Home / Internațional / APEL SOS DRAMATIC DIN ISRAEL: Suntem închiși! Suntem întemnițați precum șobolanii, în vederea unei experiențe sociale. Mâine va fi rândul vostru, al tuturora!

APEL SOS DRAMATIC DIN ISRAEL: Suntem închiși! Suntem întemnițați precum șobolanii, în vederea unei experiențe sociale. Mâine va fi rândul vostru, al tuturora!

Redacția Internațională
Incorect Politic
Martie 31, 2021

S O S    I S R A E L

O  FRUMOASĂ JIDOVCUȚĂ DIN ISRAEL LANSEAZĂ UN FOARTE DRAMATIC APEL SOS: SUNTEM ÎNCHIȘI! SUNTEM ÎNTEMNIȚAȚI PRECUM ȘOBOLANII, ÎN VEDEREA UNEI EXPERIENȚE SOCIALE!

 

 

Bună ziua, tuturor! Acest videoclip este în engleză. Vreau să descriu pentru toate popoarele lumii ceea ce se petrece acum în Israel. Vreu să descriu viața celor ce nu s-au vaccinat și care trăiesc în Israelul de azi.

Noi, poporul Israel, ne-am trezit în plin cosmar. Viețile ne-au fost distruse. Am fost răpiți cu toții. Suntem prizonierii guvernului, ce ne-a vândut ca pe cobaii unei experimentări vaccinale… Probabil că știți. Guvernul vrea să ne dăruim corpurile și sufletele noastre, fără să punem vreo întrebare. Am devenit cobaii celei mai tragice experiențe clinice concentraționare și vaccinale din istoria țării și din toate timpurile. În mod normal, îmi imaginez că oricine poate accepta sau nu, în mod voluntar, să se facă sau să nu se facă experiențe pe el. De data asta suntem obligați cu toții. Oricine ar trebui să poată refuza, să nu participe la această experiență diabolică. În cazul de față, nimeni nu ne-a întrebat dacă suntem ori nu suntem de acord să se facă această experiențe pe noi. Nimeni nu ne-a întrebat nimic! Ni s-a dat numai a înțelege că nu e cazul să punem întrebări, că nu este corect să facem ceea ce credem că trebuie să facem, că nu este corect ca fiecare să acționeze cum crede de cuviință. Guvernul gândește pentru fiecare dintre noi. Guvernul știe mai bine ce ne trebuie, ce nu ne trebuie. Ni s-a dat a înțelege că dacă nu participăm la vaccinare asta ar fi un fel de revoltă… Ni s-a spus că cei ce adoptă o astfel de atitudine se comportă ca niște criminali contra propriei lor țări. De necrezut: guvernul israelian a acționat ca o bandă teroristă, obligând oamenii să participe la injectarea experimentală, ale cărei consecințe nu sunt cunoscute de nimeni. Consecințele sanitare ale acestei experiențe sunt foarte neclare, lucru pe care mulți oameni îl știu foarte bine.

Guvernanții mint pe toate căile, în toate felurile. Ni se spune că vaccinul ar fi fost aprobat de către FDA (în USA), ceea ce nu este adevărat – lucru pe care l-am verificat. Statele Unite nu au aprobat niciun vaccin. Aprobarea dată de FDA PRIVEȘTE O EXPERIENȚĂ URGENTĂ, DESPRE CARE NIMENI NU ȘTIE NIMIC SIGUR! În acest moment, guvernanții sunt pe cale să închidă toate zborurile, toate liniile aeriene. Suntem închiși în propriile locuințe, în propria noastră țară! Nimeni nu are voie să iasă din țară. Nimeni nu intră în țară. SUNTEM PRIZONIERI ÎN PROPRIA ȚARĂ. SUNTEM ȘOBOLANI ÎN CURSĂ. Se știe cum se petrece o experiență: Șobolanii sunt închiși la un loc, iar experimentatorii privesc, petrec, notează, se amuză fără niciun fel de transparemță.

Așa stau lucrurile și în alte țări. ÎN CE PRIVEȘTE CORONAVIRUSUL COVID-19, ORICE DISCUȚII AU FOST INTERZISE, ASCUNSE ȘI CENZURATE DE TOATE GUVERNELE, DE PESTE 30 DE ANI. TOTUL SE PETRECE CA ȘI CUM TREBUIE SĂ FIM CU TOȚII DE ACORD, SĂ NE LĂSĂM INJECTAȚI, NU-I AȘA? Suntem obligați să avem încredere absolută în tot ce plănuiește și face guvernul cu această experiență. INFORMAȚIILE CAPUTALE NE SUNT ASCUNSE, ÎN BUN ACORD (banditesc!) CU INTREPRINDEREA PFIZER. Informațiile necesare ne sunt ascunse de aproximativ 30 de ani, dar acordul guvernului cu firma Pfizer a fost semnat acum doi ani, ÎNAINTE CA AȘA NUMITUL COVID SĂ FI APĂRUT ȘI RĂSPÂNDIT.

Pare de necrezut, dar am pierdut orice încredere în guvernul israelian și în această țară! Guvernanții sunt iresponsabili, din moment ce fac această experimentare pe femei gravide, pe multe femei gravide! Puteți să vă imaginați așa ceva? Femeile gravide nu știu nimic despre consecințele medicale ale experimentării. Culmea: începe să se vorbească de injectarea experimentală a noilor născuți! Vă puteți imagina așa ceva?

Dacă refuzăm ceea ce ni se cere, dacă refuzăm să ne lăsați injectați, dacă refuzăm să ne dăm corpul, sufletul nostru și al copilului nostru, pe mâna lor, atunci, în viitor, copilul nu va putea merge la școală. Așa ni se spune. Guvernanții ne forțează și ne răpesc drepturile noastre omenești, libertățile noastre, întreaga noastră suflare de viață. Nu avem voie să ieșim liberi pe stradă. Peste tot vedem numai poliție, jandarmi și armată. JANDARMI, POLIȚIE, ARMATĂ, ASTA-I TOT CE SE VEDE!

Cerem ajutorul întregii omeniri. Cerem ajutorul tuturor organizațiilor mondiale ale drepturilor omului. Cerem ajutorul tuturor martorilor, al tuturor celor ce stiu ce se petrece în momentul de față. Guvernanții se comportă ca fasciștii, fiind pe cale, cu ajutorul mass-mediilor, să realizeze cea mai mare spălare a creierelor din întreaga istorie.

Vreau să se știe. Vreau ca popoarele lumii să afle că aproape jumătate din populație, aproape jumătate dintre cetățeni, puțin sub cinci milioane, cum se pretinde – toți acești oameni au fost injectați contra voinței lor, fără să fie de acord. Aceste aproape cinci milioane de cobai, aceste aproape cinci milioane de sclavi au fost injectați cu forța. Repet și subliniez: majoritatea acestor persoane a fost forțată să se lase injectată, fără să crâcnească. Altfel, nimeni nu s-ar fi lăsat injectat. Injectații au fost forțați să renunțe la libertate, să renunțe la suveranitatea asupra lor înșile, asupra propriului lor corp, a propriului suflet, fără alegere posibilă. Guvernul ne-a violat drepturile noastre omenești. În termeni mai mult sau mai puțin clari, ni se spune că dacă nu ne lăsăm injectați nu vom mai putea lucra, nu vom mai avea drept de muncă, vom deveni cetăteni de mâna a doua!… Guvernanții bagă râca între oameni, asmut pe unii contra altora. Mulți nu pot cumpăra alimente din unele magazine, fără să prezinte  auschweitzul de vaccinare! Cei ce nu se vaccinează nu au dreptul să intre în marile magazine. În unele părți te poți așeza pentru a mânca, în altele nu… Toate acestea pentru că unii sunt iar alții nu sunt vaccinați.

Deși sunt de necrezut, aceste nemernicii se petrec azi, în Israel. Mâine-poimâine, aceleași nemernicii și infamii se vor petrece și în alte țări. Dacă nu ne vaccinăm nu mai avem dreptul să trăim, să muncim, să respirăm liber, să ne trăim viața, nu mai avem niciunul dintre drepturile sfinte ale oricărui om. Sub semnul acestei false pandemii și a acestui fals virus, întreaga țară a devenit o tiranie și o dictatură, deși rata vindecării de acest virus-nevirus depășește 98%! Cele se petrec azi în Israel sunt de-a dreptul demențiale. Politicienii și guvernanții mint în ce privește morții, mint cu privire la motivele pentru care morții au murit. MORȚII SUNT AMBALAȚI ȘI ȘTAMPILAȚI CU ETICHETA COVID! – INDIFERENT DE BOALĂ SAU ALTE CAUZE POSIBILE ALE MORȚII.

SPITALELE PRIMESC 22 000 DE ȘEKELI (5600 Euro) PENTRU FIECARE MORT ȘTAMPILAT CU ETICHETA GUVERNAMENTALĂ COVID!

Doresc ca omenirea să știe. Vreau ca popoarele să ia cunoștință de aceste lucruri extrem de grave: toți cei de aici suntem victime nevinovate. Mâine va fi rândul vostru, al tuturora. Prinși ca șobolanii în cursă, ne îmbolnăvim de cine știe ce boli, murim și din cauza falsului vaccin. Bineînțeles, ziarele, mediile de informare mint și ascund aceste lucruri groaznice. Pentru diverse avantaje și bani, numeroși medici, ziariști și alte lichele și-au vândut sufletul Satanei, adică intreprinderii Pfizer. Medicii ce îndrăznesc să spună adevărul, personalul medical ce apără drepturile omenești și sănătatea oamenilor, acestora li se bagă pumnul în gură, mulți dintre ei trezindu-se șomeri de azi pe mâine.

TRĂIM O EXPERIENȚĂ SOCIAL-CONCENTRAȚIONARĂ EXTREM DE VIOLENTĂ, O EXPERIMENTARE SOCIALĂ DEMENȚIALĂ.

EXPERIMENTATORII GUVERNAMENTALI ÎNNEBUNESC OAMENII, FĂCÂNDU-I FOARTE VIOLENȚI, UNII CONTRA ALTORA.

GUVERNUL A ORGANIZAT O ADEVĂRATĂ VÂNĂTOARE DE VRĂJITOARE, O PERSECUȚIE DE MOARTE CONTRA TUTUROR CELOR CE REFUZĂ SĂ SE LASE INFECTAȚI ȘI CONTAMINAȚI PRIN INJECTAREA OFICIALĂ.

GUVERNUL ARANJEAZĂ ASTFEL LUCRURILE ÎNCÂT SĂ PRETINDĂ CĂ POPORUL ESTE DE VINĂ PENTRU ACEASTĂ CRIZĂ POLITICĂ VOITĂ ȘI PLANIFICATĂ CHIAR DE EL. DIN ZI ÎN ZI CREȘTE VIOLENȚA UNORA CONTRA ALTORA, A VACCINAȚILOR CONTRA NEVACCINAȚILOR. FOARTE CURÂND, DUPĂ MINE, GUVERNUL VA ASASINA ORICE PERSOANĂ, PE MOTIV CĂ ACEASTA A REFUZAT CONTAMINAREA ȘI INFECTAREA PRIN INJECȚIA CRIMINALĂ ȘI OBLIGATORIE.

CEI CE REFUZĂ INJECȚIA CRIMINALĂ SUNT CONSIDERAȚI INAMICI AI POPORULUI, FIIND VÂNAȚI CA ANIMALELE SĂLBATICE.

ÎN ISRAELUL DE AZI, NIMENI NU MAI ARE NICIUN DREPT.

42 comments

 1. Un fel de karma pentru ce le-au făcut palestinienilor… Dar aparent nici măcar între ei nu se iubesc. Te-ai fi așteptat ca acest lockdown să fie doar în țările goyimilor proști.

 2. nu am simpatie pentru ei, sper ca asta ii va face sa dispara, in timp ce noi ne revenim
  :))

  • …ii va face sa scape de Covid mai exact…(vezi cazul China) in timp ce noi europenii ne vom chinui in continuare cu clamarea “dreptului la libertate” (prost inteles bineinteles), mortii, lipsa cadrelor medicale, supraaglomerarea din spitale s.a.m.d. Ce e si mai grav e ca toate pleaca de la mintile bolnave si toti frustratii care si-au gasit nisa si menirea de a se baga in seama cu ocazia acestui virus. A aparut spiritul civic in capul celor care nu prea inteleg ce citesc dar nici un buletin de stiri (audio) nu prea au ascultat la viata lor. Pfffff…. E jale!

   • Danutule, nu ai fost în viața ta în China și vb sa te afli în treaba. În China nu te obliga nimeni sa te vaccinezi sau sa porți mască. Fiecare face ce vrea.

  • Cei care ureaza altora “disparitia” vor dispare primii. Si noi, in Israel, nu avem nici o intentie sa “disparem” Pandemia aici e pe duca, datorita vaccinului. Imi pare rau sa constat ca persoane abjecte de genul dumitale exista.

 3. Ii sacrifica pe ai lor, ca de fiecare data, pt ca apoi sa se razbune pe noi, ca avem ceva cu ei. De aceasta data, tinta este concentrarea puterii economice in mainile Marelui Camatar.
  Eu am o teorie de cativa ani, ca secoace ceva cu aceste corporatii care aparent sunt de neoprit de guverne.
  Corporatiile actioneaza laordinul marelui bancher.
  Se pregateste nationalizarea tuturor corporatiilor de catre marele Camatar mondial; nationalizarea va crea un val de bucurie in randul populatiilor.
  Sa nu va mirati daca FMI si BM vor detine capitalul de control la toata reteaua de corporatii in cativa ani.
  Fiara financiara nu vrea neaparat sa fim roboti, ci sa ne inspaimante, sa ne sinucidem, si sa ne piarda sufletul prin pacate, nu prin mucenicie, nu au nevoie de forta de munca, ca de muncit muncesc robotii.
  In postumanism, cu ce se mai indeletniceste diavolul, daca oamenii vor avea constiinta artificiala fara suflet?

  • PAI HOLOSCAUSTU CINE L A PUS LA ACALE?? TOT EI..CA SA NU MAI ZIC CAT AU MINTIT IN PRIVINTA LUI. L-AU SACRIFICAT PE IISUS..MURITORII DE RAND SUNT O NIMICA TOATA PT EI. NE VA VENI SI NOUA RANDU, SA NU NE BUCURAM PREA TARE.

 4. doi de daca; 1.daca e adavarat e grav. 2.daca ii obliga sa se vaccineze cu injectii letale (pfizer/ zeneca/moderna) si NU cu placebo, apai va dati seama ce ne asteapta pe noi, goyimi..

  • Și dacă nu e adevărat, jidoavca are dreptate: noi urmăm. Dar eu cred că e:
   https://www.jpost.com/israel-news/everything-you-need-to-know-about-israels-green-passport-program-659437
   Tot ce trebuie să știi despre Pașaportul Verde din Israel:
   Țara este de așteptat să se întoarcă la rutină duminică și pentru a ușura asta, Ministerul Sănătății își va lansa programul “Pașaportul verde”.
   Un pașaport verde va fi obligat pentru a putea intra în anumite locuri și a participa la anumite activități. Numai persoanele care au fost vaccinate sau s-au recuperat după ce au avut coronavirus vor fi eligibile să primească unul.
   Ca parte a programului, sălile de gimnastică înregistrate, teatrele, hotelurile, concertele și sinagogile vor putea să opereze începând cu săptămâna viitoare.
   Directorul Ministerului Sănătății, General, Chezy Levy, a declarat că a avut o întâlnire cu oficialii de poliție despre “Pedeapsa cu executare și fără compromisuri împotriva emitenților pașapoartelor verzi forjate – utilizatorii și falsificatorii”.

   Dar “nu va fi obligatorie vaccinarea”.

   • Informatia nu este ompleta Austria a informat ca pt pasaportul verde este sufucient testarea atat pcr cat si antigen, pt a dovedi ca esti negativ, nu este obligatorie vaccinarea.

 5. ei na. israel e stat militar si se considera superior oricarui popor. asta au vrut asta au. cum ne au tratat pe noi pe aeroport asa se trateaza unii pe altii. cum s au purtat cu palestinienii asa se poarta cu proprii cetateni. pana si in tara la noi ii obliga pe guvernanti sa se inchine unui holocaust care la noi nu a fost dar au obtinut pentru asta o cladire in piata victoriei. Emil palade nu are un muzeu, dar ei au…deci Isi merita intemnitarea. frumoasa din poza poate pleca oriunde doreste in lumea larga. dar nu o va face.

  • Pai acum nu poate pleca… De aceea si marea problema. Aeroporturile sunt inchise si foarte curand, nu se va mai zbura fara vaccin.
   Cel putin, aici in UK, asa se planifica.

   • Licuiesc in UK și este puțin fals ceea ce spui! Da, pt moment ( care durează de careva luni bune), s-au anulat unele zboruri, nu poți ieși fără o motivare a călătoriei ca fiind esențială, dar, nicidecum, nu este vorba de vaccin obligatoriu pt plecări, ci, alături de vaccin se accepta și teste negative sau de anticorpi! Sper sa nu se schimbe in obligativitate de vaccin, ca atunci, nu mai ies din țara asta, decât sa fiu nevoită sa accept sa fiu cobai!!!
    Oricum, e ffff trist ce se întâmpla cu omenirea asta, pretutindeni!

 6. Eu sunt mai circumspect. Nu mă apuc să iau de bun ceva ce vine dinspre poporul ales. Istoria mai veche sau recentă mă obligă la o astfel de atitudine. În timp o să ne lămurim cu ce să mâncăm și mesajul ăsta. Deocamdată îl bag la congelator.

 7. A profețit bine Parintele Lavrentie .

  Pana acum a fost neobligatoriu sa te vaccinezi .
  Dar parintele a spus ca prigoana va începe din Israel , apoi in toată lumea

 8. Daca nu va place regimul de vaccinare din Israel incercati in China (notati! acolo e dictatura). …dar uite ca prin masuri impuse fara drept de comentariu CHINA a cam scapat de virus….asta ca tot se intreba un “nene luminat” la cap cum ne explicam ‘facatura’ ca in China “a disparut Covid’ul ca prin minune!” Nu a disparut prin nicio minune, minunea e in creierele vopastre necultivate si needucate. A disparut pentru ca s-au respectat regulile impuse; e atat de simplu pt orice copil de cl.a 2-a!

  • Orice copil de “cl. a 2-a” știe că nu poți avea încredere în datele care vin din China, date filtrate de cenzorii partidului comunist. Așa că pune-ți încă o botniță si închină-te la Arahat.

   • Orice copil de cl intai insa (nu numai de a2’a) stie sa-si aleaga site-ul de stiri care nu provine dintr-o tara comunista sau dictatura cu stiri manipulate dupa bunul plac.
    Cat despre “botnite” le poti folosi TU cu incredere pt tine si toate animalele langa care traiesti si ai fost educat si invatat sa jignesti gratuit si fara motiv…(in primul rand in familie probabil). La noi astia mai scoliti se numesc “masti medicale”. Eu operez de 20 de ani cu ele pe fata si stiu sigur cum si ce e cu ele (nu musca nimeni in grupul operator sa folosim botnitele la care faci trimitere).

    Vezi daca te ajuta cu ceva harta asta din articolul respectiv… si sa nu-mi spui ca e scris in limba chineza ca nu e!

    https://www.bbc.com/news/world-51235105

    • Bravo, om cuminte. Te-ai ratacit pe aici intre nebuni… Eu sunt in China si totul e adevarat. Nu am cunoscut pe nimeni cu Covid. Umbla toata lumea unde vrea si masca se poarta doar in locuri foarte aglomerate, preventiv.

    • Mă Dane mă, nu mai abera atât și lasă naiba știrile de kkt ale americanilor. Cei mai mari mincinoși de pe planeta sunt americanii. Tu încă crezi minciunile lor ca în China lumea trăiește cu 1$/zi, ca în China oamenii sunt forțați în vreun fel sa facă ceva. Stai calm, ca nu exista în UE sau America mai multe libertăți decât în China.

   • 😂😂😂Good point!👍🏻

  • prietene esti absolut naiv, fix obedientul spalat pe creier de care au nevoie cei ce guverneaza. Ia lumineaza ne, in 89 a fost revolutie, nu? turnurile din new york au fost doborate de avioane cu teroristi, pentagonul a fost si el lovit tot de avion, iracul a detinut bombe biological, hiv a aparut de la maimute, boala legionarului diverse epidemii…… lista continua….inteleg ca oamenii isi pot expunge punctul de vedere, exista libera exprimare, dpreptul la opinie….tu esti mult prea naiv…inchide televizorul, e mai bine.

 9. Schimbați urgent titlul. O frumoasă doamnă!!! Toți suntem frați și toți trecem prin aceleași experimente odioase. Doamne ocrotește-i pe toți oamenii Tăi, ne rugăm Ție și toată nădejdea o avem numai în PUTEREA, MILA și DREPTATEA TA! Vino, Doamne. Amin.

 10. Da sclavul…porți masca in spital dar la sfarsit de luna iei o sacoșă de bani

 11. f real materialul, am prieteni acolo. dar urat pt folosirea cuvantului “jidovcutza”.

 12. Stimabile vorbesti de o “jidovcuta” dar pari ‘afectat’ de ceea ce i se intampla poporului ei!? Nu mi e clar , iti pare bini sau rau?! indiferent cum ti o parea, nu esti credibil matale, si articolu’ mata’.
  Ce sa intelegem noi d’ aci?! Ha? K ne manipulezi? K ne vrei binele? K iti pare rau de poporu’ evreu?

  • Stimabile, ce este gresit in a spune lucrurilor pe nume? De ce e rau sa spunem ungurului ungur, neamtului neamt si jidanului jidan? Vezi pe undeva antisemitism chiar in lipsa lui? Sa nu mai fim atat de afectati, nu e nimic gresit cu faptul ca e o jidovcuta care lanseaza un important semnal de alarma.

 13. Ce urlă atât, neică?
  Nu ei au primit anual milioane de dolari nerambursabili, din USA?
  Nu sunt ai lor, de peste ocean şi nu numai, cei ce orchestrează nebunia asta?
  Când mureau palestinienii, în mijlocul lor, împuşcați ca nişte câini, a spus vre-unul din ei ceva?
  Nu au fost ei inițiatorii construirii zidului care îi separă de lume astăzi?
  Blestemul cu care s-au blestemat, pe ei şi pe copii lor, acum 2000 de ani, credeau că nu îi va ajunge?
  Acum când vine antihristul lor, acum îşi vor da seama pe cine au slujit.
  Dracul nu are prieteni!
  Scăparea e la Dumnezeu.
  Către El să strige şi de la El să ceară ajutor, pocăidu-se.
  Până la urmă: “Fiecare pasăre, pe limba ei piere.”

 14. Există un Tratament Naturist , Tinctura de Rostopască care este de 200-1700 de ori mai puternică decât Toată Medicina Modernă , cu care , se pot vindeca în 20-30 minute grav bolnavi de Gripă sau Covid , foarte posibil și Ebola și Malaria , orice infecție virusologică , oricât de gravă , chiar și muribunzii , iar după 4 zile vor avea o imunitate care în 3 minute va anula orice atac nou , și ține , cam 17 ani , fără nici cel mai mic Efect Secundar .
  Nu trebuie decât să vă dați din abundență , 1,5-2 litri de Tinctură de Rostopască după rețeta mea , pe tot corpul , de la frunte până la glezne timp de 20-30 minute maxim și boala va dispărea fără nici un semnal .
  Eu sunt din Timișoara , iar numărul meu de telefon este 0040/725/422-927 la absolut orice oră din zi sau din noapte , însă nu L-V orele 13-19 deoarece lucrez într-o clădire care ecranează puternic telefoanele mobile .

Leave a Reply

Your email address will not be published.