Home / Educativ / Singurul lider de care aveți nevoie e cel pe care-l vedeți în oglindă

Singurul lider de care aveți nevoie e cel pe care-l vedeți în oglindă

Incorect Politic
Martie 31, 2021

Oamenii încep să înțeleagă

Via Trenduri:

Treptat încep să conștientizeze că sunt parte a unei mascarade de zile mari, că „regele e gol”. S-au speriat de o gripă, dar, în ciuda propagandei, nu pot fi speriați la infinit. Mai ales dacă au trecut prin ea imunizându-se natural. De-aceea ies în stradă! Și, culmea, de-aceea cei care sunt acum în stradă sunt tinerii. Își văd viitorul compromis. Culmea, tocmai tinerii cărora neomarxiștii le-au făcut creierii praf cu sloganele lor „corecte politic”, fix tinerii au ajuns să nu mai suporte teroarea unui sistem tembel. De-aceea ies în stradă. Ies din instinct pentru că simt cum viața le este compromisă inutil, cum sunt împinși spre sclavie.

Ticăloșii aflați la putere sunt deranjați. Deh, li se strică apele și nu-și pot pune în aplicare planurile ticăloase. Am văzut de-a lungul timpului cum nemernicii i-au insultat pe cei care nu mai puteau. Ceaușescu i-a făcut „teroriști”, nea Nelu „golani”, băsiștii împuțiți vorbeau despre „mahalaua ineptă”, în timp ce neomarxiștii de la putere jignesc făcându-i pe cei ieșiți în stradă „aberanți”, „needucați”, „săraci”. Nu, bă Seidler, aberant ești tu! Dacă vrei să porți botniță fă-o obligatorie pentru tine și familia ta, nu le-o impune altora, tembelule! Nu, bă Caramitre, ăia din stradă nu-s săraci cum îi faci tu! Doar că n-au avut posibilitatea să paraziteze bugetul public așa cum a făcut-o tac’tu! Iată cum se întâlnesc marile sprite: jignindu-i pe cei din stradă care ies pentru că așa nu se mai poate. Și disperarea e cu atât mai mare cu cât fenomenul nu e controlabil. Oamenii ăștia nu au fost scoși în stradă prin intermediul „agitatorilor de oenge”, plătiți din fonduri dubioase, nu au fost învoiți de la serviciu de Steven care avea interese de zeci de milioane de euro. Nu, oamenii ăștia au ieșit pentru că așa nu se mai poate! De-aici e disperarea viermilor de la vârful statului.

Știu că niciodată ticăloșii cățărați pe scaunul puterii n-au luat în seamă freamătul străzii. Știu că au ignorat ceea ce simt oamenii. Dar mai știu și că toate acestea se răzbună. Așa cum băsescu își va vedea bătrânețile zdruncinate de tot felul de probleme(nu-i ușor s-o vezi pe fie-ta condamnată alături de metresa oficială), la fel vor plăti și ticăloșii ăștia. Nimic nu rămâne nepedepsit! Cu toate că se cred invulnerabili, până la urmă vor fi loviți. Degeaba te ascunzi, Plăvane, degeaba ți-ai luat case la München și Miami! Până la urmă te va ajunge blestemul! Degeaba te ascunzi Orbane în spatele sloganelor! A început să-ți fugă pământul de sub picioare. Fiecare ticălos va plăti. Nimic nu rămâne nepedepsit!

Într-adevăr, nouă acum nu ne mai rămâne decât să ne strigăm disperarea. Să spunem apăsat JOS MASCARADA! E timpul să ne întoarcem la normalitate. Dați-i jos pe ticăloși! Și, mai mult, nu acceptați niciun lider. Mișcarea asta e spontană. Ar trebui să înțeleagă și politicienii că oamenii ies deoarece s-au săturat, nu pentru a-l propulsa pe unul dintre viermii care parazitează pe la vârful statului. Nu, Ciolacule, nu pentru tine ies oamenii! Nu te umfla în pene Dâncule, că nu e despre tine! Te va ajunge și pe tine propria-ți ticăloșie, cu toate că te gândești că va rămâne ferecată acolo la Dubai. Nu, micuțule, cei ca voi merită să fie în fața masa pe care-o înlătură fără milă buldozerul popular! Lumea s-a săturat de voi, ticăloșilor! Le-a ajuns tuturor jocul de glezne și blatul pe care l-ați făcut! Dacă e nevoie de o măsură sanitară, atunci aceea nu poate fi decât dezinfectarea statului. Ne-am săturat de paraziți! Trebuie făcută curățenie, o curățenie profundă. Știu că voi, cei pe care-i văd în stradă,  aveți îndoieli în ceea ce privește liderul. Învățați însă să înțelegeți că unicul lider de care aveți nevoie e cel pe care-l vedeți în oglindă. Cât timp acționezi ești lider și nu trebuie să te supui nimănui. Să repetăm împreună JOS BOTNIȚA! JOS MASCARADA! E timpul ca tot jocul ticălos să se termine. E timpul să trăim!

2 comments

  1. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

    Frumos articol. Mesajul este corect și folositor. Fii tu însuți liderul tău. Perfecționează-te încontinuu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *