Home / Știrea zilei / Scrisoare deschisă către Raed Arafat – ( ATENȚIE! LIMBAJ LICENȚIOS )

Scrisoare deschisă către Raed Arafat – ( ATENȚIE! LIMBAJ LICENȚIOS )

AIGRU
Incorect Politic
Octombrie 28, 2021

ATENȚIE! Scrisoarea de mai jos conține LIMBAJ LICENȚIOS, dacă citiți acest articol împreună cu copiii, dați click aici pentru a fi redirecționați.

Scrisoare deschisă către Raed Arafat - ATENȚIE LIMBAJ LICENȚIOS

Dacii Liberi către sirianul turc!

Tu, siriene, ești un diavol turc, frate și tovarăș al blestematei Satane, secretar al lui Lucifer însuși! Ce fel de brancardier ești, la dracu’, dacă nu poți strivi un nevaccinat cu curul gol? Diavolul se cacă și smurd-ul tău mănâncă. N-o să ai tu, fiu de cățea, fii creștini sub oblăduirea ta. De vaccinul tău noi nu avem nevoie, cu apa și cu focul o să te înfruntăm, fute-o-ar toți pe mă-ta! Ești spălător de cur al Babilonului, slugă a Serviciilor Secrete, berar al Ierusalimului, sodomit de capre al Teleormanului, porcar al Moldovei mare și cea mică, porc al Ferentariului, hoțoman al fondurilor publice, săhăidac al Pfizerului, călău al oamenilor de la ATI, al lumii și al împărăției de jos budala, al Dumnezeului nostru măscărici, al șarpelui perfid nepot și al pulelor noastre bot. Rât de porc, cur de iapă, câine de măcelar, nemiruită frunte, futu-ți pizda mă-tii. Iat-așa ți-au răspuns Dacii liberi, parazitule! Nu placi mamei adevăraților creștini! Așa încheiem, că nu știm cifre, nici calendar n-avem,  luna-i în cer, anul e-n carte, iar ziua cum e la noi, așa e și la voi, așa că să ne lingi la coi!” —Semnează: Atamanul Ungernescu împreună cu toată oastea dacă

7 comments

 1. @Dacul liber October 28, 2021 at 5:42 pm
  False flag…
  ”Arabii, verisorii evreilor, adică cei ce-i cunosc pe evrei cel mai bine, provenind din aceeasi rădăcină, au despre evrei o expresie: ” Isi arată ochiul roșu”.
  Adică, prin tot ceea ce fac, prin proastele lor alegeri, se bat singuri.
  Apoi, ii spun proastei alegeri ori robie, ori holocaust, ori terorism arab si incearca sa ne manipuleze emotional inducandu-ne un sistem de vinovatie. Si noua si urmasilor nostri spalati pe creier la lectiile de istorie….”
  https://ioncoja.ro/boala-evreiasca/

 2. Seful lui e si mai rau.

 3. Wooow ! Bine spus pe inima si sufletul meu .

 4. Bine facuta adaptarea la situatia actuala… mai bine nu era nevoie!

  Sa aibe si romanii curajul cosacilor zaporojeni:
  https://ro.wikipedia.org/wiki/R%C4%83spunsul_cazacilor_zaporojeni

 5. Va multumesc ca , datorita voua …in sfarsit am inteles si eu cei acela un limbaj licentios ! Eram absolut convins ca limbaj licentios , inseamna sa arunci cu neadevaruri asupra cuiva insa aici , vad doar ADEVAR si-atunci inseamna ca si eu pot sa-i spun lui Arafat ca , a muscat mana care l-a hranit , a muscat mana romanilor care l-au acceptat ca pe unul de-al lor oferindu-i o functie pe care in tara lui care puiaza terorismul , n-ar fi avut-o in veci , huoo gaozar arab ! Adevaruri deci…acceptabile !

Leave a Reply

Your email address will not be published.