Home / Educativ / Scrisoare din partea maghiarului Robert Horvath-Deva, care vrea dreptate pentru Mișcarea Legionară și a luat demersuri pentru abrogarea legilor antiromânești

Scrisoare din partea maghiarului Robert Horvath-Deva, care vrea dreptate pentru Mișcarea Legionară și a luat demersuri pentru abrogarea legilor antiromânești

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Mai 27, 2021

Robert Horvath-Deva

In memoriam Aurel Dragoș Munteanu. Scrisoare din New York

de la Robert Horvath-Deva

 

Domnul Robert Horvath-Deva este o personalitate aparte. Este cineast. În primul rând este un mare patriot român, deși este maghiar, născut la Deva. A făcut studii de artă cinematografică în România și a lucrat la Televiziunea Română. A făcut filme în proximitatea familiei Ceaușescu. Încercând să scoată din țară pelicule, pentru a le expedia în Occident, a fost arestat și condamnat la închisoare. Ulterior a fugit din România pe jos. S-a stabilit la New York, unde a fondat studiourile Kiro. Este căsătorit cu Kiyoko, o artistă fotografă de renume, originară din Japonia.

L-am cunoscut în anul 2008, când i-am publicat o scrisoare deschisă în Revista Transilvania, adresată fostului rege Mihai, în care îi reproșa acestuia faptul că nu ia poziție împotriva acuzațiilor mincinoase de holocaust formulate de conaționali ai săi împotriva românilor. Roberth Horvath îi amintea regelui că românii i-au salvat pe evrei, s-au purtat foarte bine cu ei, iar regele știa acest lucru și tăcea, lăsând nedreptatea să acopere România.

Actualmente domnul Robert Horvath-Deva inițiază un demers pentru a face dreptate Mișcării Legionare și legionarilor, din trecut și din prezent și dorește a solicita organismelor îndrituite să abroge legile care acuză pe nedrept Mișcarea Legionară pentru că ar fi săvârșit fapte care să presupună condamnarea ei de orice fel. De altfel, este evident că Mișcarea Legionară este interzisă și membrii ei și urmașii lor sunt persecutați nu pentru că ar fi fost fascistă sau nazistă, ci pentru că a promovat naționalismul românesc cu tot ce are el mai bun, iar dușmanii ei, iudeo-globaliștii de astăzi, rudele de sânge și aliații iudeo-bolșevicilor de ieri, luptă împotriva a tot ce este național, ce este creștin-ortodox, ce este autentic românesc și promovează un globalism găunos, nedemocratic, antiromânesc.

La rugămintea domnului Robert Horvath încredințez spre publicare domnului Sterie Ciumetti scrisoarea referitoare la Aurel Dragoș Munteanu, pe care mi-a trimis-o autorul ei.

-Profesor Corvin Lupu

 

 

Stimate domnule profesor Corvin Lupu,

 

Sunteți cel mai mare specialist al Revoluției din `89, sau a loviturii de stat. Numiți-o cum doriți. Sunt fascinat de aparițiile dumneavoastră la tv, la prezentări de cărți etc.

De ce? Pentru că aveți o voce personală a evenimentelor. În rest, este doar o uriașă manipulare. Scrisă de securitate și oamenii ei.

Am o dovada elocventă, în aceasta direcție și e greu să fiu contrazis. Aștept cu nerăbdare opinia dumneavoastră.

Revoluția a fost condusă de la Televiziune. Și acum: atenție.

Directorul Televiziunii a fost Dragoș Munteanu. A fost cel mai bun prieten al meu. Din dezvăluirile sale, făcute timp de zeci de nopți și din discuțiile cu el, reiese că a fost personajul cheie al evenimentelor.

A fost lichidat câțiva ani mai târziu la New York.

Întrebare cheie:  de ce numele lui nu apare, fiind complet șters din orice discuție televizată, carte, documente, proces etc.

Este dat dispărut. Nici o șoaptă, nici o virgulă. Numai Securitatea putea organiza o asemenea conspirație a tăcerii !!!

Din cele spuse de el și confirmate de Pacepa, Dragoș trebuia să fie prim-ministru. Ca importanță în conducere era imediat după Iliescu, înainte de Brucan.

Și acum vă adresez întrebarea: Cum vă explicați această dispariție? Dacă este reală…. înseamnă că toate informațiile sunt trucate și manipulate.

Deci nu asistăm la o istorie a Securității…..ci la o istorie scrisă de Securitate !!!

Câteva vorbe despre Aurel Dragoș Munteanu „Spionul Secolului.“

A fost șeful departamentului extern al Uniunii Scriitorilor.

A răspuns în fața lui Ceaușescu de cultura română.

La întrebarea mea, pe care i-am adresat-o: „Ce grad aveai?” el răspuns: „Eram peste grade”.

A fost trimis în Israel de serviciile secrete.

A învățat arameica (limba lui Isus) și după doi ani de studii a devenit un eminent doctor în Studii Iudaice. A fost racolat de israelieni.

S-a reîntors în România și a devenit secretarul personal al Rabinului Moses Rosen.

A intrat în grupul conspiratorilor și a devenit dizident. A demisionat din PCR.

Când a început Revoluția, a fost numit directorul Televiziunii Române. A condus prima revoluție televizată din istorie.

Apoi a plecat la studii post-universitare la Columbia University. Acolo a fost racolat de americani.

A locuit în casa părinților mei. Mama adoptivă era profesoara la Columbia University, iar tatăl arhitect.

A plecat în Israel pentru doctorat și a ținut cursuri universitare la Ierusalim.

Atenție: a devenit prieten de casă și consilier al prim-ministrului Ițhak Rabin. S-a reîntors în SUA unde ajunge să „se tragă de șireturi” cu șefii evreimii mondiale.

A fost numit ambasadorul României în SUA și ambasadorul României la ONU și șeful Sesiunii Extraordinare în timpul Războiului din Golf. Era un personaj-cheie, din umbră, al diplomației americane.

Atențiune: s-a deplasat la Tokyo și a organizat cu vărul soției mele, șeful Stock Market, un fel de plan Marshall pentru România. A fost racolat de Serviciul Imperial Nipon.

Am plecat la București cu Kiyoko. După întâlnirea cu Iliescu de la Cotroceni ….ni se sparge casa cu topoare. Dormim în casa șefului CIA din București, un spion rus. Dragoș Munteanu o rupe cu Iliescu și cere azil politic în SUA. Curând i-a sosit și familia în SUA. A fost lichidat. A deschis o servietă diplomatică și i s-a făcut rău. Știa prea multe. La ceremonia  mortuară a participat și ambasadorul SUA la ONU și șeful  Evreimii Mondiale, dar nici urmă de vreun rabin din România. Este înmormântat la Cimitirul Creștin Ortodox din Washington.

 

Roberth Horvath-Deva

Cineast-New York

 

8 comments

 1. Robert Horvath Cineast SUA

  S.O.S
  Domnule Redactor
  Apreciez publicarea opinilor mele.
  Participarea la excelenta dv publicatie
  Ma onoreaza.
  Din pacate s-a strecurat in titlul prezentarii mele
  o enorma inexactitatea.
  NU SUNT EVREU !
  Am trei cetatenii
  Romana, Americana, Japoneza
  Si nu fac parte din nici un Trib.
  Va rog respectuos sa reparati greseala

  Robert Horvath Cineast SUA

  • Sterie Ciumetti

   Stimate domnule Horvath,
   Am făcut modificarea, însă articolul a mai fost preluat de câteva publicatii.
   Mulțumim pentru informațiile inedite despre directorul Televiziunii Române, mai așteptăm materiale din partea dv.

 2. Robert Horvath Cineast SUS

  Stimate redactor
  Multumesc mult pentru repararea greselii.
  Sper sa colaborez cu excelenta dv publicatie
  Formidabila !
  Continui cu o afirmatie bizara.
  Caderea lui Ceausescu a inceput dela mine.
  Am trimis un material filmat in occident
  in care acesta vorbeste de Bomba Atomica,
  ( bomba atomica in miniatura )
  Am fost condamnat la moarte. O scrisoare a presedintelui SUA
  mi-a salvath viata . Deschideti la filmul;
  THE EXECUTION
  Devartes Film
  VIMEO

  Robert Horvath Deva
  Cineast NY

 3. Robert Horvath Cineast SUA

  Domnule Redactor
  Doresc sa comunic cu dv direct.
  Cu multumiri anticipate

  Robert Horvath Deva
  Devartes Studio International
  New York Tokyo

 4. Robert Horvath Cineast SUA

  Atac major impotriva SUA !
  S.O.S

  Atacul care a lasat America fara benzina porneste din Romania !
  Sprijinul logistic al servicilor este evident.
  Repercusiuni posibile : Desfintarea Servicilor romanesti si intoarcerea
  Presedintelui la Sibiu !
  Cititi stand pe scaun in echilibru,
  A criminal gang believed to be based in Eastern Europe was involved in the hack that has led to the shutdown of the main pipeline supplying gasoline and diesel fuel to the U.S. East Coast, U.S. officials said Monday, as President Biden and others decried the ransomware attack that was used as a growing global problem.

  The organization, known as DarkSide, is a relatively new hacking group that Western security researchers say is likely based in Eastern Europe, possibly in Romania The organization created the malicious computer code that resulted in the shutdown, officials said.

  “The FBI confirms that the DarkSide ransomware is responsible for the compromise of the Colonial Pipeline networks,” an Federal Bureau of Investigation spokesman said Monday. “We continue to work with the company and our government partners on the investigation.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *