Home / Actualitate / Sebastian Burduja, o Altă Pleașca Globalistă

Sebastian Burduja, o Altă Pleașca Globalistă

MNR
Incorect Politic
August 18, 2018

Sebastian Burduja, o Altă Pleașca Globalistă

Când am văzut acest print-screen postat într-un grup de pe Facebook, am zis că este ireal.

Nu am putut să accept ca cineva să își îngroape copilul și imediat după să posteze pe Facebook ca și cum nu s-a întâmplat nimic, și să anunțe participarea la protestele diaspora/rezist, iar apoi să vină la proteste aparent  liniștiți și relaxați.

Este clar că nu au putut să lipsească pentru a nu-și supăra stăpânii. Dar totuși, un astfel de om trebuie să ne sperie.

Un astfel de om este clar pregătit, dresat perfect.

El are o agenda globalistă de promovat și nimic nu o să îl oprească.

Nici măcar moartea propriului copil.

 

Sebastian Burduja, o Altă Pleașca Globalistă

El se prezintă ca fiind un tânăr studios și patriot, evident a absolvit studiile superioare în străinătate și a ales să locuiască în străinătate.

Să vedem cum se descrie.

Aparent, un tânăr visător, plin de intenții minunate, patriot desăvârșit.

Sebastian Burduja, o Altă Pleașca Globalistă

ONU, Banca Mondială … Globalism.

 

Oh, cât de patriotic, cât de altruist din partea lui.  #pebune?

Aici ne spune că are origini umile și creștine.

Aici încearcă să ne convingă că a lucrat la un fast-food.

Deci, sa recapitulăm, origini umile și creștine, și el a murit de foame în comunism deoarece familia nu avea pile la PC, a plecat de jos, a fost sărac și după ’89, dar cumva a ajuns la Harvard și Stanford, a lucrat la fast-food ca să se întrețină deși tac’su e ăla cu BANCOREXul, a lucrat/și-a făcut stagiul printre altele la ONU, NATO și Banca Mondială.

Sebastian Burduja, o Altă Pleașca Globalistă

Harvard și Stanford sunt de ceva ani buni centre de îndoctrinare liberală.

Parodie care arată realitatea de la Harvard.

Realitatea din Harvard si Stanford:

Puțini cunosc realitatea cruntă din colegiile și facultațile din vest, care au căzut pradă de mult timp liberalismului și corectitudinii politice.

Acum se țin workshopuri de sex anal, se doxxează (publică identitatea lor pe net) profesori care îndrăznesc să aibă păreri diferite, se atacă și se izolează studenții conservatori, unele universități se plâng ca au prea mulți studenți albi, altele organizează festivitați la care albii nu sunt admiși. Acest lucru se întampla încă din anii ’60 de la celebra epocă hippie, cand școlile au devenit mașinării de îndoctrinare globalistă, feministă, liberală, comunistă, etc.

Acesta este mediul în care tânărul *Tianu* ,cum îi place să se alinte pe sine, s-a format.

A fost cineva care i-a anticipat apariția și ascensiunea fulminantă.

Acest personaj sinistru a început să apara la Zbucium Vocal și  Proteste Teodorescu în emisiune, și să fie promovat la greu, a apărut și la SRI tv și la Televiziunea falimentară română.

Sebastian Burduja, o Altă Pleașca Globalistă

 

 

Și-a facut apariția la TEDx, mașinărie de propagandă liberală, care, printre altele, au avut prelegeri despre acceptarea pedofiliei (articol AICI, aceast video a creat o furie imensă și a fost dat jos imediat, dar încă se găsește pe youtube, el a fost preluat și reuploadat de nenumărați ultilizatori), despre acceptarea obezității, despre cumpărarea chiloților second-hand, TEDx a explodat prin anii 2000, odată cu intrarea pe Youtube, devenind unul dintre cele mai populare canale, fiind vizionat în special de studenți și elevi de liceu.

Aici apare într-un interviu BBC, la proteste, in Bucuresti împreuna cu consoarta.

Emmaline pare o adevarată revoluționară și patrioată.

Foarte bune cadre, BBC, steagul UE, 2 tineri frumoși și liberi… rezistenți.. Ea forțează un accent extrem de stupid deși este americancă. Este foarte confuz felul în care vorbește.

BBC este o mașinărie de propagandă pro EU, pro imigrare în masă, anti valori Europene. Este televiziune de stat și englezii sunt obligați să plăteasca o licență. Este atât de stupidă propaganda BBC, precum și treaba cu licența încat merită un articol propriu.

 

 

Se pare că Emmaline lucrează și ea pentru Banca Mondială.

Deși nu sunt multe informații despre ea în mediul online, totuși ne putem face o idee despre orientarea ei politică, după puținele postări pe twitter, ea postează despre încălzirea globală, blockchain, dar îl preia și pe McCain, personaj sinistru, în jurul căruia s-au petrecut nenumărate scandaluri, printre care și scandaluri de pedofilie.

Emmaline este americancă și ar trebui să dorească prezervarea statuilor confederate, care sunt înlăturate de stânga și de ANTIFA, deoarece consideră confederații responsabili pentru sclavie, când realitatea este exact opusă.

Ea este preocupată de probleme ce țin de stânga, încălzire globală, rasism, sclavie, este clar anti Donald Trump, și se simte inspirată de McCain.

Emmaline vorbește arabă.

Sebastian este foarte activ în sfera protestelor. Și-a adus și câinele la proteste!

Tânărul frumos și liber.

Sebastian Burduja, o Altă Pleașca Globalistă

Când ai lucrat pentru NATO, ONU și Banca Mondială, dar ești un mic revoluționar populist:

ALERTĂ! ALERTĂ!

Cantitate de soia peste limitele normale!

Sebastian Burduja, o Altă Pleașca Globalistă

Desigur, promovat și de Moise Jiudan.

Este interesant cum a strâns acest video peste 1 milion 600 de mii de vizualizări. Totuși vorbim despre România. Este clar că au fost investite resurse enorme în promovarea acestui protest. Probabil că filmarea aceasta a fost promovată de toate paginile de facebook marxiste și de toți bloggerii de meserie din sfera neoliberală.

 

Eu nu știu ce diasporeni s-au întors la aceste proteste, ei vehiculau niște numere colosale, anunțau la un moment dat că au intrat în țară peste 220 de mii de mașini. Păi normal, se întorceau oamenii din concediu, și unii diasporeni…

SRI TV a început  propaganda feministă, pe care *Tianu* o promovează pe pagina lui de Facebook, de acum extrem de populară.

Nota autorului: în 2013 am fost confundată cu un huligan fioros, treceam prin centrul Bucureștiului, nu aveam nici o treabă cu protestul. Eram îmbrăcată în rochie. Am primit câțiva bocanci aleatorii și nu numai. Dacă jandarmii vor, te bat oricum. Cel mai mult le place să te bată degeaba. Așa sunt ei, melteni cu un IQ scăzut, ajunși la oraș, dar să promovezi abjectii de genul, să le prezinți pe aceste tute ca pe niște ecaterine este jalnic. Majoritatea sunt activiste de meserie, sau trăiesc într-o bulă care putea să fie oricând spartă cu un bocanc sau niște spray. Dar, vai cat de eroice au fost ele, rezististele. Începe propaganda liberală vestică și în România.

Despre acest rateu în devenire, Șlagăr Chirilă, s-a tot scris aici.

Se răsucește Jean Moscopol în mormânt.

Trebuie să apeleze la sentimentele rezistiștilor pe toate părțile. Feminism, animale, handicapate în scaun cu roțile, femei în vârstă cu fustă-n cap, postate fără jenă de Proteste Teodoresc, femei gravide, mame plângând, copii, adolescenți rătăciți, cupluri mega trendy de vârsta a doua . Mai lipsesc poponarii.

Tianu este foarte supărat pentru că lumea se întreabă de ce se află la proteste imediat după ce și-a îngropat copilul.

Sebastian Burduja, o Altă Pleașca Globalistă

Dacă mai crede cineva că această pleașcă globalistă, care a picat din neant în sfera activismului și politicii nu este o spută grețoasă, care o să otrăvească tot ce o să atingă, înseamnă că disonanța cognitivă este la cote maxime.

Acesta este un om dresat, un om programat, un om dezumanizat și periculos.

Un om care o să facă orice pentru cauza globalistă.

 

 

6 comments

 1. Bravo Sterie! descopera toti sobolanii globalisti care infiltreaza poporul romanesc.

 2. Parca e dintr-o comedie omu’, sa mor eu de nu.
  “Apasati F sa depuneti omagii fetitei mele moarte”
  *ziua urmatoare*
  “Ce frumos e la protestu’ asta cu nevasta, uite ce zambitori suntem”
  *este criticat pentru asta*
  “Cum indrazniti sa aruncati cu noroi in durerea mea infernala”
  Era o carte la liceu “Enigma Otiliei” in care chiar a aparut cineva ce se folosea de moartea copilului pentru a lovi in coardele sentimentale ale oamenilor. Caricatura de ieri, realitatea de azi.
  >asc parinti boomeri ce nu baga in seama chestiile astea pentru ca jandarmi
  TREZESTE-MA

  • F

   >e un fel de caragiale 2k18

   >la fel e si la mine in familie, caragiale 2k18

   >sunt in minoritate, am un singur aliat

   >au, viata doare, au inima mea

   > #rezist ia-ti labele de pe parintii mei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *