Home / Actualitate / Nu mă înrolez în armată ca să mor pentru interese străine

Nu mă înrolez în armată ca să mor pentru interese străine

Cosmin C.
Incorect Politic
Ianuarie 7, 2024

Nu mă înrolez în armată ca să mor pentru interese străine

Nu mă înrolez în armată ca să mor pentru interese străine

Sunt un tânăr de 25 de ani, alb, român, apt din punct de vedere medical, cu cazierul curat, patriot și implicat în activități civice alături de mai multe asociații pro-românești.

Nu mă voi înrola voluntar în armată și nu mă voi lăsa prins dacă se fac recrutări obligatorii.

Nu doresc să mor pentru interese străine într-un război care nu îmi aparține, în care poporul român nu are o miză reală. Resping chemarea să apăr iudeocrația. Refuz să fiu trimis pe frontul ucrainean ca și carne de tun, refuz să plec în deșert și să mor pentru pseudosemiți. Iar dacă cumva, prin vreo întâmplare nefericită, voi fi prins și forțat să merg pe front, îmi voi întoarce arma împotriva celui care dă acest ordin criminal.

A trecut vremea în care putem fi prostiți să ne dăm viața pentru bancheri și politicieni corupți. Dacă e să-mi apăr țara, pământul, familia, cu toată dragostea și bărbăția mă ofer voluntar să lupt pentru patrie, ba chiar aș face un marș asupra Bucureștiului pentru a-l elibera. Dar refuz să fiu pionul globaliștilor într-un conflict străin care are o singură menire: depopularea.

Țara noastră este sub ocupație, înainte să ducem un război extern este nevoie să recucerim România.

Guvernanții, autoritățile, ofițerii serviciilor secrete să știe: Generația mea nu mai poate fi păcălită cu reclame prefăcute, cu demagogie livrată într-un ambalaj de patriotism. Vreți război cu Rusia? Să fie politicienii primii care se înscriu, apoi mă mai gândesc.

Toată lumea vorbește despre al treilea război mondial, despre escalarea conflictelor actuale, despre înrolări, recrutări și antrenamente militare. Dacă noi, tinerii, refuzăm să fim târâți în războaie străine, cu ce armate vor duce lupta? Eu refuz să fiu carne de tun.

Eu refuz să lupt pentru interese străine.

România prima, când Armatei Române îi vin mințile în cap și fac demersuri de recuperare a suveranității naționale, atunci și doar atunci să îmi trimită scrisoarea de incorporare, în orice alt scenariu ea va ajunge pe foc.

Cosmin C.

9 comments

 1. Felicitări brav român pentru atitudine și demnitate!! Așa trebuie să procedeze bărbații români față de acești trădători de neam și țară !! Iar cei care vor neapărat război să trimită armata lor , globaliști inumani!!!

 2. DAca se dau bani multi de la stat, sa nu Domane fereste sa se inroleze ciorile…..asta ar mai lipsi, ca in politie sunt deja.

 3. Așa trebuie acționat. Țineți minte BOICOTUL și SABOTAJUL sînt cele două arme pașnice de luptă împotriva a tot ce conștiința ta refuză . Alături de nesupunerea civilă aceste două arme sînt imbatabile.

 4. Cinste ție brav roman! Desteptati-va tineri romani!

 5. Absolut!!! Au vrut să mă forțeze să fac injecția jidănească, au îndatorat țara cu sute de miliarde de euro, au vândut tot ce era de vândut…

  >>>Vreți război cu Rusia? Să fie politicienii primii care se înscriu, apoi mă mai gândesc.

  De ce aș pleca la război contra Rusiei? Ca să se legalizeze relațiile între homosexuali în Rusia în caz de victorie NATO?

  A propos, SUA elimină diploma de liceu ca cerință pentru soldați. E disperare mare…

 6. Cosmin C.

  Cinste parintilor care ti-au dat viata!

 7. Trebuie făcut ceva pentru a smulge puterea din mana politicienilor si a iudeo masoneriei și pentru refacerea armatei romane și eliberarea României. Tineretul trebuie sa refacă Mișcarea Legionara și trebuie refăcute cuiburile legionare la nivelul întregii tari. Trăiască Legiunea și Căpitanul !!!!!!

 8. “in al treilea razboi vor lupta cu bata”
  ininate de asta va fi un gaming cu drone si droizi si bombe atomice

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *