Home / Internațional / Ura Homosexualilor Produce Blasfemie în Franța

Ura Homosexualilor Produce Blasfemie în Franța

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iunie 27, 2018

Posterul de mai jos se regăsește pe străzile Franței.

E Țara Mea:

În Franța, pe stradă, în stațiile de transport public găsiți campanii publicitare cu Iisus Hristos, înfățișat în postura unui sodomit decadent care face promovarea “marșului” SodoPride a celor de la LGBT și “procreării medical asistată” (PMA), cu ceva iz de adopție disimulată.

Adică Domnul nostru, Iisus Hristos, a ajuns suport publicitar pentru Sodoma progresistă?!

Grav, inacceptabil de grav! Aici s-a ajuns în Occident, să te ferească Dumnezeu să zici ceva împotriva iudaismului sau a islamui… în rest, “open bar”… In Occident, apostat iudeo-masonic, numai în pielea unui creștin să nu fii!

https://www.egaliteetreconciliation.fr/Affiche-cathophobe-de-Tours-quand-la-creativite-homosexuelle-annonce-les-nouvelles-parentalites-51358.html

Între timp pe pagina E Țara Mea a apărut o scrisoare a unui homosexual Alexandru Florian:

E Țara Mea:

Iată un pediatru care distruge (cu mare ușurință) propaganda progresistă și manipulările lor. Vă prezentăm, de asemenea, scrisoarea unui cititor:

“Sunt homosexual și m-am săturat de acești profitori care se folosesc de diferența unora pentru a denigra normele tradiționale cu astfel de abjecții ordinare. Dacă aș trece pe stradă și aș vedea un poster care incită tineretul debusolat la “diferența” sexuală, l-aș rupe imediat, cred că nu aș ezita o singură secundă. După standardele LGBT, trebuie să fiu unul dintre acei homosexuali care se urăsc pe sine…

M-am săturat de corporatismul și manipularea abjectă a elitei față de oamenii cu orientări diferite, nu mai suport, iar acest sentiment se generalizează tot mai mult. Nu mai suport să văd cum provoacă religiile, conservatorii, creștinii și toate normele de bun simți… În ceea ce mă privește, nu-mi place să-mi evoc viața personală, iar lobby-știi LGBT sunt un flagel pentru cei ca mine, ne ridiculizează făcând apel la cei mai dereglați dintre noi.

Ceea ce trăim astăzi este o rușine. Am impresia că singura preocupare LGBT, este să se asigură că toți oameni cu orientări sexuale diferite, să care după ei imaginea decadenței. Nu am nicio problemă cu religiile și nu-mi place să jignesc religiile sau oamenii care sunt conservatori și nu-mi place această politizare și uneltire constantă și subversivă a minorităților. Și dacă ne-ar putea strânge pe toți, pe plan internațional, să știm odata pentru totdeauna cât de mulți homosexuali se simt reprezentați de “Gay-mândria” LGBT, de paradele urbane cu penisul la vedere, Conchite cu barbă și alte josnicii rușinoase, cifrele ar fi foarte interesante. Sexualitatea nu trebuie folosită ca un banner pentru progresivismul decadent.

Ps: Am fost, de asemenea, împotriva căsătoriei homosexuale, care este o aberație pentru mine și nu mai vorbesc despre adopții! A fi homosexual înseamnă a fi diferit, punct. Și consider că este deosebit de respectabil să nu ofensezi marea majoritate a populației care este, din câte știu eu, heterosexuală și este foarte bine așa. Sper că într-o bună zi ei vor înceta să mai folosească homosexualitatea așa cum o fac în acest moment. Manipularea lor a devenit insuportabilă! Felicitări pentru ceea ce faceți. Cu stimă, Alexandru Florian.

Un exemplu rar de luciditate din partea unui pederastru care recunoaște că propaganda LGBT nu îi face cinste nici lui, nici “comunității” din care face parte.

Le-ar fi mai bine să rămână în dulap, măcar nu îi vede lumea.

Totuși dacă vor să se afișeze public, mai bine ar face-o în stil fierbinte și luminos.

 

One comment

  1. Excelent senmnal de alarmă, trebuie răspândit!!! Finalitatea LGBT, chiar dacă quasi totalitatea membrilor nu-și dau seama că sunt doar uneltiți, este să pună mâna pe copiii noștri, atât născuți cât și nenăscuți (PMA); să întoarcă minoritățile împotriva majorității și, apoi, să transforme amestecul muribund, lipsit de orice voință, morală, conștiința într-o masă usor de controlat – marxismul este angajat pe calea desăvârșirii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *