Home / Actualitate / Scrisoare Deschisă Către Mădălina Bacaim

În atenția paginii “Stop Fake News România”,

Dragă Mădălina Bacaim,

Stimați tovarăși inchizitori,

Ați publicat o listă de site-uri despre care spuneți că sunt “cu informații false despre Coronavirus”. Această publicație (Incorect Politic) este prima pe listă.

Având în vedere acuzația pe care ați făcut-o, anume că pe aceste site-uri ar fi informații false, vă somez public să demonstrați care articol de pe Incorect Politic conține informații false. Mai mult,  vă invit să ne explicați cum decideți ce este «fake news» și ce nu? Ce criterii obiective aplicați pentru a decide dacă ceva este adevărat sau nu. Cum verificați? Cu ce comparați? Mai precis, ce afirmații din care articol sunt neverificabile sau false? Dacă aveți într-adevăr un sistem științific pe baza căruia catalogați o știre ca fiind falsă, specificați care sunt criteriile, care este metodologia.

Nu puteți pretinde obiectivitate când nu aveți nici un fel de metodologie pusă la punct, decideți arbitrar, pe baza subiectivismului doamnei Bacaim sau altor alogeni. Dacă o informație este incomodă, nu înseamnă că este și falsă.

Dacă doar declarați că un site e «fake news», fără să dați detalii, fără să veniți cu argumente, fără să verificați științific, ceea ce faceți devine neostalinism. O cenzură de tip neostalinist în care băgați pumnul în gura site-urilor care nu vă convin pentru că urmați o anumită ideologie, globalistă, cultural marxistă cum spun unii, cultural-talmudistă mai degrabă. Fac această afirmație putând să o dovedesc.

Voi, aşa-zisa asociație Stop Fake News în România, care nici măcar nu există în registrul ONG, o fantomă, vă alăturați altora într-o presupusă campanie “stop fake news” (link). Să vedem cine sunt organizațiile cu care vă asociați.

Organizatiile care semneaza apelul impotriva manipularii TV sunt: Stop Fake News in Romania, Frontline Club Bucharest, Freedom House Romania, #REZISTENTA, Geeks For Democracy, Coruptia ucide, Umbrela Anticoruptie Cluj, Initiativa Romania, Aradul Civic Centrul de Investigatii Media, Teleleu, VeDem Just – Voci pentru Democratie si Justitie, Stafeta Steagului Uniunii Europene.

Am mai văzut numele acestea în etapa protestelor #rezist, cu “influenceri” ca Florin Bădiță, prieten cu Monica Macovei, apropiată a globalistului George Soros.

Sigur că nu sunteți capabili să produceți criteriile pe baza cărora decideți dacă un site sau o știre e «fake news» pentru că aveți un singur criteriu – agenda ideologică pe care o urmăriți. Pe cei ce nu aderă acestei direcții îi suprimați.

Vă mai anunț că orice cenzură, orice limitare a dreptului la informare va afea efect opus cu ceea ce vă doriți. Cenzura nu face altceva decât să dea dreptate. Orice suprimare a unei publicații demonstrează că nu aveți argumente în fața ideilor exprimate prin intermediul ei.

“Dacă am vorbit rău, dovedeşte ce este rău, iar dacă am vorbit bine, de ce Mă baţi?” (Ioan 18:23)

Dacă nu spun adevărul, arată-mi unde greșesc. Dacă spun adevărul, de ce mă acuzi?

Adevărul, în epoca noastră, nu mai poate fi suprimat. Este ca o avalanșă, ca un imens bulgăre de zapadă ce avansează cu viteză și forță ca să spulbere fortăreața de minciuni clădită în ultimele trei sferturi de veac.

Sterie Ciumetti

Redactor-șef Incorect Politic

4 comments

1. Bineinteles ca ce a mai ramas din rezististi vor incerca sa te cenzureze, pentru ei e ceva firesc.

2. ACESTI DEFAIMATORI AI ADEVARULUI DESPRE COVIT 19 , SA NE PREZINTE MAI INTAI ARTICOLELE CU CE CONSIDERA EI CA SUNT STIRI FALSE , ASA CERE LEGEA CELUI CE ACUZA , MAI APOI SA NE PREZINTE OAMENII DE STIINTA CARE AU LUCRAT O VIATA LA VIRUSI SI LA BOLI INFECTIOASE SAU LEGISTII CARE AU FACUT SUTE SI MII DE AUTOPSII LA VIATA LOR SI CARE DECLARA CLAR CA COVIT 19 NU A OMORAT DECAT CAND A CAZUT PESTE ALTE BOLI SAU PESTE ORGANISME SLABITE DE EPUIZARE INITIALA, SURVENITE DIN ALTI FACTORI EXTERNI AI VIETII !
    EU AM O TOLBA INTREAGA DE OAMENI DE STIINTA IN DIVERSE TARI , CU CARE II FAC ZOB PE ACESTI MERCENARI . EI TREBUIESC DATI IN JUDECATA LA RANDUL LOR, PENTRU INFIRMAREA SI CALOMNIEREA DOVEZILOR SI OAMENILOR DE STIINTA DIN LUMEA INTREAGA !

3. Porc Halal (now with covid-19)

Daca trimit si eu o lista MAI-ului cu cererea de inchidere a site-urilor pe care eu le consider a imprastia stiri false despre covid-19, oare MAI ar da curs acestei cereri?!…printre aceste siteuri s-ar numara; principalele televiziuni de partid si de stat Din Romania, siteuri guvernamentale si sau neguvernamentale dar avand aceeasi agenda politica cu a guvernatorilor Romaniei, etc…

4. Cornel-Dan Niculae

Ca şi la securisticul „laboartor de comunicare strategică“ LARICS, Mădălina Bacaim este manager de proiect şi la “internaţionala” Freedom House (condusă de CIA prin USAID şi instalată în România sub conducerea Cristinei Guseth). Freedom House din SUA l-a avut în frunte mult timp pe James Woolsey, ex-director CIA, care acum este membru în conducerea organizaţiei NGO Monitor cu sediul la Ierusalim (grup pro-israelian).
    Toţi cei de la LARICS au puternice legături cu foşti directori din serviciile secrete româneşti (făcând şi acţiuni comune cu SRI), iar membrii mai mici ai „laboratorului“, precum această Mădălina Bacaim sau Lucian Mândruţa şi Nicolae Ţîbrigan sunt activi ai mişcării #rezist şi simpatizanţi sau membri ai partidului USR.
    De cel puţin un an de zile, ca şi în ultima vreme, LARICS a acuzat în mai multe articole Justitiarul şi alte site-uri care au fost apoi închise de ANCOM.