Home / Actualitate / Se întoarce BARICADA de la Inter – Protest în București azi la ora 20:00

Se întoarce BARICADA de la Inter – Protest în București azi la ora 20:00

Incorect Politic
Octombrie 28, 2021

Se întoarce BARICADA de la Inter - Protest în București azi la ora 20:00

Via R3Media:

Un anunț care circulă pe rețelele de socializare informează că joi, 28 octombrie, de la ora 20:00, se va forma o baricadă, în zona Hotelului Intercontinental, pentru a protesta împotriva „dictaturii și tiraniei”. Mai precis a obligativității certificatului verde.

Organizatorii spun în anunț că vor protesta astfel, în fiecare joi.

„Romanii ies in strada impotriva tiraniei!
In fiecare Joi, la ora 20.
Vom da jos acesti tirani, tot pana la Craciun!
In Bucuresti, Baricada o vom reusi, pana la urma, la Inter!
8 seara inseamna 1h inainte de inchiderea magazinelor si 2h inainte de bagarea la cotet a majoritatii populatiei de catre arafat!
Fara scena
Fara vorbitori
Doar cu hotarare si cu vointa de libertate fratilor!”, sună anunțul care circulă pe facebook.

Reamintim că în 1989, unul dintre punctele de rezistență împotriva represiunii ceaușiste a fost în zona Intercontinental, unde protestatarii au format o baricadă.

Asupra „Baricadei de la Inter” s-a tras de către Armată și celelalte forțe de represiune, rezultând zeci de morți și sute de răniți.

4 comments

 1. “Mai precis a obligativității certificatului verde.”

  Foarte bine gândit. Adică dacă te atacă cineva cu un cuțit, protestezi împotriva cuțitului, nu? Ca să nu mai zic că un protest în condițiile în care o mare parte din populație s-a vaccinat, susține vaccinurile și mulți sunt și porniți împotriva nevaccinaților (Țânțăreanu, Țiriac, Țopescu… pardon, Popescu – știți care, precum și alții) reprezintă o mică problemă. După părerea mea, dacă se face un protest, ar trebui să se insiste asupra altor aspecte:

  1. S-au interzis medicamentele care funcționează: Ivermectină, Arbidol, Hidroxiclorochină etc., care ar trebui să se găsească inclusiv în farmacii și să poată fi prescrise de medici, care nu mai sunt lăsați să-și facă meseria. Nu știu exact care sunt medicamentele că nu mă pricep dar ideea e că nu se găsește nimic. Medicamentele care s-au primit din Franța, despre care Arafat zice că “sunt medicamente de mare importanță” care “vor ajunge pentru un timp suficient” nu sunt ca să trateze nimic ci sunt sedative pentru cei intubați, deci…

  2. “Autoritățile” acceptă sedative și Remdesivir de la străini, dar de la Becali nimic, că și el s-a oferit:

  https://www.capital.ro/gigi-becali-este-inmarmurit-ar-putea-sa-i-faca-dosar-penal-acest-lucru-era-interzis.html

  3. Vaccinurile sunt și brevetate și vândute cu un adaos comercial obscen în condițiile în care s-au dezvoltat cu bani de la contribuabili. Degeaba zice șefu’ de la Pfizer că n-a folosit bani de la stat pentru vaccinul ĂSTA, că a folosit la altele și la ce profituri are cred că nici nu e în stare să țină socoteala despre câți bani a primit și de unde. Și n-a zis nimeni (mă refer la oamenii serioși) că vaccinul CONȚINE celule de la copii avortați (omul de paie pe care îl atacă biserica din Grecia, de exemplu) ci că ele s-au folosit în producție și testare iar având în vedere că încă se mai divid (i.e. sunt vii), cred că se poate deduce în ce stare era sursa de unde au fost prelevate.

  4. …și dacă tot veni vorba, mai e și certificatu’ ăla, pentru care trebuie să folosești un stupidphone, respectiv un program (aplicație) care vine cu niște “termeni și condiții” pe care nu trebuie să fie nimeni obligat să le accepte iar eu nu scanez nici un cod QR. În afară de faptul că n-am cu ce, nu pot să sufăr codul QR pentru că e inestetic și nu-mi place. E dreptul meu.

  • „Foarte bine gândit. Adică dacă te atacă cineva cu un cuțit, protestezi împotriva cuțitului, nu?”

   Cam așa gândește lumea împotriva dețineri unei arme de foc.

 2. Era și timpul…Numai să nu stăm iarăși doar o seară și pe urmă să plecăm.

 3. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Sfânta Naivitate, După această poveste cu pandemia și lupta anticovidiană, o să propun canonizarea Naivității care trebuie trecută în calendar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *