Home / Actualitate / ȘOC: România nu Este Înapoiată, ci Dimpotrivă!

ȘOC: România nu Este Înapoiată, ci Dimpotrivă!

Mortuz
Incorect Politic
Februarie 9, 2018

Gabriele Kuby

Gabriele Kuby: „România nu este deloc înapoiată, ci dimpotrivă. Să nu credeţi că toate lucrurile bune vin din Occident”

Gândindu-ne la evenimentele îmtâmplate recent la Muzeul Țăranului Român, vedem cât de tare încearcă (((Uniunea Europeană))) să introducă propaganda homosexualității în anul centenarului.

Mai bine spus, noi am fost avertizați de astfel de activități în urmă cu 3 ani.

Stiripentruviata:

“Între 3 şi 6 noiembrie 2014, sociologul german Gabriele Kuby a venit în România pentru a-şi promova carte proaspăt lansată, Revoluţia sexuală globală: Distrugerea libertăţi în numele libertăţiiprintr-o serie de conferinţe susţinute la Iaşi, Bacău, Constanţa şi Bucureşti.”

Când ea a fost întrebată cum ar trebui românii să-și păstreze familia și identitatea neștirbite, aceasta a răspuns în felul următor:

În primul rând, nu mai gândiți că sunteți în urmă. Nu vă mai gândiți că lucrurile bune vin din vest- în realitate este adevărat exact opusul. De fapt, din vest vin lucruri realmente malefice. Am auzit o știre azi. Niște ONG-uri din România au declarat că țara voastră trebuie să prindă din urmă (n.r.:trenul educației sexuale din Occident). Puteți fi foarte fericiți că această distrugere nu a avut încă loc în țara voastră. Și ar trebui să vă mobilizați în toată țara în orice coaliție posibilă, cu oricine, inclusiv de peste granițe, și cu origine din interiorul țării care poate lupta împotriva acestui lucru. Vor să ajungă la copiii voștri! Îi vor sexualiza, iar sexualizarea copiilor va prăbuși civilizația. Fiindcă va prăbuși mai întâi familia. Aceasta este rădăcina.

Așa că trebuie să faceți tot ce puteti. Și puteți fi fericiți că dictatura comunistă v-a protejat de revoluția sexuală care a început în Occident în 1968. Încă mai aveți un sistem de valori conservatoare. Încă mulți oameni mai cred că familia (n.r: naturală) este bună, că homosexualitatea nu este corectă.

Aşa că răspândiţi vestea că nu sunteţi deloc înapoiaţi. Ba dimpotrivă.

Puteți fi fericiți că aceste lucruri încă nu s-au întâmplat. Fiindcă are loc distrugerea societății, iar Uniune Europeană este purtător de stindard în acest sens.”

Bine că regimul lui Ceaușescu nu permitea homosexuali, dar nu asta e ideea.

Este vorba despre mesajul care a fost transmis acum 3 ani și nimeni n-a ascultat, crezând că nu va fi o problemă.

Ei bine uitați-vă unde suntem acuma.

În loc să promovăm Marea Unire, am ajuns să acceptăm orice sancțiune impusă de Uniune, mulțumită politicienilor noștri.

Acesta este doar începutul pentru bieții de noi.

În curând vom vedea mai multe parade gay cu același nivel de degenerare ca-n Suedia, dacă nu facem nimic.

 

One comment

  1. Vă aducem la cunoștință faptul că, din ce în ce mă mulți Români, contrar propagandei actuale, arată o determinare crescândă în apărarea Credinței, culturii și a tradițiilor noastre! Strigatul Romaniei a fost auzit, ne recuperăm țara!!

    https://www.facebook.com/etaramea/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *