Home / Actualitate / Românul Liber Sorin Lavric – “Nu m-am vaccinat și nu mă voi vaccina decât dacă voi fi legat cu cătușe”

Românul Liber Sorin Lavric – “Nu m-am vaccinat și nu mă voi vaccina decât dacă voi fi legat cu cătușe”

Incorect Politic
Aprilie 2, 2021

 

Nu m-am vaccinat și nu mă voi vaccina decât dacă voi fi legat cu cătușe

Via R3Media:

Senatorul Sorin Lavric (AUR) a declarat că nu s-a vaccinat și nici nu are de gând, răspunzând unei întrebări a jurnalistului Liviu Mihaiu.

El a argumentat prin faptul că vaccinurile anti-covid nu au fost verificate și se teme că dacă se va vaccina, i se va cere să mai facă unul anul viitor. Sorin Lavric a precizat că nu sfătuiește pe nimeni ce să facă, și că fiecare trebuie să-și urmeze propria conștiință.

„Nu m-am vaccinat și nu mă voi vaccina decât dacă voi fi legat cu cătușe.

Asta nu înseamnă că exemplul meu trebuie să fie valabil pentru ceilalți. Fiecare are liberul arbitru și trebuie să aleagă în funcție de propria conștiință.

Am făcut un stagiu de un an de zile la Spitalul Colentina, la Boli Infecțioase și știu foarte bine ce înseamnă bolile infecțioase, fie că sunt virale, bacteriene sau nu.

Știți care este drama? Nu doar reacțiile adverse, dar o să aveți surpriza domnule Mihaiu să constatați că la anul vi se va spune că chiar dacă v-ați vaccinat, a apărut o nouă tulpină, atât de versatilă, încât va trebui să faceți din nou. Și tot așa, și tot așa.

Aceste vaccinuri nu au avut timp când să fie verificate și de vreme se tot vehiculează reacții adverse, cum Dumnezeu să fac așa ceva?

Nu mă vaccinez din cauza psihozei din mass-media: s-au falsificat numărul de morți de covid. Medicii anatomo-patologi au fost împiedicați să facă autopsii, deoarece numai așa se poate constata cauza unei deces”, a spus el la Radio Guerilla.

7 comments

 1. Acum să ne imaginăm cum stă treaba văzută din SUA. Mai precis din perspectiva acționarilor firmei Pfeizer.
  Care anul trecut a făcut profit de 3 Miliarde de dolari. Anul acesta va face 10. Cine crede că această firmă și acționarii ei nu vor face tot ce le stă în putință să continue vaccinările ani și ani de zile ?
  Cine sunt oare acționarii Pfizer oare !?!?
  Nu știu, întreb și eu …

  • Pharaonus britanicus

   Actionarul principal in toate corporatiile din matrix este…

   Un grup de firme controlat de rabinul Rothschild, Caiafa apocalipsei.
   Cele mai cunoscute din grup sunt BlackRock, Vanguard, StateStreet, JPMorgan si Goldman Sachs.

   • Directorul (CEO) Pfizer Albert Bourla e jidan. Bourla was born and raised in Thessaloniki, Greece.[3] His parents, who were Sephardi Jews, were among the 2,000 of 50,000 Jews in Thessaloniki to survive the Holocaust; his mother was minutes away from execution by firing squad when she was spared via a ransom paid to a Nazi Party official by her non-Jewish brother-in-law, while his father happened to be out of the Jewish ghetto when the residents were taken to the Auschwitz concentration camp and went into hiding, never to see his parents again.[4][5]
    Născut în Tesalonic, Grecia. Bineînteles că are și o poveste lacrimogenă despre Holocaust în biografie.

 2. Cu vaccinul e ca in bancul cu ardelenii Ioan si Gheorghe,anchetati ca l-au cutitat pe ungurul Pista:”stam la crisma,beam palinca si mancam banane.Vine Pista si aluneca pe o coaja de banana si cade in brisca lui Gheo.Si tot asa de vreo cinci ori,dom’ politai ! ! !

 3. Valahia cereasca

  Feministele care clameaza dreptul la pruncucidere “pentru ca e corpul lor”, nu pot avea mai multe drepturi decat omul care tine la proprietatea asupra trupului lui, refuzand operatii genetice.

  • Pe cât posibil, funcție de împrejurări și inspirație, nici măcar legat nu mă voi lăsa infectat, modificat genetic! Dimpotrivă, la rândul meu, voi încerca să ucid eu, pe cei ce nu mă vor lăsa să îmi trăiesc viața, așa cum mi-a dat-o Dumnezeu sau Mama Natură, așa cum am datoria să o transmit mai departe. Dacă voi avea un topor, bâtă, cărămidă, piatră sau orice la îndemână, nu mă voi lăsa imobilizat de bandiți înainte a de a ologi măcar unul din comandoul de asasini. Dacă mă vor duce la spital, prima mea grijă va fi, probabil, să dau foc spitalului, devenit pușcărie ori casă de nebuni!
   Având în vedere că Medicina este simplu pretext pentru modificarea genetică a omenirii, mai devreme sau mai târziu oamenii vor alerga medicii-politruci cu toporul, după cum Doctorul Louis de Brouwer a prezis încă de prin 1995 (Cf. Vaccinarea, eroarea medicală a secolului, prima ediție Louise Courteau, editrice Montreal, Excalibur, București 2007). Ce vor face oamenii după ce se vor fi răcorit ucigând câțiva medici-politruci? Unii vor încerca să dărâme sau să incendieze câteva spitale, direcții sanitare teritoriale, Ministerul Sănătății, etc. Dacă voi putea, voi fi printre aceștia. Bineînțeles, eu însumi voi fi ucis, dar voi muri ca străbunii mei, DACI LIBERI ȘI NEMURITORI, nu ca cerșetori cretinizați de bisericile mafiote ce fac parte din Matrix. Din punctul de vedere al banditismului covido-medical și neo-talmudist, omenirea va intra în faza de război civil total, al tuturor contra tuturor, lucru prezis de Rudolf Steiner. Vom muri foarte mulți. Nu chiar toți. Tituși, nu-i tot una cum vom muri! Cei ce își vor apăra integritatea corporală și libertatea, dreptul de a respira fără botniță, de a primi pe obrazul curat lumina soarelui și binecuvântările cerești, aceia vor muri liberi, așa cum au și trăit. Cei ce vor muri ca sclavi și netrebnici vor primi ceea ce vor fi meritat. Apoi, într-o formă sau alta, viața va continua, oricare și oricâte vor fi fost nenorocirile traversate până la marea eliberare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *