Home / Chestiunea Jidănească / Sionistul Marco Maximilian Katz este complice la genocidul din Gaza

Sionistul Marco Maximilian Katz este complice la genocidul din Gaza

Sterie Ciumetti
Incorect Politic

Februarie 9, 2024

Sionistul Marco Maximilian Katz este complice la genocidul din Gaza

Iată un comunicat interesant al asociației de stânga Solidaritate România-Palestina:

Via Solidaritate România-Palestina:

Pe 24 ianuarie Maximilian Marco Katz, liderul „Centrului pentru Monitorizarea și Combaterea Antisemitismului în România” și un sionist mândru a făcut un apel autorităților să ne anuleze protestul de pe 27 ianuarie, ziua Comemorării victimelor Holocaustului.

Acest individ este un fost ofițer al criminalei armate sioniste, deci un participant activ la genocid, în consecința afirmațiile lui de îngrijorare despre relativizarea holocaustului nu au nicio valoare.

Dar, cine sunt Maximilian Marco Katz și Centrul pentru Combaterea Antisemitismului?

Comunicatul asociației  poate fi citit integral aici: https://solidaritateromaniapalestinaorg.wordpress.com/2024/02/05/manipularea-holocaustului-pentru-innabusi-activismul-pro-palestina/

 • De asemenea, va avea loc un protest pro-Palestina în București în data de 17 februarie, la orele 14-18 la Universitate.

E regretabil că organizațiile care monopolizează poziția pro-Palestina și implicit anti-Israel sunt în totalitate de stânga, astfel că avem grupuri precum “Queers for Palestine” care fac mai multe în direcția conștientizării genocidului din Gaza decât fac asociațiile naționaliste. Acest subiect de actualitate internațională ar putea fi un prilej de reconciliere între grupuri cu convingeri diametral opuse, un prilej de solidaritate reală pentru a expune cât mai eficient crimele sioniștilor și influența lor asupra popoarelor europene. Din nefericire, cei care se dau toleranți și umaniști refuză să colaboreze cu ‘extrema dreaptă’ pentru că ‘fascism și antisemitism’. În același timp, organizațiile de dreapta nu fac demersuri pentru a se apropia de activiștii pro-Palestina, pe motiv (real) că sunt anarhiști, feministe și poponari.

4 comments

 1. reconciliere ntre grupuri… perversii si crestinii… ?!?
  Iubim si pe pacatos daca nu mai pacatuieste; in acest caz particular, perversii isi fac reclama inchipuindu-si ca ei sint palestinieni si noi sintem israelienii…. noi, crestinii. Oamenii normali la cap, dezgustati de “cultul fecalei|.

 2. Nici crislamistii activisti pro palestina, nici prosemitii si cei care promoveaza holocaustul nu au ce sa caute aici. Toti expulzati.

  anti-Israel, anti-sionism = bun
  pro musulmani, pro Palestina = rau

  Mai toate articoelele pe canalele de alternativa sunt pro musulmani, pro Palestina. Universalism crestin. Nu.

 3. Sionistul Katz nu este doar un șpăgar, ci și un criminal, ca toți sioniștii!

 4. Daca SRI ar fi fost pro Romania, acest individ trebuia investigat pentru că se pare că e și agent Mossad!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *