Home / Internațional / Pedofilie la TEDx, Revoltă Populară Urmată de Mușamalizare

Pedofilie la TEDx, Revoltă Populară Urmată de Mușamalizare

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iunie 27, 2018

Acum o săptămână, canalul YouTube TEDx Talks a urcat o discuție în care o femeie încerca să explice faptul că “pedofilia este o orientare sexuală naturală, ca și homosexualitatea”.

Video-ul a ajuns viral și a primit vreo șase milioane de dislike-uri, secțiunea de comentarii fiind plină de oameni împărțind idei despre construcția camerelor de gazare.

Au dat jos videoclipul încercând să mușamalizeze situația. După aceasta, video-ul a fost urcat pe alt canal și a obținut aproape 15.000 de vizualizări în mai puțin de 24 de ore. A devenit viral, revolta oamenilor se răspândea ca un incendiu într-o pădure de uscături.

Multă lume se trezea, chiar și naționaliștii civici spuneau la comentarii “Nu am înțeles toată treaba cu nazismul, dar o pricep acum.  Trebuie să oprim asta”. Focul se răspândea rapid.

Breitbart este printre singurele publicații care a scris un articol despre aceasta.

YouTube a șters videoclipul la cererea reprezentanților TED.com.

TED Talks sunt toate licențiate sub licența Creative Commons, ceea ce înseamnă că re-uploadarea lor și distribuirea lor nu este o violare a drepturilor de autor.

Video-ul nu se mai găsește pe YouTube, dar există pe următoarele oglinzi:

https://vimeo.com/275892531

http://www.dailymotion.com/video/x6m9h2e

DESCĂRCAȚI VIDEOCLIPUL și răspândiți-l pretitutindeni.

https://mega.nz/#!CR4jBIJK!wX7PRWWVQuZW6LROEquqt0q6t7LdsAzbgpyqwiJUpCw

Dispariția clipului este un semn clar de cenzură, iar ștergerea sa la cererea reprezentanților TED reprezintă o încercare de mușamalizare a discursului pro-pedofilie. E timpul să dezlănțuim Efectul Streisand și să dăm dovezi la lume că TED contribuie la normalizarea pedofiliei, reclasificând-o ca o “orientare sexuală naturală”.

Cei de la TEDx au realizat că au mers prea departe și că reacția populară a început să-i radicalizeze pe normalăi.

TEDx? Mai bine zis PEDx.

După liberalizarea sexuală și reabilitarea găozarilor în opinia publică, a urmat îndoctrinarea copiilor pentru acceptarea homosexualității ca un lucru bun, de aici și până la a fi victime voluntare ale pedofililor nu mai este mult. În Occident, jidanii nu se mai ascund, de la tribuna celor mai mainstream publicații, ca Huffington Post, se declară mândri că îndoctrinează copiii:

Goebbels a avut dreptate.

Următorul pas în această beznă eternă este normalizarea pedofiliei.

După ce citești așa ceva, cele mai profunde instincte îți cer să pui mâna pe ceva ascuțit.

Un anon a descris perfect cum în viitorul apropiat, “pedofobia” va fi o chestie:

Când se ajunge aici, trebuie să recunoaștem că există o problemă.

Pentru a o trata, avem la dispoziție o multitudine de metode:

3 comments

  1. Excelent senmnal de alarmă, trebuie răspândit!!! Finalitatea LGBT, chiar dacă quasi totalitatea membrilor nu-și dau seama că sunt doar uneltiți, este să pună mâna pe copiii noștri, născuți și nenăscuți; să întoarcă minoritățile împotriva majorității și, apoi, să transforme amestecul muribund, lipsit de orice voință, morală, conștiința într-o masă amorfă și usor de controlat.

  2. Din pacate,traim vremurile de pe urma si acum se pregateste terenul lui antihrist pe toate planurile, inclusiv acesta!!! Numai Bunul Dumnezeu,Maicuta Domnului si toti Sfintii ne mai pot ajuta acum daca ne rugam pentru ca sa ne apere de aceste mizerii care fac parte din agenda lor de sute de ani. Problema este ca noi, le traim acum pe viu si trebuie sa luam atitudine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *