu stiu despre ce pagina Vanga Vanghelia vorbesti, s-ar putea sa fie sters automat de catre wordpress pentru ca-l detecteaza ca fiind link riscant.
      Cum adica “nimeni cu id’urile reale”. Ce-ai vrea, sa ne dam CNP, nume si prenume? Nu asa se face dizidenta.

     • : … _ @[*Eu stiu despre ce pagina Vanga Vanghelia am vorbit, caci nu este stearsa; _ Presupun ca o puteti afla cautand prin gogle;

      -Posibiliatatea si sau probabilitatea ar fi pentru este sters automat de catre wordpress, care Ma cenzureaza inca din 2013, impreuna cu alde gogle.com, yaho.com, etc.com / SeReI-com / Mason-com, …ca niste (stricto-senso) “derbedei” _ Daniel 11/14, care cred ca pot sa moneypuleasca (de vre-o 2021 de ani, …la nesfarsit, om’menirea _ Marcu 4/2021-25, …pentru ca-l “detecteaza ca fiind link riscant” ?!!!, …”riscalitatea fiind stabilita de cine ?!!!/ ce calitate i-i acrediteaza ca sa stabileasca “softuri de detectori de risc”, …poate aceia cred ca pot sa devina “guvernanti planetari pe baza de prostie si prosteala, exploatand nestiinta, misticismul si superstitiile (?!!!), pentru ce (?!!!): …pentru bani, bogatii, sex, precum dobitoacele d’in desert’aciune care au pantece de dinozauri / dobitoace din pustiu / desrt’aciune, fara minte (vezi) _ Iuda 1/10-16, …niste nenorociti / blestemati, care fac rau intregii Planete / Intregii Umanitati, …care cred ei ca facand centrale atomice (pentru ei) si bombe nucleare (impotriva restului palnetei) si “multe alte felurite alte arme” [Q-?]: – Impotriva cui ?!!! (Impotriva Umanitatii!), …ca doar nu vad intentii declarate si coordonate impotriva “Extraterestrilor (iata, in detaliu) _ Isaia 1/2021-23; 3/12; 9/15-17; _ Ieremia 5/26-31; 9/3-8 …(profetii fiind valabile pentru toate popoarele), … inclusiv si implicit: …
      _ Isaia 10/1-3: …-*1. “Vai de cei ce rostesc hotarari nelegiuite si de cei ce scriu porunci nedrepte

      2. ca sa nu faca dreptate saracilor si sa rapeasca dreptul nenorocitilor poporului Meu, ca sa faca pe vaduve prada lor si sa jefuiasca pe orfani!
      3. Ce veti face voi in ziua pedepsei si a pieirii, care va veni din departare peste voi? La cine veti fugi dupa ajutor si unde va veti lasa bogatia?
      4. Unii vor fi ingenuncheati intre cei prinsi in razboi, iar altii vor cadea intre cei morti.” Cu toate acestea, mania Lui nu se potoleste, si mana Lui tot intinsa este.*, … & … _ Iacov 4/14.

      _ Eu, “Fiul Omului” sint ridicat, acum in vremea de pe urma / “la implinirea vremii” _ Galateni 4/4; _ Matei 11/19, …sa salvez ce era pierdut (asa cum este scris, dar necredinta si neascultarea vin din pricina faptului ca omenirea este tencuita cerebral ca un mort’mant /”cavou”, de catre duhnitorii de misticism si superstitii (asa cum am mai scris / citeste) _ Matei 22/29; 23/2-34; …[Q-?]: -Ce era / va fi pierdut _ Matei 18/11, …daca nu ascultati de Mine [_ Fapte 3/(17-2021),22], …va fi pierduta “Taina Rastignirii (nu ‘crucificarii / nu a existat crucificare pe vre-un crucioi de lemn) _ Daniel 12/4,[9]; _ Matei 27/63-66, …-Taina Dumnezeirii _ Apocalipsa 10/7; 17/14; 22/13, …-Taina Invierii dintre cei Morti _ Romani’a 5/14; _ Matei 26/23; _ Fapte 17/23-25, … & … _ Matei 13/13-17,34,35; _ Ioan 10/8,(9-16),17-2021; 16/25,(33); _ Romani’a 16/25; _ Coloseni 1/26.

      = Cu stima. -“Mielul”/”Mesia” _ Apocalipsa 5/1-9; 17/14; 22/13; _ Romania 5/14: -“Cel dintai din Invierea mortilor” (coroboreaza) _ Facerea 7/22; _ Matei 26/23; _ Romani’a 10/4,(14-?!),(16),17-2021.

 6. Daca se pregateste ceva atunci vreau si eu sa ma alatur, in acest moment ma aflu in strainatate insa doresc sa ma intorc in viitorul apropiat, deocamdata pot sprijini cauza financiar (din putinul pe care-l am). Acesti criminali trebuie urgent impuscati. Va rog frumos sa construiti o lista cu toti acesti alogeni (dumneavoastra cei care sunteti in masura si aveti cunostintele necesare) si faceti-o publica cu nume (si adrese daca se poate). Rezistenta in munti stiti bine cum a decurs, propun sa ii luam pe rand pe fiecare atunci cand nu se asteapta. Daca ajungem sa fugim in munti o sa sfarsim ca stramosii nostri, nu cred ca e o optiune. Avem nevoie de 3 lucruri: sa castigam increderea populatiei (fara asta nimic nu e posibil), sa formam un grup paramilitar, si binenteles avem nevoie de arme + finantare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *