Home / Actualitate / Nevoia de Apărare – Incorect Politic Susține Înarmarea Șoferilor de Tir

Nevoia de Apărare – Incorect Politic Susține Înarmarea Șoferilor de Tir

Sterie Ciumetti & Vlad Voicu
Incorect Politic
Mai 26, 2021

În orice comunitate, nevoia de apărare este la fel de importantă ca nevoia de aer sau de apă.

Proprietatea privată, dreptul la liberă exprimare și dreptul la arme sunt treimea sacră a drepturilor firești  care asigură buna funcționare a unei societăți.

Recent am văzut cum șoferii de tir români au fost ambuscadați de imigranți negri la granița cu Franța, opriți pe autostradă și atacați cu pietre, chiar uciși. Este vorba despre cazul lui Mihai Spătaru, ucis la 38 de ani lângă camionul lui, sub ochii soției, care-i era colegă de echipaj, de hoții pe care i-a surprins că-i prădau marfa. Moartea lui a stârnit un val de reacții din partea colegilor de breaslă.

Asemenea situații puteau fi evitate, dacă Mihai ar fi avut la el o carabină PA (pușcă de asalt) md.86 dotată cu munitie de război, calibru 5.45x39mm, cu posibilitate de foc automat, semi-automat și rafale de câte trei gloanțe. O astfel de rafală ar fi fost suficientă să elibereze autostrada și să împrăștie hoarda negru-maronie cu victime minime.

Sau putem opta pentru varianta nouă, PA Md. 2000 dotată cu muniție 5.56x45mm, produsă în România:

Înarmarea soferilor de tir ar stimula economia națională dacă optăm pentru arme produse în România.

Mai este opțiunea să importăm puști de asalt din NATO, ca Steyer Aug, tot la 5.56x45mm,  perfect pentru a ținti cu precizie imigranții mai agitați, care par să fie șefii tribului. Păcat că e produsă în Austria, țara care ne taie pădurile.

Vorbim despre arme automate pentru că un pistol e insuficient pentru numărul mare de sălbatici-tâlhari care blochează autostrada cu baricade.

Câte agresiuni mai trebuie să îndure șoferii de tir până să ne recăpătam dreptul la legitimă apărare?

Am văzut anul trecut cum pădurarii au fost uciși de tăietori ilegali de lemne tocmai pentru că nu erau înarmați corespunzător. La acea vreme, Incorect Politic a cerut înarmarea pădurarilor cu mitraliere.

Politicienii par să fie surzi și orbi față de această nevoie chintesențială oricărui popor liber. Dintre parlamentari, Alianța pentru Unirea Românilor a semnalat cazul șoferului ucis cu bestialitate în Franța.

 

6 comments

 1. Babuinii ăștia aduși în Europa de către UE ar trebui fie deportați în cel mai fericit caz fie făcuți ținte pentru exercițiile de tir cu mitraliera, susțin că oricine are dreptul de ași apăra viața și familia folosind mitraliera..

 2. -ii inarmeaza cu “certificate verzi”-pentru “facilitare”,cum spunea prezidentu.
  nu,conducatorii sunt cei care au transformat traversarea Europei in traversarea Vestului Salbatic,ei au adus pieile roshii!

 3. Soferii de TIR ce tranziteaza tarile UE , oricum au dreptul la pistol pentru autoaparare insa , nu asta este problema . In Romania exista foarte putini TIR-isti autonomi , majoritatea lucreaza pentru firme de transport . Firmele si soferii aia autonomi , ar trebui sa fie obligati sa nu mai plece la drum singuri , insotiti doar de pistolul din dotare ci sa fie INTOTDEAUNA doi insi in cabina . Abia atunci , ar fi posibil sa-si achizitioneze nu acele frumuseti pe care le prezentati dumneavoastra in cadrul postarii ci…macar un amarat de AK . Unul cu volanul , altul cu…AKA-UL si , abia apoi sa vad daca javrele alea vor mai avea curajul sa-i atace !Atentie : obligativitatea de-a fi doi soferi exista de multa vreme pentru TIR-isti insa , din zgarcenie sau pur si simplu prostie { mie nu mi se poate intampla } nimeni , inclusiv soferii straini , nu tine cont de aceasta reglementare europeana si nu numai . Probabil unde au fost omorati prea putini …

 4. Nu doar cei de pe TIR au nevoie de arme ci noi toti! Democratia este alta in Elvetia sau SUA tari in care populatia detine arme! Intregul circ covid a fost mult mult mai domestic interdictiile noastre au fost recomandari!

  • CAND AM SCRIS SI EU ACELASI LUCRU AICI, CA TOT POPORUL ROMAN TREBUIE SA SE INARMEZE, MI_AU STERS COMENTARIUL AFISEAT AICI DE 4 ORI !
   MA INTREB DECE ?
   DECE OARE BIDEN VREA SA SUPRIME DREPTUL AMERICANILOR DE A DETINE ARME ?
   PENTRU CA II ESTE FRICA DE ACEST POPOR INARMAT !
   CAND AM ATERIZAT PRIMA OARA IN USA IN 1975, AM SIMTIT CA AM DE -A FACE CU UN POPOR LIBER !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *