Home / Actualitate / SE ÎNTÎMPLĂ ÎN ROMÂNIA! 800 de profesori racolați de SNSPA susțin public pedofilia!

SE ÎNTÎMPLĂ ÎN ROMÂNIA! 800 de profesori racolați de SNSPA susțin public pedofilia!

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Septembrie 26, 2020

800 de profesori racolați de SNSPA susțin public pedofiliaAsta apără cei peste 800 de profesori racolați de SNSPA

Împotriva tuturor așteptărilor, în România a apărut un proiect legislativ care urmărește să interzică ideologia gender în școli. Acest mic miracol a scos la iveală mizeria ascunsă în persoanele ai căror treabă este educarea noilor generații, profesorii care au ieșit public împotriva legii pe motiv că încalcă autonomia universitară.

După ce în iunie, Universitatea Babeș Boylai din Cluj-Napoca a criticat proiectul legislativ, acum are loc o acțiune mai amplă, organizată de groapa de șerpi SNSPA, care a reunit mai mulți profesori și asociații în ceea ce este probabil cea mai amplă acțiune de susținere a pedofiliei din istoria României.

În esență a critica legea care interzice ideologia gender  în școli, propaganda pro-homosexuali, educația sexuală și degenerarea morală, înseamnă a susține sexualizarea minorilor. Găozarii nu se nasc, ei ajung așa prin abuzuri și la rândul lor vor abuza pe alții. În ultimii ani a avut loc o explozie a fenomenului schimbării de sex și au apărut tot felul de identități sexuale bizare, totul din cauza acestei propagande gender.

Prin faptele și preocupările sale, fosta academie Ștefan Gheorghiu, centru de instruire a cadrelor partidului comunist, redenumită în SNSPA ne arată că doar numele a fost schimbat. Ideologia pe care o răspândește rămâne marixsmul cultural.

Digi24:

SNSPA, cu susţinerea altor universităţi din România, centre şi institute de cercetare, asociaţii profesionale universitare şi sprijinită de peste 800 de profesori şi cercetători români şi străini, a depus la Curtea Constituţională un punct de vedere prin care susţine sesizarea preşedintelui Klaus Iohannis privind neconstituţionalitatea legii prin care se interzice în instituţiile de învăţământ referirea la identitatea de gen, relatează Agerpres.

Sesizarea urmează să fie discutată de CCR pe data de 30 septembrie.

Într-un comunicat remis joi, Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) a anunţat că, alături de Universitatea de Vest din Timişoara, cu susţinerea altor universităţi din România şi din întreaga lume, a unor centre şi institute de cercetare, asociaţii profesionale universitare şi sprijinită de 885 profesori şi cercetători români şi străini, a depus la Curtea Constituţională a României un punct de vedere legal, elaborat în sprijinul sesizării făcute de Iohannis.

Demersul reprezintă o argumentaţie juridică a unor poziţii ferme, exprimate deja de patru universităţi din România, la momentul adoptării de către Parlament a Legii nr.87/2020, respectiv Universitatea Babeş-Bolyai (UBB) Cluj-Napoca, Universitatea din Bucureşti, Universitatea de Vest din Timişoara şi SNSPA.

Semnatarii aduc argumente de natură juridică, ce demonstrează caracterul neconstituţional al prevederilor propuse de modificarea legislativă, dar şi sensul, importanţa şi necesitatea studiilor de gen într-un stat democratic.

Demersul se bucură și de sprijin internaţional: 10 rectori ai unor universităţi prestigioase din Europa, prorectori şi decani ai unor instituţii relevante din Europa şi SUA, 39 de centre şi institute de cercetare, reţele şi asociaţii academice internaţionale au răspuns într-un termen foarte scurt cu mesaje clare de susţinere.

Acestora li se adaugă peste 830 de semnături individuale ce aparţin unor profesori şi cercetători din domenii variate precum studii de gen, sociologie, ştiinţe politice, relaţii internaţionale, istorie, filosofie, istoria artei, ştiinţe ale comunicării.

Conform SNSPA, printre semnatari se află nume cunoscute publicului român: Katherine Verdery (profesor, City University of New York’s Graduate Center), Gail Kligman (profesor UCLA), Maria Bucur (profesor Indiana University).

De asemenea, modificarea „intervine brutal în demersurile ştiinţifice proprii spaţiului academic, pentru că interzice nu doar activităţi care abordează teorii şi opinii legate de dimensiunea de gen a identităţii umane, ci o întreagă disciplină legitimă de studiu şi de cercetare, şi anume studiile de gen, la care cercetătorii români au contribuit şi continuă să contribuie în mod semnificativ – disciplină prezentă în cercetarea academică mondială de peste 70 de ani”, potrivit documentului.

Se fac presiuni enorme asupra Curții Constituționale. Patru centre universitare și o groază de politruci deghizați în profesori vor să întoarcă legea. Oare curtea va ceda?

5 comments

 1. Acum o sa vedem intru adevar, cine formeaza CCR.

 2. Romanii au intervenit in alte tari pentru a ataca legile altor tari?
  Sa fie respinsa interventia ca INADMISIBILA!
  Indivizii straini sa fie declarati “persona non-grata”.

 3. cand va veni anticristul va avea o singura curte mondiala de justitie care va interpreta constitutia mondiala si legile regionale.
  acum se pregatesc toate curtile supreme cu oameni care gandeasc la fel si apoi sa fie subordonate celei mondiale.

 4. A inebunit LUMEA, se vad lucrurile cu capul in jos si picioarele in sus. Am vazut in Targul Jiu o statuie cu capul in jos si picioarele in sus!! Cum sa ne dam acordul pentru pangarirea copiilor?!?! A fi cadru didactic, trebuie sa ai suflet pentru copii si apoi cunostinte, oameni buni, aveti copii???

 5. E bine că iasă mizeria la suprafață. “Că de n-ar fi, nu s-ar povesti” , vorba basmului. Acum, poporul român nu mai poate spune că nu știe ce se întâmplă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *