Home / Educativ / Sorin Roșca Stanescu fluieră în sinagogă vorbind despre crimele de război comise de REZISTENȚA FRANCEZĂ

Sorin Roșca Stanescu fluieră în sinagogă vorbind despre crimele de război comise de REZISTENȚA FRANCEZĂ

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Mai 19, 2023

Sorin Roșca Stanescu fluieră în sinagogă vorbind despre crimele de război comise de REZISTENȚA FRANCEZĂ

La acest videoclip scurt, în care SRS vorbește despre crimele de război ale Rezistenței Franceze, a apărut un comentariu relevant semnat Oana Popescu, pe care îl reproducem integral mai jos:

În cele 53 de secunde, Domnul Sorin Roșca Stănescu spune următoarele, aproape cu ghilimele: ”Crime de război, chiar abominabile, au fost săvârșite de către ”REZISTENȚA FRANCEZĂ”, deci nu numai de către adversarii Franței lui De Gaulle, din cel de al II-lea Război mondial.

După 80 de ani, un veteran al veteran al ”REZISTENȚEI FRANCEZE” a mărturisit aceste crime, iar în prezent se fac deshumări, fiind scoase la iveală cadavre ale prizonierilor nemți, uciși de către membrii ”REZISTENȚEI”. Să vedem dacă și în acest caz se întrunește un TRIBUNAL INTERNAȚIONAL, ”pentru că omorul este imprescriptibil”.

Ca toți politrucii plătiți și neplătiți (direct sau indirect) de BANDA CELOR PATRU (Anglia, Franța, Uniunea Sovietică, SUA), SRS folosește conjuncția ”ȘI”, pe care am subliniat-o cum am putut, pentru a ne arăta că alții, anume ”adversarii Franței lui De Gaulle”, (adică Nemții), ar fi comis CRIME DE RĂZBOI. Războiul a fost mai complicat, Nemții i-au bătut pe Francezi cu patru ani și două luni (iunie, 1940), înainte ca generalul și nu tocmai DE GAULLE (asta-i altă poveste) să fie înscăunat, de către Anglo-Americani, precum Ana Pauker și banda ei, la noi, de către Ruși.

Adevărații Francezi consideră că falsul general DE GAULLE a fost CĂLĂUL ADEVĂRATEI FRANȚE, CARE ÎNTRE IUNIE 1940 ȘI AUGUST 1944 A FOST CONDUSĂ DE MAREȘALUL PHILIPPE PETAIN, unul dintre marii comandanți francezi din primul Război mondial. În mai-iunie 1940, victoria germană a fost atât de rapidă (trei săptămâni de ”război fulger”), încât Francezilor le sună și acum zeama în coaie.

În cadrul celor două Războaie mondiale, nu Nemții au fost campionii crimelor de război ci Anglo-Americanii, Rușii țarului Nicolae al II-lea, și apoi cei ai lui Stalin, fiind mult în urma ADEVĂRAȚILOR, NEDEZMINȚIȚILOR CAMPIONI AI CRIMELOR DE RĂZBOI, CARE AU FOST ȘI RĂMÂN ÎNCĂ ANGLO-AMERICANII.

În urmă cu câteva săptămâni, editura CORINT a publicat FURTUNA IADULUI – PRĂBUȘIREA GERMANIEI NAȚIONAL-SOCIALISTE, 1943-1947, pe care DOMNUL SRS ar fi putut s-o citească de acum zece ani, de vreme ce, de peste cinci ani, aceasă carte se putea citi gratis pe situl INCORECT POLITIC. Românii dornici să cunoască adevărul privind CRIMELE DE RĂZBOI ALE ANGLO-AMERICANILOR trebuie neapărat să citească această carte.

În rest, după cum stabilește filosoful Lucian Blaga, în penultimul capitol din Spațiul Mioritic, (capitol intitulat: Influențe modelatoare și influențe catalitice), Nemții au fost totdeauna un POPOR CATALIZATOR al celorlalte popoare cu care, într-un fel sau altul, au intrat în contact. Ce înseamnă asta, ”catalizator”, în sensul lui Blaga? Înseamnă care catalizează, care ajută și pe alții să se înțeleagă, să se împlinească din punct de vedere omenesc, inclusiv politic, reușind astfel, uneori, chiar să își fabrice dușmani.

De exemplu, Rusia Kieveană, apoi, vreme de multe secole, întreaga elită rusă a fost de origine germanică (Suedezi, Vikingi, Austrieci, Prusaci, Bavarezi, etc). În cele din urmă, Statul Rus creat de acești germani a devenit dușmanul celor care l-au creat. La noi, potrivit aceluiași Blaga, patrioții și naționaliștii adevărați, personalitățile cele mai profunde și roditoare au studiat în Germania, nu la Paris, unde, cum se știe, AI NOȘTRI TINERI ÎNVAȚĂ LA GÂT CRAVATEI CUM SE LEAGĂ NODUL… Gheorghe Lazăr, fondatorul primei Școli Românești din București, a studiat la Viena, ca mulți alți Români (Nae Ionescu, etc), dar și Unguri, din Transilvania, care au devenit naționaliști, adică patrioți luminați, uneori chiar înfocați.

În Franța au studiat ”căldiceii”, Bolintineanu, Alecsandri-”DRI-DRI!, intelectuali care, precum Negrii africani, s-au lăsat ”modelați”, fiind refractari la catalizare. Francezii, se știe, au suferit și suferă de un foarte curios ”mesianism cultural” (capitala lor este ”ORAȘUL LUMINĂ”, etc., după cum iudeo-jidănimea suferă de mesianismul absolut al ”poporului ales”). La Monte Cassino (Italia, și în multe localități din Germania (zona de ocupație franceză), armata multirasială franceză, din toamna 1944 și primăvara lui 1945, formată mai ales din Negri, Marocani, Algerieni, etc. beneficia regulat de două sau trei zile de barbarie democrată, în care soldații-bandiți puteau comite orice jafuri, violuri, crime).

La noi, mujicii rușii se mulțumeau cu ”Davai ceas”, ”Davai palton”. Francezii, popor rafinat, mai ales în rele, în plin secolul XX, au avut pretenții mult mai mari decât ”Davai ceas” sau ”Davai palton”. De altfel, crimele ”REZISTENȚEI FRANCEZE”, de care vorbește SRS au fost CRIME CONTRA FRANCEZILOR NORMALI, CARE COLABORASERĂ CU GERMANII, ca și noi, Românii, dorind cu toții salvarea purității rasiale a Europei, salvarea culturii și civilizației europene, a popoarelor de rasă albă, care între timp au ajuns popoare de sclavi, cu botniță la gură, vaccinați forțat, ca animalele din grădinile zoologice.

De ce Franța adevărată, Franța mareșalului PETAIN a colaborat cu Germania? Pentru că, încă de pe atunci era clar că victoria BANDEI CELOR PATRU VA ÎNSEAMNA, ÎN TIMP, DECĂDEREA EUROPEI, DISPARIȚIA PROGRMATĂ DEJA A RASEI ALBE (de când? Cine vrea să știe de când popoarele de rasă albă sunt condamnate să piară, și de cine anume, n-are decât să citească DEUTERONOMUL, a 5-a carte a Bibliei).

În rest, potrivit multor autori, francezi și non-francezi, REZISTENȚA FRANCEZĂ A UCIS FĂRĂ PROCES, FĂRĂ NICIUN FEL DE PARODIE JUDICIARĂ, CÂTEVA ZECI DE MII DE FRANCEZI. CIFRA TOTALĂ A CELOR UCIȘI CU SAU FĂRĂ VREO ÎNSCENARE JUDICIARĂ A DEPĂȘIT 100 000 (o sută de mii) de victime. După unii autori, ar fi vorba de peste 200000!

Domnule SRS, puteți lua notă: AȘA NUMITA REZISTENȚĂ FRANCEZĂ A FOST O BANDĂ DE ASASINI COMUNIȘTI, CARE A UCIS MAI MULȚI FRANCEZI DECÂT ÎNTREGUL RĂZBOI MONDIAL (al 2-lea).

Vă spun acestea în calitatea mea de DOCTORIȚĂ ÎN POLITOLOGIE, chiar a universității SORBONNE, PARIS.

Cât despre TRIBUNALUL INTERNAȚIONAL, pentru judecarea crimelor imprescriptibile, ori vă lipsește vreo doagă, în care caz vă scuz, ori sunteți un politruc de cea mai joasă speță, în care caz vă acuz.

Oricum, Tribunalul Internațional la care probabil vă gândiți, n-a fost deloc ”internațional”, ci INTER-ALIAT, ceea ce nu-i totuna. Domnia Voastră ați putea face altceva, decât să repetați și să insinuați, ca un papagal bolșevic, minciuna falsului și banditescului ”tribunal”Nuremberg I, pe care Federația Rusă o va demasca în anii ce vin.

De altfel, primii care ar trebui judecați, de către un eventual și foarte puțin probabil ”TRIBUNAL AL OMENIRII”, PRIMII CARE AR TREBUI ANCHETAȚI DE CĂTRE ISTORICI ȘI ZIARIȘTI (din păcate majoritatea istoricilor, ca și a ziariștilor, sunt mercenari, politruci, ultimele gunoaie și excremente omenești). Oricum, primii care ar trebui judecați de un astfel de tribunal ar fi organizatorii LINȘAJULUI PSEUDO-JUDICIAR DE LA NUREMBERG, 1945-1946. Într-un fel special, după cum am spus, acest lucru s-a făcut deja, în cadrul adevăratului proces, NUREMBERG II, de care Domnia Voastră încă nu ați auzit.

Repet: Într-un fel special, PROCESUL NUREMBERG II A AVUT DEJA LOC, ÎN ANII ȘAPTEZECI. UNDE? CHIAR LA NUREMBERG. TRIBUNALUL NUREMBERG II A FOST ÎNTR-ADEVĂR UN TRIBUNAL INTERNAȚIONAL, (NU TRIBUNALUL BANDEI ÎNVINGĂTOARE, AL BANDEI CELOR PATRU) compus din reprezentanții a zece sau douăsprezece popoare europene (nu State, ci popoare). Cu excepția avocatului lui Hitler și a celui al lui IUDA, toți judecătorii, jurații, avocații, grefierii, întreg personalul tribunalului a fost format din Europeni tineri, născuți în 1945 sau după.Pentru orice clarificări și amănunte, contați pe Redacția Internațională INCORECT POLITIC.

6 comments

 1. Şoc într-un tren din Austria, după ce în difuzoare s-au auzit vocea lui Hitler şi sloganuri naziste
  https://www.nationalisti.ro/soc-intr-un-tren-din-austria-dupa-ce-in-difuzoare-s-au-auzit-vocea-lui-hitler-si-sloganuri-naziste/

 2. “Rezistența Franceză” a fost mai degrabă o reţea criminală iudaică a lui Victor Rothschild, din celebra familie de bancheri.
  Nathaniel Mayer Victor Rothschild (1910-1990), supra-numit şi „Churchill’s MI5 anti-sabotage expert“ a activat în timpul războiului în conducerea Serviciului de Spionaj britanic. În atribuţiile sale intrau punerea de bombe, spionajul şi dezinformarea (inclusiv minciuna că Hitler ar fi avut origini iudaice, răspândită de spionii britanici între germani), în acest scop fiind creată, finanţată şi folosită „Rezistenţa“:
  https://www.incorectpolitic.com/despre-rezistenta-franceza/

  Ştirea relatată de dl. Roşca Stănescu provine de acum trei zile de la BBC News, París:
  După aproape 80 de ani, “Fluturele” a vorbit. Zeci de cadavre vor fi căutate într-o pădure din Franţa, după ce un fost luptător al Rezistenţei a rupt tăcerea şi a povestit cum au fost executaţi nazişti 40 de soldaţi germani care au fost executaţi de Rezistenţa franceză în iunie 1944.
  https://www.bbc.com/news/world-europe-65613900
  prezentată şi în limba română:
  https://www.news.ro/externe/dupa-aproape-80-de-ani-fluturele-a-vorbit-zeci-de-cadavre-vor-fi-cautate-intr-o-padure-din-franta-dupa-ce-un-fost-luptator-al-rezistentei-a-rupt-tacerea-si-a-povestit-cum-au-fost-executati-nazisti-1922400717002023050721127153

 3. Steinbergfeldowikz

  De când l-am văzut îngenuncheat în fața khazarilor și cu gura căscată in așteptarea jetului , chipurile pentru vinovăția familiei lui de a aparține mișcării legionare, nu pot să-l mai văd pe acest vierme de bălegar sorin roșca stănescu.

 4. A fi vrut sa comentez… dar articolul si comentariile spun ce era nevoie.
  As arata ca cei care s-au opus procesului de de-satanizare a Frantei (adica dusmanii germanilor) au fost nu doar bolsevicii – cu o covarsitoare majoritate jidaneasca a “fruntasilor” – ci si slugile lor, franc-masonii (arestati in Germania unde au fost scosi in afara legii drept conspiratori impotriva germanilor, … toate documentele confiscate si cladirile-sediile demolate!).

  In Germania operase si satanistul Alison Crawley (dat in urmarire de Reich) iar in Franta, la Paris facea spume jidanu’ din Moinesti, Bacau – Tristan Tzara cu inventia lui comandata de Satana de rebeliune culturala anti-crestina, Dada-ismul.
  DE Gaulle – fara a fi gasit in listele de membri ai vreunei loji masonice a fost “aparator’a si sustinator al franc-masonilor, el re-instaland aeasta oculta satanista in Algeria…

  Si e bine ca ati amintit de crime de razboi – de care nemtii nu s-au facut vinovati – reale, cele ale americanilor…
  Fara a uita de cele ale psihopatului Churchill – remember Hamburg – operatiunea Gomora. … remember Dresda…. si alte 130 de orase unde in total sute de mii de civili au fost arsi de vii cu bombe incendiare.
  Nu a fost doar lasitate ci si calcarea in picioare a onoarei militare respectate de germani ca lupta sa se duca doar intre militari.

 5. sintagma “civilizatia anglo-saxona” nu e depasita decat de sintagma “credinta iudeo-crestina”……srs e un gunoi ca restu ziaristilor cu Carnet Rosu; comentariu dnei Oana Popescu e exceptional.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *