Home / Internațional / Slovacia interzice oficial Moscheile

Slovacia interzice oficial Moscheile

Incorect Politic
Septembrie 13, 2020

Slovacia interzice oficial Moscheile
 

Via Naționaliști:

 

Slovacia – o națiune a cărei istorie și cultură creștină se întinde de peste 1.000 de ani – a interzis oficial moscheile să fie înființate oriunde în țară.

Slovacia a introdus măsuri care o fac țara cu cele mai dure legi împotriva islamului din toată Europa.

În 2016, două treimi din deputați, inclusiv cei din opoziție, au votat în favoarea legislației prezentate de Partidul Național Slovac guvernamental (SNS). Legile impuneau grupurilor religioase din țară să aibă 50.000 de adepți care să-și conducă școlile, să deschidă unități religioase sau să se califice pentru subvenții guvernamentale.

Anterior, legea cerea doar 20.000 de semnături.

Potrivit unor surse oficiale, islamul, care a fost vizat în principal de lege, are mai puțin de 5.000 de adepți și zero moschei în țara fără ieșire la mare din centrul Europei.

În 2016, atunci prim-ministrul Robert Fico a spus într-un interviu: „Îmi pare rău, Islamul nu are loc în Slovacia … Este de datoria politicienilor să vorbească despre aceste lucruri foarte clar și deschis … Nu aș dori să existe zeci de mii de musulmani ”.

… Alți politicieni au fost, de asemenea, deschiși cu privire la faptul că nu vor ca populația musulmană să crească în Slovacia.

„Islamizarea începe cu kebab și este deja în desfășurare în Bratislava. Să ne dăm seama cu ce ne putem confrunta în cinci sau zece ani „, a declarat președintele SNS Andrej Danko în 2016 …

Până în prezent, Slovacia este singurul stat membru al UE în care nu există o moschee oficială. În schimb, comunitatea musulmană din țară se întâlnește în case închiriate sau în camere de rugăciune temporare …

În Republica Cehă vecină, de exemplu, Comunitatea buddhismului, pe care o urmărește în principal comunitatea vietnameză locală, a solicitat recent înregistrarea. Cu toate acestea, Ministerul Culturii din Cehia nu a respectat cererea pentru a treia oară …

Dar există doar câțiva musulmani în ambele țări; în Republica Cehă, musulmanii reprezentau mai puțin de 0,1% din populația totală.

Articol tradus in mod automat.

10 comments

 1. Romania trebuie sa interzica orice nu este crestin… chiar daca papistasii si sectantii se cred crestini, ei sint predominant si fundamental anti-romani.
  … fara musulmani, MOZAICI!, Bahai, budgisti, yoghini, si prea multi alti rataciti si vrajmasi ai lui Hristos.

  • Lipsa de toleranță religioasă este o caracteristică semită,non-europeană.Important este viitorul omului alb pe acest pământ nu interminabilele și dezbinatoarele dispute religioase.

   • Aici ai dreptate, antichitatea nu a suferit de mania convertirii care a aparut dupa preluarea puterii politice de catre crestini. E adevar greu de digerat, dar trebuie sa recunoastem asta.

 2. Islam în România înseamnă viitoare pierderi de teritoriu precum în Occident. Or noi am dovedit că pierdem teritoriu în favoarea țiganilor, a ungurilor, a sașilor, a machedonilor (Medgidia-Neptun-Constanța) etc. Numai cine nu vrea nu fură teritoriu din halca României “mari”. Dacă viitorul omului alb e important, cum naiba să promovezi toleranța religioasă? M-am săturat de idioțenia unor debili ce comentează fără logică pe acest site. Bravo Slovaciei, Poloniei și Ungariei pentru pozitia asumată față de invadatorul Mahometan. Poziție care, în substanță, este orientată și împotriva organizatorilor semitici sau semitizați din interiorul (democrații) și exteriorul țărilor respective (U.E.).

 3. Bai astia care comentati si huliti pe acest site cu nickname uri straine de pamantul romanesc,duceti-va acolo de unde va provin nickname urile !Chiar si mai jos,unde e cald,foarte cald,frige de-a dreptul si polemizati cu domnul locului acela! Am Zis!

 4. Personal prefer să am în țară 15milioane de musulmani de rasă europeană,eventual blonzi, decât 1000 de creștini negrii sau cafenii.

  • Linia acestui site este naționalism în ortodoxie. Creștinismul din România pe care o promovăm, nu are treabă cu creștinismul fără frontieră susținut de Vatican. România cu 15 milioane de musulmani sau de “creștini” negri, nu mai este România! Stalin, aici nu faci 2 bani cu asemenea gândire, ești mult prea verde…

 5. Motivația cruciadelor de tip medieval este depășită în secolul nostru marcat de numeroase descoperiri științifice în diverse sfere de activitate.Domeniul geneticii de exemplu,a confirmat și continuă să confirme valoarea concepțiilor privind diferențele rasiale între oameni.Chiar dacă presiunile politice fac eforturi disperate sa-l ascundă, adevărul științific invalidează ideile egalitariste,corecte politic de tip marxist sau neomarxist.Dogmele religioase sau politice de inspirație comunistă,sau liberal-, democrată,continuă să se prăbușească sub loviturile administrate de progresul științific.Salvarea identității genetice, rasiale,este primordială.Disparitia sa va angrena după sine întreaga structură a culturii și civilizației europene.Inclusiv identitatea creștin-ortodoxă română.

 6. Da,toleranței religioase,un NU hotărât imigrației arabe musulmane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *