Home / Actualitate / Site-ul FileList se închide în ianuarie 2024

Site-ul FileList se închide în ianuarie 2024

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Octombrie 15, 2023

Site-ul FileList se închide în ianuarie 2024

Avem o știre importantă pentru comunitatea de pirați, popularul site de torente FileList se va închide în ianuarie 2024, conform mesajului administratorului:

Dragilor,
Îmi pare rau că trebuie să vă adresez acest anunț, însă aici seîncheie activitatea trackerului nostru. Este important să înțelegeți și să acceptați această decizie. Deși a fost una dificila, a fost luată în urma unor evaluări atente și din motive bine întemeiate.

Din nefericire nu mai dispun de timpul necesar pentru a mă ocupa de site. Un asemenea site necesită o implicare destul de mare și prioritățile mele din viața de zi cu zi s-au schimbat în ultimii ani. Timpul este cea mai prețioasă resursă pentru noi toți iar eu am investit suficient timp aici.

Am vrut să las site-ul altcuiva, care să se ocupe de comunitate în continuare dar din păcate nu am cui să-l las. ToXiC, cel care urma să îmi ia locul nu mai este printre noi.

Responsabilitatea este mare, avem un număr imens de useri care au și date sensibile ce nu pot fi lăsate pe mâinile oricui. Se pot face abuzuri mari și cine are puterea absolută poate decide orice cu privire la tot ce ține de comunitate, deci evident este nevoie de un om de încredere, capabil dar care să aibă și cunoștințe tehnice foarte avansate pentru a asigura securitatea userilor și buna funcționare a site-ului. Destul de greu de găsit un asemenea om care să fie integrat aici și să împărtașească aceleași valori și să aibă aceeași dedicare de care v-ați bucurat în ultimii 16 ani.

Am decis că cel mai OK este să închid site-ul decât să risc cu așa ceva.

Îmi pare sincer rău, am investit și eu foarte multă muncă aici și mereu am avut comunitatea în suflet.

În calitate de SysOp vă mulțumesc pentru implicarea voastră cativă în comujnitatea noastra. Am apreciat profund contribuțiile valoroase, pasiunea pe care ați adus-o și efortul depus. FileList nu ar fi ce este astăzi fără implicarea voastră, a tututor!

Ce se întâmplă de acum înainte?

Din momentul acesta donațiile sunt închise iar suma pe care o deținem acoperă cheltuielile pentru încă 2-3 luni de zile.

În caest timp vă puteți bucura de site, puteți descărca ce aveți nevoie de aici și puteți să vă postați mesajul de rămas bun în topic.

Dupa ~3 luni, undeva prin ianuarie 2024, site-ul se va închide definitiv.
Cu dragoste și prețuire,
EboLLa

 

Alternative la filelist: igg-games.com, cs.rin.ru, knaben.eu, printre altele.

2 comments

  1. E deja sechestrat, adică închis pentru cauză penală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *