Home / Știrea zilei / Senatorul Diana Șoșoacă anunță plângeri penale pentru medicii vacciniști care nu vorbesc despre efectele adverse ale vaccinului

Senatorul Diana Șoșoacă anunță plângeri penale pentru medicii vacciniști care nu vorbesc despre efectele adverse ale vaccinului

Vlad Voicu
Incorect Politic
Iunie 5, 2021

Medicii care nu informează pacientul cu privire la efectele adverse ale unui medicament încalcă legea, sustine senatorul independent Diana Șoșoacă. Aceasta a vizitat un centru de vaccinare în aer liber din parcarea-piață din fața Casei Poporului, unde a constatat cu stupoare că medicii vacciniști încalcă legea.

Pe lângă mediul aseptic, Diana Șoșoacă a filmat inclusiv triajul, unde oamenii nu sunt informați cu privire la efectele adverse, iar medicii vacciniști susțin că nu există efecte adverse, chiar dacă pe prospectul Pfizer se pot citi negru pe alb.

Mama-Luptătoare Diana Șoșoacă a prezentat prospectul și a anunțat că pregătește plângeri penale pentru medicii stomatologi din centrul de vaccinare de lângă Casa Poporului.

Scenele halucinante au fost surprinse de camera de luat vedere: Prima asistentă cu care a discutat a trimis-o pe Diana la medicul-șef, care a trimis-o la doctorițele de la triaj pentru a afla despre efectele adverse, iar doctorițele de la triaj au spus că nu sunt efecte adverse, trimițând-o înapoi la medicul șef. Un circ în care nimeni nu știe nimic, medicii sunt prost pregătiți, iar cei ce merg la vaccinare ca vitele nu-și cunosc drepturile.

 

16 comments

 1. Prostia intotdeauna sa platit, se plateste si se va plati, atentie oameni buni! Toti cei care merg sa se vaccineze in astfel de conditii, in aceasta situatie in care Guvernul Romaniei a ajuns un simplu SRL (IN DETRIMENTUL POPORULUI ROMAN) care lucreaza pentru Big Pharma, si in baza HG-urilor care le da zilnic aproape si haituieste cetateanii zilnic, sa se vaccineze cu niste seruri EXPERIMENTALE in dispretul legii si al riscurilor imense la care sunt expusi , ei si copii lor, isi merita soarta!
  Se pare ca cei care se expun astfel, nu numai ca obedienti fiind, nici macar nu se informeaza cu privire la riscurile si aspectele medicale ale chestiunii dar, nici macar nu fac efortul sa citeasca si sa verifice in DEX, definitia cuvantului EXPERIMENTAL!
  Mare lucru nu se mai poate spune, este de noaptea mintii!

 2. Mediul era septic nu aseptic. Medicii stomatologi vaccinisti sunt niste pitecantropi. Restul de 99% dintre medici sunt niste criminali asa cum ii stim din timpurile triste comuniste. Asa ca doamna senator solutia e unica: glontul.

 3. Vara aceasta PROSTIA va durea la propriu !

  Daca prostia ar durea la propriu atunci ar fi mare jale in aceasta lume.
  Confirmarea a venit in timpul PANDEMOGOLANIEI, cand prostia a iesit la suprafata ca spuma pe care o arunci cand fierbi carnea.
  Din acest motiv Facebook a facut acum cativa ani un studiu folosindu-se de informatiile pe care utilizatorii le posta fiecare pe pagina sa.
  Atunci s-a spus ca studiul ilegal a fost folosit pentru a fi folosit in campania electoral din SUA, dar nimeni nu s-a intrebat de ce s-au folosit informatii din intreaga baza de date de pe planeta.
  Raspunsul a venit odata cu pandemogolania, cand am inteles ca acel studiu i-a ajutat pe satanisti sa afle cum gandesc prostii din intreaga lume pentru a fi manipulati cu eficienta.
  Studiul si-a facut efectul si satanistii au ajuns sa vaccineze idiotii cu NanoCIPul 666, si la rapel sa le mofice si AND-ul.
  Dar, in aceasta vara care datorita tehnologiei HAARP pe care satanistii o folosesc, intarzie sa se instaleze pe deplin, PROSTIA VA DUREA LA PROPRIU !
  La inceput se Iunie sa fie o vreme rea ca de toamna tarzie cu temperaturi de 13 grade, doar idiotii pot crede ca este normal.
  Dar de ce fac satanistii acest lucru ?
  Pentru ca : 1 – nu si-au indeplinit planul cincinal la vaccinare, si fiind vreme rea au motiv sa spuna ca sunt imbolnaviri de NICIUNVIRUS si idiotii sa fie speriati, asa cum le sta lor bine, si sa mearga ca oile la abator ;
  2 – vremea rea intarzie aparitia durerilor insuportabile pe care idiotii vaccinati le vor avea cand afara vor fi 30 de grade.
  Chiar si idiotii, cand vor simti dureri inexplicabile si vor afla ca de la vaccin li se trage, vor deveni instant contrasustinatori ai vaccinarii, si restul idiotilor care ar fi trebuit sa se vaccineze in toamna, ca asa este planul satanistilor, vor refuza categoric vaccinarea.Prostul este prost dar hotarat.
  Si asa se va ajunge ca PROSTIA SA DOARA LA PROPRIU.
  De curand un medic a declarat ca pentru cei vaccinati nu se mai poate face nimic deoarece ceea ce li s-a injectat nu mai poate fi extras sau anihilat.
  Din acest motiv CRIMNALII din Guvernele criminale PNL,USR, PLUS si parlamentarii penali nu au insistat cu vaccinarea obligatorie.
  Unii CRIMINALI si PENALI si-au dat seama ca nu vor putea prosti oamenii facandu-si vaccin doar cu ser fiziologic precum Negustorul de copii si viitor arestat pentru GENOCID, Joianis, si vor fi nevoiti sa-si faca vaccinul criminal ca orice idiot.
  Criminalii si penalii sunt si ei idioti dar sunt idioti cu pensii speciale de idioti speciali, si nu vor sa moara si sa lase averile furate cu atata truda.
  Si ca sa argumentez « beratiile » mele, repostez:

  Aici dintr-o carte din 1981 a lui Bilderberger, Jacques Attalli este un exemplu al mentalității lor:

  „Viitorul va fi despre găsirea unei modalități de reducere a populației …
  Desigur, nu vom putea executa oameni sau construi tabere.
  Îi scăpăm făcându-i să creadă că este pentru binele lor …
  Vom găsi sau provoca ceva, o pandemie care vizează anumite persoane, o adevărată criză economică sau nu, un virus care afectează bătrânii sau varstnicii, nu contează , cei slabi și înfricoșați vor ceda în fața ei. Prostul va crede în el și va cere să fie tratat.
  Vom fi avut grijă de faptul că am aplicat tratamentul, un tratament care va fi soluția.
  Prin urmare, alegerea idioților se va face de la sine: vor merge singuri la abator ”.

  Acum avem o ancoră de știri care confirmă acest plan cu o alunecare freudiană în care spune că „aproape patru luni de efort de vaccinare furnizorii încep să rămână fără oameni care vor să fie eutanasiați”. http://82.221.129.208/euthanized.mp4

  Viermii din masti https://www.youtube.com/watch?v=LLasiP6qjbw&t=48s
  https://www.youtube.com/watch?v=_hQfldZSMU4

 4. INJECTIA FINALA

  Copile, frate, cine te minte
  Cine’ti infige in carne, in dinte
  Puroiul fetid, moartea fierbinte

  Copile, frate, fiara’i la usa
  Plina de ura, cu o tepusa
  Vor sa te scoata pe tusa

  Inteapa’i tu si fa’i cenusa !

 5. Ar fi bine, zic eu, sa-i ajutati pe cei care nu stiu cum se activeaza traducerea automata.

 6. Mă pis pe vaccinul lor

 7. Mai avem nevoie de vreo dovada (atentie la numele Rotschild!)?

  https://patents.google.com/patent/US20200279585A1/en

 8. Conform MI6:

  Un denunțător de la Pfizer care a contactat MI5 săptămâna trecută și a descris
  modul detaliat în care vaccinul lor este conceput pentru a ucide oameni.Citeste !

  ” Un studiu clinic revizuit de colegi din interiorul Pfizer
  ridică îngrijorări serioase cu privire la distribuția pe tot corpul și
  acumularea în mai multe organe și creier a proteinelor vârf
  create de inoculările ARNm.
  Inocularea se îndreaptă către mușchiul deltoid [ braț]
  pentru a fi apoi expulzat de sistemul limfatic local.
  Sistemul limfatic răspândește apoi reziduul (așa-numita proteină spike)
  la plămâni, ficat, inimă și creier.
  Este foarte toxic și se așteaptă să cauzeze moartea.
  Lucrarea este extinsă, foarte detaliată și tehnică.
  Ar necesita un ochi de expert, care ar putea
  să conteste tot ceea ce știm până acum. ”

 9. asa zicea si de suspendarea lui iohannis masonu si de lucian bode si catu de dosare penale si nu a facut nimic ce a promis

 10. sosoaca balena nebuna continua sa confunde termenul septic adica infectios cu aseptic adica sigur si curat. Sa i se faca balenei plangere penala contra eforturilor de zadarnicire a combaterii pandemiei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *