Home / Actualitate / Șase Milioane de Protestatari Gazați de PSD

Șase Milioane de Protestatari Gazați de PSD

Sterian David Bruckman Shekelsteinberg
InCorect Politic
August 11, 2018

Dragi conaționali față de care nu am nici un interes ascuns,

Șase Milioane de Protestatari Gazați de PSD
Tunuri cu apă fierbinte reprezintă un risc imens de sănătate pe căldurile din luna august

 

Trăim clipe fără precedent în istoria României, clipe de TEROARE dezlănțuită de un guvern dictatorial care își revarsă furia, disprețul și forța împotriva unei societăți civile pașnice, libere și iubitoare de justiție.

Unele canale TV au făcut estimări jenante cu privire la numărul populațiilor (110.000-200.000), ori au fost plătite să minimizeze dimensiunea protestului, ori nu au avut o dronă la dispoziție să vadă magnitudinea manifestației.

Șase milioane, acest număr a fost vehiculat pe chatul live de pe YouTube, șase milioane de români diasporeni muncitori și iubitori de democrație și justiție au fost ținuți în căldură, blocați de jandarmi în piață și ulterior GAZAȚI de forțele guvernamentale cu gaze lacrimogene. Femei răsturnate în scaune cu rotile, copii duși pe targă de paramedici, bătrâni pensionari leșinați pe trotuar, acesta a fost portretul României anului 2018.

Aceste scene, semănând cu represiunile fasciste ale Germaniei naziste, au făcut furori în presa internațională și vor afecta negativ imaginea României în viitor.

Șase Milioane de Protestatari Gazați de PSD

Aici puteți vedea furia cu care jandarmii agresează o femeie (sau transgender) ce se ține cu disperare de gardul de protecție, cu puține clipe înainte să primească o corecție.

Dacă ne vom putea reveni vreodată după acest Holocaust săvârșit de PSD împotriva societății civile, vom rămâne cu traume toată viața…

 

 

Notă: articol serios mâine cel mai probabil

4 comments

  1. Cum adica “transgender”, acea femeie era femeie sau monstru ?

  2. Nu erau 6,66 de milioane + unu mic, ascuns in colt la primarie? Da’ gravidele unde sunt ? Pe astea ati uitat sa le mentionati ca sa fie circul lacrimogen complet !

  3. femeile cu copiii vs jandarmerita batuta, circ de ambele parti

  1. Pingback: Protestatari GAZATI de PSD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *